DPC Watchdog-brudd Ursache i Windows 10

DPC Watchdog Violation er en Windows Blue Screen of Death-feil som kan alvorlig forstyrre produktiviteten din. Denne feilen kan være forårsaket av maskinvareproblemer, feil systemkonfigurasjonsinnstillinger eller mange andre årsaker.

Det kan være flere årsaker og måter å fikse denne feilen på; denne artikkelen vil hjelpe til med å finne den grunnleggende årsaken, samt gi effektive løsninger for å løse den.

Index
  1. Fører til
  2. Symptomer
  3. Løsninger
  4. Konklusjoner

Fører til

Hvis du opplever dpc_watchdog_violation-feilen på Windows 10, kan flere problemer bidra til den, inkludert maskinvarekonflikter, korrupte systemfiler og utdaterte drivere.

Før du oppdaterer enheter, er det en god idé å bekrefte enhetsdriverne deres. Dette kan oppnås ved å gå gjennom listen over enheter og oppdatere alle som trenger det.

Sjekk om fastvaren til SSD-en din er oppdatert; dette vil bidra til å unngå at dpc_watchdog_violations-hendelser oppstår.

SFC og DISM er to nyttige verktøy som følger med Windows for å sjekke systemfiler for korrupsjon. De vil identifisere korrupte filer og erstatte dem med sunne alternativer.

Symptomer

Når en Blue Screen of Death (BSOD) dukker opp på PC-en din, er det ofte et avbrudd som gjør deg frustrert og opprørt. Enda mer hvis det er forårsaket av DPC Watchdog bruddfeil som gjør det svært vanskelig å diagnostisere hva som går galt.

Det er forskjellige mulige årsaker til at denne feilmeldingen vises, hvorav den ene er feil installasjon av grafikkort og SSD-drivere.

En annen årsak kan være programvarekonflikter på PC-en din, som kan oppstå hvis to antivirus eller oppgraderinger til noen programmer er i konflikt.

Hvis PC-en din ikke vil starte opp riktig og DPC Watchdog-bruddfeilen vedvarer, prøv å koble fra eller koble fra alle eksterne enheter for å utelukke maskinvarekonflikter. Når det er gjort, kobler du til hver av disse enhetene individuelt til problemet løser seg – dette bør hjelpe deg med å identifisere hvilken enhet som forårsaket feilen.

Løsninger

DPC-vakthunden er en feilkontroller som overvåker ytelsen til Windows-programmer og PC. I tillegg bidrar det til å forhindre alvorlige datamaskinproblemer.

En av hovedårsakene til feilmeldingen dpc_watchdog_violation er inkompatible maskinvareenheter og motstridende programvare. Hvis noen eksterne enheter ikke stemmer overens med PC-operativsystemet, kan du prøve å koble fra og starte dem på nytt før du prøver å bruke datamaskinen igjen.

Hvis denne løsningen ikke fungerer, kan du prøve å oppdatere driverne for alle maskinvareenhetene dine for å se om det løser problemet. Windows Device Manager tilbyr dette som et alternativ for å gjøre nettopp dette.

Korrupte eller manglende Windows-systemfiler kan også bidra til dette problemet, noe som gjør PC-en treg eller til og med krasjer og forårsaker dpc_watchdog_violation-feil. For å oppdage og fikse eventuelle korrupsjoner eller feil som kan være årsaken til problemet, kjør en systemfilsjekk (SFC). Det vil hjelpe med å identifisere og fikse mulige årsaker bak dpc_watchdog_violation-problemer på systemet ditt.

Konklusjoner

Feil dpc_watchdog_violation ursache er en av de hyppigere feilene under installasjonen av Windows OS, som ofte resulterer i blå skjermer og stopper PC-en helt. Det bør ikke ignoreres!

Feilkode 0x00000133 indikerer et problem i Windows OS. Det indikerer at DPC-vakthunden ble aktivert på grunn av enten å oppdage et langvarig deferred procedure call (DPC), eller på grunn av å ha brukt en lengre tid på avbruddsforespørselsnivå (IRQL) på DISPATCH_LEVEL eller høyere.

dpc_watchdog_violation er et alvorlig systemproblem som kan hindre PC-en i å fungere helt, men det er skritt du kan ta for å rette opp det. Installer de nyeste Windows-oppdateringene og -driverne; prøv å oppdatere maskinvaredrivere; disse strategiene kan bidra til å fikse denne feilen mens du beriker opplevelsen din med operativsystemet generelt.

Visninger av innlegg: 68

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Go up