DPC Watchdog Violation Blue Screen Feil

DPC Watchdog Violation er en stoppkodefeil som kan føre til at datamaskinen låser seg og ikke slipper deg inn. Dette problemet kan være ekstremt frustrerende, og ta bort verdifull tid fra arbeid og produktivitet.

Din Windows 10 PC kan oppleve en feil på grunn av programvare- eller maskinvareinkompatibilitet, en ødelagt fil eller andre årsaker. Heldigvis er det flere rettelser du kan prøve som vil gjenopprette maskinen og kjører som ny!

Index
  1. Slik fikser du DPC Watchdog Violation Bluetooth
  2. 1. Sjekk driverne
  3. 2. Sjekk programvaren
  4. 3. Sjekk maskinvaren

Slik fikser du DPC Watchdog Violation Bluetooth

En DPC Watchdog-brudd blåskjermfeil er et frustrerende problem som oppleves av mange Windows-brukere. Det oppstår vanligvis når en enhet er inkompatibel med datamaskinens programvare- og maskinvarekonfigurasjon.

Det er også mulig at en utdatert driver eller fastvare på en maskinvare har skylden. Heldigvis finnes det måter å løse dette problemet på og få enhetene til å fungere normalt igjen!

Først og fremst, koble fra alle eksterne enheter fra PC-en. Dette inkluderer skrivere, skannere, USB-stasjoner og mer.

Når du har koblet fra alt, start PC-en på nytt. Hvis DPC Watchdog Violation Bluetooth fortsatt vises, kan det være nødvendig å oppdatere driverne for alle eksterne enheter.

En måte å løse dette problemet på er å kjøre en fullstendig systemskanning. Dette vil skanne gjennom alle lagringsdatabasene dine for skadelig programvare som kan forårsake problemet.

1. Sjekk driverne

Støter du på en "DPC Watchdog-brudd Bluetooth blåskjerm-feil?" Det kan være sjåførene som har skylden. Dette problemet oppstår vanligvis når enhetsdrivere er utdaterte eller feil installert.

For å løse dette problemet må du oppdatere driverne. Dette kan gjøres manuelt eller med tredjepartsprogramvare.

Alternativt kan du kjøre Systemgjenoppretting. Dette vil returnere systemet til tilstanden det var i før det oppsto problemer.

Dette vil imidlertid også slette alle dine data og innstillinger, så du må installere dem på nytt når du starter på nytt.

En annen måte å finne ut hvilken driver som er ansvarlig for dette problemet, er å utføre en disksjekk. Dette vil gjøre det mulig for Windows å inspisere alle filer på harddisken din og identifisere eventuelle ødelagte.

For å begynne, trykk både Windows og X samtidig på tastaturet for å åpne Enhetsbehandling-vinduet.

2. Sjekk programvaren

Deferred procedure call (DPC) er en prosess på systemnivå som overvåker når maskinvare ber om kommunikasjon med CPU. Hvis dette tar for lang tid eller ikke fullføres innenfor den tildelte tidsrammen, kan det resultere i en feilmelding om dpc watchdog-brudd.

Blåskjermfeil kan være forårsaket av uoverensstemmelse mellom programvare og maskinvare på datamaskinen din, eller det kan være en indikasjon på ødelagte Windows-systemfiler.

Hvis du kjører Windows 10, anbefales det sterkt at du kjører programkompatibilitetsfeilsøking for å se etter kompatibilitetsproblemer. Dette verktøyet vil automatisk identifisere hvilken programvare som er inkompatibel med systemet ditt og tilby løsninger.

En annen mulig årsak til dpc watchdog-bruddfeilen er når to antivirusprogrammer starter samtidig på PC-en din. Å avinstallere en og starte datamaskinen på nytt løser vanligvis dette problemet.

3. Sjekk maskinvaren

Hvis PC-en din opplever hyppige Blue Screen of Death-feil på grunn av brudd på DPC-vakthunden, kan det skyldes et problem med maskinvaren. Dette kan skyldes enheter som ikke støttes, maskinvareproblemer, defekt SSD-fastvare eller ødelagte Windows-installasjonsfiler.

Først, sørg for at du bruker de mest oppdaterte driverne for alle datamaskinens maskinvarekomponenter. Dette inkluderer alt fra skriver og skanner til eksterne harddisker.

Deretter må du se etter oppdateringer på produsentens nettsted. Å gjøre dette kan hjelpe deg med å unngå mange vanlige problemer som forårsaker BSODs, for eksempel dpc watchdog brudd bluetooth.

En annen løsning for å fikse dpc watchdog-brudd bluetooth på datamaskinen din er å oppdatere SSD-fastvaren. Dette vil garantere at stasjonen din er kompatibel med andre komponenter i systemet. Hvis du ikke får fastvaren til å oppgradere, kan det hjelpe å gå tilbake til et tidligere gjenopprettingspunkt. Husk: denne prosessen tar tid – så vær tålmodig!

Innleggsvisninger: 31

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Go up