DPC Watchdog Violation Monster

Index
  1. 1. Se etter driveroppdateringer
  2. 2. Start datamaskinen på nytt
  3. 3. Installer operativsystemet på nytt
  4. 4. Installer grafikkortet på nytt
  5. 5. Installer SSD-en på nytt

DPC-vakthund-bruddet er en av de hyppigste feilene som oppleves av Windows-brukere. Denne feilen oppstår når det er en maskinvare- eller programvarekonflikt som hindrer systemet i å svare riktig.

Hvis du opplever denne feilen, er det noen få løsninger du kan prøve. Disse inkluderer oppdatering av enhetsdrivere, avinstallering av nye maskinvareenheter og kjøring av en skanning av systemfilene dine ved hjelp av SFC (System File Check).

1. Se etter driveroppdateringer

Windows-oppdateringer er avgjørende for datamaskinens effektivitet. De sikrer at programvare og drivere forblir oppdatert, slik at datamaskiner kan fungere raskt.

Driveroppdateringer er spesielt fordelaktige for grafikkortet ditt, siden de ofte kan forbedre spillytelsen betydelig. Dessverre kan det være utfordrende å finne ut om driverne dine trenger oppdatering eller ikke.

Derfor er det viktig å regelmessig se etter oppdateringer.

For å oppdatere driverprogramvaren har du to alternativer: en tredjeparts driveroppdatering eller den innebygde driveroppdateringsfunksjonen i Windows 10.

Det er også lurt å koble fra eventuelle eksterne enheter som kan forårsake problemet og koble dem inn igjen én om gangen, og deretter starte PC-en på nytt.

2. Start datamaskinen på nytt

Monsteret for dpc watchdog-brudd er en av de mest irriterende BSOD-feilene som kan påvirke Windows-systemet ditt. Hvis den ikke er løst, kan denne feilen forhindre tilgang til datamaskinen din eller til og med starte den opp helt hvis den vedvarer.

Denne feilen kan oppstå av flere årsaker, for eksempel utdaterte enhetsdrivere, problemer med maskinvarekompatibilitet eller programvarekonflikter. Vanligvis vil omstart av PC-en løse problemet.

For å gjøre dette, åpne Start-menyen og velg 'Start på nytt'. Alternativt, trykk enten "F4" på tastaturet for umiddelbar handling.

3. Installer operativsystemet på nytt

Å installere Windows på nytt er ikke bare den ideelle måten å eliminere uønskede programmer på, men det er også en effektiv måte å frigjøre plass på harddisken. Videre lar det deg gjenopprette systemet tilbake til en mer grunnleggende tilstand som kan være fordelaktig for å eliminere virus og skadelig programvare, samt fikse ødelagte filer.

Det er imidlertid viktig å være klar over at reinstallering av operativsystemet vil gjenopprette datamaskinen til standardinnstillingene og slette alle data, programmer og filer på den. Derfor vil det være lurt å sikkerhetskopiere all relevant informasjon før du starter denne prosessen.

4. Installer grafikkortet på nytt

Hvis grafikkortet ditt er nytt og du har problemer, kan det være løsningen å installere driveren på nytt. Selv om dette ikke garanterer at du får den nyeste versjonen, kan det vanligvis løse noen av problemene dine.

Det første trinnet i å avinstallere gamle drivere på PC-en din er å gjøre dette gjennom Enhetsbehandling.

Alternativt kan du bruke et pålitelig tredjepartsverktøy for å eliminere alle grafikkdrivere som kan forårsake problemer.

For å begynne, høyreklikk på grafikkdriveren du vil avinstallere og klikk på Avinstaller. Hvis du gjør dette, fjernes også all annen driverprogramvare knyttet til denne enheten.

5. Installer SSD-en på nytt

DPC-vakthund-brudd (DPC-vakthund-feil) er en blåskjerm-feil som kan skyldes flere tekniske årsaker. Disse inkluderer utdaterte drivere, programvare- og maskinvareinkompatibilitet, ustøttet SSD-fastvare og ødelagte systemfiler.

Heldigvis er det flere løsninger for å fikse denne feilen. Den enkleste metoden er å oppdatere standard SATA AHCI-kontrollerdriveren på datamaskinen.

Denne driveren lar SSD-en din kommunisere med minnet på datamaskinen din. For å finne det på produsentens nettsted og laste det ned til maskinen din, bør omstart hjelpe deg med å finne ut om problemet er løst.

Visninger av innlegg: 29

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Go up