Endre hårklipp, farge og frisyre online i bilder

5 nettapplikasjoner for å prøve ut forskjellige hårklipp, frisyrer og frisyrer virtuelt ved å laste opp ditt eget bilde

Ved å bruke webapplikasjoner kan vi ha det gøy å modifisere frisyrer og endre hårfarge med en veldig realistisk effekt. Disse nettappene er nyttige for de som ønsker å prøve en annen hårklipp eller oppdage hva det vil si å være blond, brun eller brunette, og endre den naturlige fargen på håret vårt.

I den følgende guiden vil vi vise deg i detalj hvordan endre hårklipp, hvordan endre hårfarge og prøve nye frisyrer på nett, uten å måtte laste ned noe til vår PC eller telefon. For denne veiledningen vil vi bare dekke nettsteder som tilbyr en gratis tjeneste, og unngår derfor betalte nettsteder.

LES OGSÅ: App for å prøve frisyrer, klipp og hårfarge (Android og iPhone)

1) L'Oréal Professionnels virtuelle hår

På siden L'Oréal Professionnel sitt virtuelle hår vi kan prøv forskjellige hårfarger eller klipp for å endre frisyren din for å forhåndsvise hva resultatet kan bli, takket være fotomontasjen som brukes på det opplastede bildet.

Dette nettstedet vil glede kvinner og jenter i alle aldre, siden det hjelper å velge en farge og bruke den praktisk talt på opptak av ansiktet i sanntid eller på et fotografi av ansiktetslik at du umiddelbart kan se effekten den har før du går videre til den faktiske fargen.

For å bruke denne siden, klikk på Prøv på live, gir vi tillatelser for PC-webkameraet, posisjonerer oss foran webkameraet og velger en farge eller klipp fra de som tilbys av nettstedet; alternativt kan vi laste opp bilder av ansiktet med knappen Last opp bildebruke kutt, farger og effekter på bildet for et veldig realistisk resultat.

På slutten vil du kunne foreta en sammenligning mellom før og etter og se resultatene av transformasjonen.
De som har iPhone eller iPad kan prøve denne tjenesten ved å laste ned appen Style håret mitt fra Apple App Store.

2) EasyHairStyler Virtual Makeover

Blant de beste nettstedene for å endre hårklipp, farge og frisyre online i bilder finner vi EasyHairStyler Virtual Makeover.

Siden lar deg bruke modeller eller kjendiser som grunnlag for å prøve ut nytt hår, men vi kan også prøve å redigere et bilde av oss selv ved å trykke på kameraikonet, klikke på Last opp bildet mitt og laster opp et bilde av ansiktet vårt.

Etter lasting kan vi bruke klippe- og fargemalene på venstre side av nettstedet, velge mellom forskjellige kjendisstiler eller velge formelle stiler, elegante stiler eller andre frisyrer.

Trykk på for å endre hårfarge Hår -> Farge Og velg et av hårfargeproduktene som finnesslik at du faktisk kan simulere resultatet av hårfarge ved å bruke kjente produkter tilgjengelig i alle supermarkeder eller skjønnhetsbutikker.

3) Matrix 3D virtuell hårfarge

En annen god side for å prøve ut nye hårklipp og endre farge er Matrix 3D virtuell hårfarge.

Siden lar deg prøve nye hårklipp direkte live eller ved å bruke et fotografi av ansiktet ditt. For å fortsette åpner vi siden, trykk på nederst Live kamera (for live-opptak) eller på Last opp bilde (for å laste opp et bilde) og fortsett med modifikasjonen av håret vårt, velg fra fargene på høyre side eller velg en av fargestilene øverst til høyre.

4) Frisøren

Siden Frisøren lar deg "bære" og prøve ut frisyren til en Hollywood-stjerne og se hvordan håret til en kjent skuespillerinne, laget av en veldig dyr frisør, kan passe til ansiktet ditt.

For å bruke siden riktig, trykk bare på Last opp bilde eller Ta bildelast opp bildet for å redigere eller ta det på stedet og rediger håret ditt ved å velge blant de tusenvis av modellene nederst på siden, kopier stilen og fargen til kjente skuespillerinner og modeller.

5) StyleCaster Makeover

Blant de beste sidene for å prøve hår og frisyrer på nettet finner vi også StyleCaster makeover.

StyleCaster Makeover lar deg prøve nye hårklipp og nye frisyrer i ansiktet ditt. Tjenesten gir modeller for å prøve ut hårklipp, men vi kan også laste opp bildet vårt (med knappen Last opp ditt eget bilde) for å få en 3D-modell av hodet som du kan bruke mange frisyrer og hårfarger på.

Konklusjoner

Det er veldig enkelt å endre hårklipp, farge og frisyre med nettstedene som er sett ovenfor: uten å laste ned noe på PC-en vår og uten å kjøpe dyre programmer kan vi prøve vår nye hårklipp med et veldig høyt nivå av realisme, med tanke på at mange nettsteder som er angitt er basert på offisielle fargeprodukter som er tilgjengelige i butikker .

Fortsatt på temaet ansiktsmodifisering på nettet, anbefaler vi at du leser våre ai-guider nettsteder for sminke på nett, endre utseende og prøve ut sminke og triks og måter å legg til forskjellige hår og søte parykker til et bilde.

For å prøve nye klær eller endre utseendet på kroppen din kan vi også lese våre guider til nettapplikasjoner for å prøve klær på nettet og til nettsteder for simulere bryster eller en omgjort nese med estetiske operasjoner på bilder.

Index
  1. 1) L'Oréal Professionnels virtuelle hår
  2. 2) EasyHairStyler Virtual Makeover
  3. 3) Matrix 3D virtuell hårfarge
  4. 4) Frisøren
  5. 5) StyleCaster Makeover
    1. Konklusjoner

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Go up