Endre navn på Facebook og legg til kallenavn eller andre navn

Veiledning for å endre navnet ditt på Facebook, som må være ditt ekte, og hvordan du legger til kallenavn, etternavn eller andre identifiserende navn

På Facebook kan alle brukere vise et annet navn enn det ekte på profilen deres, kanskje for å unngå å bli funnet av gamle skolevenner, for også å vise pikenavnet sitt (for kvinner som har giftet seg) eller for å identifisere seg med et pseudonym hva de alle har. ring oss i det virkelige liv.
Ta i betraktning. som imidlertid alle som bruker Facebook som regel bør ha et ekte navn og etternavnsom kan etterspørres dersom verifisering på Facebook via identitetskort er nødvendig dersom det er mistanke om å ha en falsk profil.

Spørsmålet om navnet på Facebook har alltid vært litt forvirrende, så det er verdt å gjøre litt bestilling, forstå hvordan og når du kan endre navnet ditt og hvordan du kan legge til et annet navn, kallenavn, alias eller til og med pikenavnet ditt.

LES OGSÅ -> Hva venner og fremmede ser om meg på Facebook; veiledning til personverninnstillinger

Hvordan endre navn på Facebook

For å endre navnet ditt på Facebook, og med navn mener vi det viktigste som vises i fet skrift på siden din, må du gå til den spesielle og skjulte siden til Meta Account Management Center. Trykk på Facebook-profilen din for å kunne endre Facebook-hovednavnet ditt og også endre brukernavnet ditt, det som vises i Facebook-URLen når du åpner profilen din.
Hvis du har problemer, kan du sende en forespørsel fra for navneendringen.

Som du kan lese i endringsnotatet, kan du bare endre navn en gang hver 60. dag, og det er ikke tilrådelig å gjøre det ofte hvis du ikke vil at Facebook skal mistenke at vi bruker en falsk konto eller vi ønsker å skjule vår identitet, utløser sjekker ekstra sikkerhetsenheter (som også krever at et identitetskort fjernes).
Hvis vi ønsker å legge til et kallenavn eller et kallenavn som alle kjenner oss med, er det en spesifikk funksjon, enklere og tryggere som vi vil se nedenfor.

For å endre navnet på vår personlige Facebook-side (dvs. adressen som vi kan nås med fra PC-en eller fra hvilken som helst nettleser) bare trykk på knappen Redigere ved siden av oppføringen Brukernavnpå samme skjerm som tidligere.

Brukernavnet for Facebook-kontoen må være tilgjengelig, ellers vil vi ikke kunne bruke det til våre formål (i denne forbindelse kan det hjelpe å legge til tall i et navn eller bruke et akronym som identifiserer oss unikt, selv fra Google-søk) .
Ethvert annet navn som legges til vil alltid være offentlig og synlig for alle fordi det for Facebook må tillate enklere gjenkjennelse. For et annet navn lagt til (som vi ser nedenfor) kan du velge type (for eksempel kallenavn, pikenavn, fornavn osv.) og om det skal være synlig i profilen, som et navn i parentes.

1) Legg til kallenavn, annet navn eller etternavn på Facebook fra PC

For å legge til et kallenavn fra PC åpner vi Facebook-side fra hvilken som helst nettleser, logg inn med vår Facebook-konto, trykk på profilbildet øverst til høyre, klikk på Informasjonså opp Detaljer om deg og under seksjonen Andre navnklikk på elementet Legg til et kallenavn, fornavn...

Vi velger nå hvilken type navn vi vil legge til, skriver inn selve kallenavnet, velger Synlig øverst i profilen og trykk til slutt på Lagre. Med samme prosedyre kan vi også se kallenavn som allerede finnes og slette dem ved å trykke på de tre prikkene ved siden av navnet som skal slettes og trykke på Endre navn eller Slett navn.

2) Legg til kallenavn eller annet navn på Android

For å legge til et kallenavn fra appen Facebook for Android vi åpner appen, logger inn, trykker på ikonet med de tre linjene øverst til høyre, trykker videre Se informasjonen dinla oss bla til delen Andre navnla oss berøre Legg til et annet navn og skriv inn kallenavnet.

Nå er det bare å velge om kallenavnet skal vises (ved å trykke på Synlig øverst i profilen) og trykk på Lagre å bekrefte. I dette tilfellet kan vi endre eller slette kallenavnet ved å ta oss til Andre navn og trykk på blyantikonet ved siden av navnet vi ønsker å endre eller fjerne.

3) Legg til kallenavn på iPhone

Selv på iPhone kan vi enkelt legge til kallenavn eller pikenavn på Facebook. For å fortsette åpner vi appen Facebook for iOSlogg inn (om nødvendig), trykk øverst til høyre på de tre linjene og ta oss langs ruten Se informasjonen din -> Andre navn -> Legg til et annet navn.

Vi velger nå typen navn som skal legges til, oppgir kallenavnet valgt for profilen vår, velg Synlig øverst i profilen og til slutt presser vi på Lagre for å fullføre redigeringen. Som allerede sett på Android kan vi åpne delen Andre navn og trykk på blyantikonet for å redigere eller fjerne et kallenavn.

4) Problemer med Facebook-navnet ditt

I tilfelle du ikke lenger kan endre navn eller kallenavn vi vil kunne endre navnet vårt ved å gå inn Denne siden, skrive navnet vi ønsker å bruke og årsakene til denne umptende endringen og også laste opp kopien av identitetsdokumentet; det er bedre å unngå å nå dette scenariet og la navnene være som de er (bortsett fra for å rette feil som er gjort under registreringen).

Det er ingen begrensning på å endre kallenavn, mens vi kun kan endre navn hver 60. dag og problemer kan oppstå. Det er derfor lurt å alltid følge kallenavns vei hvis vi ønsker å gi et snev av personlighet til kontoen vår.

Konklusjoner

På Facebook kan vi derfor endre hovednavnet eller, bedre, legg til et kallenavn når som helst som lar oss skille oss ut eller for å minne venner om kallenavnet eller pikenavnet vårt, øke hastigheten på søk fra venner og gi et personlig preg på Facebook-kontoen vår.

Hvis kontoen vår er blokkert av denne eller andre grunner, eller vi oppdager mistenkelig aktivitet på kontoen vår, kan vi iverksette tiltak ved å lese forslagene som er foreslått i artiklene våre om hvordan gjenopprette deaktivert eller blokkert Facebook-konto og hvordan unngå å få Facebook-passordet ditt stjålet og kontoen din stjålet.

Index
  1. Hvordan endre navn på Facebook
  2. 1) Legg til kallenavn, annet navn eller etternavn på Facebook fra PC
  3. 2) Legg til kallenavn eller annet navn på Android
  4. 3) Legg til kallenavn på iPhone
  5. 4) Problemer med Facebook-navnet ditt
    1. Konklusjoner

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Go up