Er DPC Watchdog-brudd alvorlig?

Har du støtt på DPC Watchdog-bruddet blue screen of death-feil og lurt på om det er alvorlig? Denne feilen oppstår på datamaskiner med Windows 8 eller 8.1 og tvinger en omstart for å forhindre permanent skade på systemet.

DPC-vakthund-bruddsfeil kan skyldes en rekke faktorer, fra programvareinkompatibilitet til utdaterte drivere. Når du vet hva som er årsaken til denne feilen, kan du enkelt fikse den.

Index
  1. Hva er en DPC-vakthund?
  2. Hva forårsaker et brudd på DPC-vakthunden?
  3. Hvordan fikser jeg et DPC-vakthundbrudd?
  4. Hva er konsekvensene av et brudd på DPC-vakthunden?

Hva er en DPC-vakthund?

En DPC-vakthund er en Windows-mekanisme som overvåker ytelsen til maskinvare og programvare på et datasystem. Hvis den oppdager at en applikasjon eller maskinvare tar for lang tid å kjøre, vil en feilmelding vises for å varsle brukeren.

Hvis bruddet på DPC-vakthunden din skyldes inkompatibel maskinvare, prøv å koble fra og deretter koble til igjen. Hvis det ikke fungerer, oppdater fastvareversjonen på SSD-en din, da det også kan hjelpe.

Det kan også være nyttig å sjekke systemfiler for korrupsjon ved hjelp av ledeteksten.

Feil 1317 kan også være forårsaket av utdaterte eller feil installerte enhetsdrivere, selv om programvarekonflikter også er mulige, men sjeldnere.

Hva forårsaker et brudd på DPC-vakthunden?

DPC Watchdog Violation (DWDVV) oppstår når Microsoft Windows' feilkontroller venter for lenge med å fullføre en operasjon, noe som kan skyldes programvareinkompatibilitet eller utdaterte drivere.

Maskinvareproblemer, inkludert enhetsdrivere som ikke støttes eller SSD-fastvarefeil, kan også bidra til denne feilmeldingen. En korrupt Windows-installasjonsfil kan også spille en rolle.

Hvis dette er tilfellet for deg, prøv å oppgradere driverne eller installere en SSD. Prøv også å kjøre Windows' Disk Check Utility Tool for å se om det finnes noen feil på diskene dine.

Hvis ingen av løsningene som er oppført ovenfor har fungert for å løse problemet, kan gjenoppretting av systemsikkerhetskopien bidra til å sikre at alle dataene dine blir gjenopprettet hvis BSOD-feil oppstår igjen.

Hvordan fikser jeg et DPC-vakthundbrudd?

En feil kjent som DPC Watchdog Violation (eller brudd) er en uventet Windows-hendelse som ligner på blåskjerm-feil, men mer alvorlig av natur.

Feil 20 kan være forårsaket av en rekke problemer, for eksempel maskinvare- og programvareinkompatibilitet, ustøttet SSD-fastvare eller korrupsjon i Windows-installasjonsfiler. Men det er skritt du kan ta for å løse det.

Før du kobler ytterligere eksterne enheter til datamaskinen, fjern alle eksterne stasjoner (harddisker, solid state-stasjoner, skrivere eller skannere).

Å starte systemet på nytt kan også hjelpe. Hvis DPC Watchdog Violation-feilen forsvinner, indikerer det at en av disse enhetene forårsaket problemet.

Hvis det fortsetter, er det viktig at du finner årsaken. Selv om dette kan vise seg å være vanskelig, kan du prøve forskjellige løsninger og se hvilken som løser problemet.

Hva er konsekvensene av et brudd på DPC-vakthunden?

En blue screen of death (BSoD), er en feil som ofte oppleves av Windows-brukere og er et sikkert tegn på at noe har gått galt og må slås av umiddelbart for å beskytte operativsystemet.

Denne BSoD viser en kode for å hjelpe brukeren med å feilsøke og fikse datamaskinens problem; en slik kode kan inkludere "DPC watchdog brudd."

The Deferred Procedure Call Watchdog i Microsoft Windows tillater høyprioriterte oppgaver å utsette prosesser med lavere prioritet til senere for utførelse, utsette dem til deres Deferred Procedure Calls er fullført eller når utføringstiden deres overskrider en akseptabel grense og utløser en feil som indikerer DPC Watchdog brudd.

En uautorisert strømledning Watchdog-brudd kan skyldes flere årsaker, for eksempel programvarekonflikter og inkompatibel maskinvare, så vel som når enhetsdrivere blir utdaterte eller installert feil.

Innleggsvisninger: 43

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Go up