Få varsler på Android til å lyse opp blitsen eller skjermen

Ønsker vi å få en varslingspåminnelse med blitsen eller skjermlyset? La oss se hvordan du aktiverer disse varslene på Android

Går vi alltid glipp av de viktigste varslene eller anropene vi har ventet på? Uten å måtte modifisere telefonen for mye kan vi forbedre håndteringen av varsler på Android ved å aktivere blitsvarslingen og varslingslyset på skjermen, slik at vi alltid blir varslet når vi mottar nye varsler ganske enkelt ved å se på skjermen eller baksiden av telefonen.

I den følgende guiden vil vi vise deg hvordan du blinker varsler og aktiverer skjermlyset på Androidfunksjoner som forventes på versjon 14 av Android, men som vi enkelt kan integrere på hvilken som helst telefon i omløp.

1) Aktiver varsling på Xiaomi-skjermen

Kom igjen Xiaomi-telefoner vi kan aktivere lyset for varsler uten å måtte installere apper.

For å aktivere denne innovative funksjonen, åpne appen Innstillingerla oss komme inn på menyen på menyen Alltid på skjerm og låseskjermvelger vi menyen Varslingseffekt og velg en av de nåværende effektene:

  • Lys opp skjermen: lar deg lyse opp skjermen for å lese varsler;
  • Puls (blå): Gir et blått pulserende lys på kantene av telefonen med hver ny varsling;
  • Puls (rød): samme effekt som ovenfor, men denne gangen vil det pulserende lyset være rødt;
  • Stjernelys: med hver ny varsling vil vi se klare stjerner vises på kantene av telefonen.

La oss velge det foretrukne varslingslyset og umiddelbart sjekke effekten det har på nye varsler. Denne funksjonen er veldig fin, men øker batteriforbruketsiden skjermen er slått på bare for å vise lyset (med mindre vi bruker en moderne AMOLED-skjerm).

2) Aktiver varsling på skjermen for andre telefoner

Hvis vi ikke har en Xiaomi-telefon, kan vi enkelt integrere varslingslyset via skjermen ved å laste ned riktig versjon av appen Varslingslys, optimalisert for ulike produsenter. Den aktuelle appen kan lastes ned for:

Hvis vi ikke har noen av disse telefonene, kan vi alltid laste nedgenerisk varslingslys-appsom burde fungere fint på alle telefoner som kjører Android 8 eller nyere.

Etter å ha lastet ned appen kan vi umiddelbart begynne å bruke den ved å konfigurere ønsket varslingslystype: det er mulig å få et sirkulært LED-lys rundt frontkameraet, få et varslingslys i et av de øvre hjørnene av skjermen eller lyse opp hele kanten på telefonen når et nytt varsel kommer.

Med versjonen dedikert til OnePlus og generiske Android-telefoner kan vi også dra nytte av funksjonen til å vekke skjermen med en dobbel berøring, som også vist i vår guide på hvordan konfigurere dobbelttrykk på Android-skjermen.

3) Slå på LED-blitsen som en anropspåminnelse

En annen svært etterlengtet funksjon på Android 14 erblitsaktivering for hvert tapt anropsvarsling: Bakkamerablitsen vil blinke forskjellig basert på typen samtale og typen person som prøvde å kontakte oss.

Denne funksjonen kan umiddelbart integreres i enhver Android-telefon ved å laste ned appen Påminnelse om tapt anroptilgjengelig for gratis nedlasting fra Google Play Butikk.

Den aktuelle appen lar deg motta en lysvarsling via kamerablits: når telefonen har skjermen låst (og i ideelle forhold, dvs. satt til stille og vendt nedover) kan vi umiddelbart legge merke til innkommende anrop og anrop som vi ikke har besvart ved å se på blitslyset.

Appen tilbyr muligheten til å lage ulike profiler (for natten, for arbeidstid, for en hendelse der vi setter lydløs), angi hvilke hendelser som skal signaliseres med blitsen (anrop, SMS) og for å stille inn alle nyttige parametere (vi kan konfigurere blinkingen, om den skal følge den med en vibrasjon og om en tilkoblet smartklokke skal vibrere).

Blant de viktigste funksjonene finner vi varslingsplanleggingssystemet: det kan vi faktisk stille varsler helt i arbeidstiden og, når du mottar anrop eller varsler, blinker telefonens blits først etter flere minutter eller timer, for å aldri bli forstyrret når vi er i møter eller i klasserommet.

Konklusjoner

Xiaomi viser seg umiddelbart å være veldig futuristiske telefonergitt at de allerede integrerer funksjoner som vi bare vil se på Android 14: fra dette synspunktet er det ingenting å klage på fremsyn fra det kinesiske selskapets side.

På alle andre telefoner kan vi få varsler med skjermlys og blitsvarsler ved hjelp av to veldig gode apper som varslingslys og påminnelse om tapt anropi stand til å kompensere for mangelen på disse to nye funksjonene (for Missed Call Reminder må vi laste ned riktig versjon basert på telefonen vår).

Flash-relaterte funksjoner kan også konfigureres med enautomatiseringsapper som Automatemen denne veien involverer mange trinn og eksperimenter før vi kan komme frem til virkelig effektiv automatisering (vi fortsetter bare hvis vi er eksperter og kan det engelske språket godt).

For mer informasjon kan vi lese vår guide på om hvordan du slår av telefonskjermen ved å legge den opp ned og i lommen.

Index
  1. 1) Aktiver varsling på Xiaomi-skjermen
  2. 2) Aktiver varsling på skjermen for andre telefoner
  3. 3) Slå på LED-blitsen som en anropspåminnelse
    1. Konklusjoner

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Go up