Får tilbake Windows 7 Start-menyen i Windows 11 og Windows 10

Takket være programmer som Open Shell kan du tilpasse Start-menyen til Windows 11 eller Windows 10 og få den til å se ut som Windows 7

På Windows 11 har Start-menyen blitt redesignet for å gi rask tilgang til de mest brukte programmene og for å vise de mest brukte filene og mappene; denne menyen er absolutt bedre enn den man ser på Windows 11, men for mange er den fortsatt ikke opp til standarden til Start-menyen på Windows 7, som for mange er uunnværlig og for praktisk å bruke hver dag.

I den følgende guiden vil vi vise deg hvordan ha Windows 7 startmeny på Windows 11ved hjelp av programmer designet for å erstatte Start-menyen fullstendig med den mest praktiske versjonen. Disse programmene fungerer også på Windows 10i tilfelle vi ønsket å endre Start-menyen også på forrige versjon av Windows.

LES OGSÅ -> Beste gratis apper for å tilpasse Windows 11

1) StartAllBack

Det første programmet vi anbefaler at du prøver å få Windows 7 Start-menyen tilbake på Windows 11 er StartAllTilbaketilgjengelig som en gratis prøveversjon i 100 dager.

Ved å installere dette programmet og velge som stil 7 Gjenopprettet vi vil ha Windows 7-stil Start-menyen, med detaljer trofast til originalen, uten å miste funksjonene som finnes i Windows 11: alle ikonene (Windows 7-stil) vil vises nederst til venstre, vi vil ha den interaktive søkelinjen og knappen for å endre virtuelle skrivebord, samt fargekombinasjoner (grå og hvit) som representerer et utmerket kompromiss mellom stilen sett på Windows 11 og den tidløse stilen sett på Windows 7.

Alternativt kan vi også bruke Autentisk 11som effektivt opprettholder de grafiske og stilistiske valgene til Windows 11 ved å introdusere en Start-menyen er veldig lik Windows 7og tilbyr derfor et snev av veldig raffinert stil.

2) Åpne Shell

Et helt gratis og åpen kildekode-program for å få Windows 7 Start-menyen tilbake på Windows 11 er Åpne Shellsom tok plassen til Classic Shell (nå forlatt og ubrukelig på Windows 11).

Dette programmet er designet for å effektivt erstatte Start-menyen til Windows 11 med Windows 7, uten for mange grafiske endringer og uten å berøre innstillingene og stilen på oppgavelinjen, som faktisk vil forbli identisk med før.

Selv i det utenlandske aspektet vil Start-knappen forbli den samme, men ved å klikke på den vil vi se Windows 7 Start-menyen vises i en versjon optimalisert for det nye systemet. I tillegg til stilen til Windows 7 kan vi også ta den i bruk Windows XP-stil for Start-menyen, men bare hvis vi er virkelig nostalgiske for det gamle Microsoft-operativsystemet.

Ved å bruke dette programmet vil Start-knappen forbli i den sentrale posisjonen, som standard levert av systemet; hvis vi ønsker å flytte den til nederst til venstre, følg bare instruksjonene i guiden vår ovenfor hvordan flytte knapper og Start til venstre i Windows 11.

Administrasjonsmenyen som dukket opp når du høyreklikket på Start-knappen forsvinner, men kan hentes frem ved å trykke tastene samtidig Windows+X. Denne oppførselen, så vel som alt annet, kan endres Klassiske Shell-innstillingertil seksjonen Kontroller hvor du kan velge hvordan åpne Windows-X-menyen og om du skal åpne starten av Windows 10, for eksempel ved å trykke på den midterste museknappen.

I Open-Shell-innstillingene kan du bestemme mange andre ting, inkludert i "Tilpass", mappene og knappene som skal inkluderes og de som skal fjernes, setter et annet bilde for Start-menyen (søker du på Google finner du mange av dem) og endre tema gjøre ikonene mindre eller endre fonter.

Det er også mange konfigurasjonsalternativer å prøve i atferdsdelen, menyutseendet og i søkeboksen. Når det gjelder sistnevnte, er det mulig å deaktivere internettsøk og begrense resultatene til søk på datamaskinen.

3) Start11

Et annet gyldig alternativ til å ha Windows 7 Start-menyen på Windows 11 er Start 11et betalt program tilgjengelig som en gratis prøveversjon.

Det aktuelle programmet har mange forskjellige stiler for Start-menyen, inkludert den klassiske Windows 7 eller en versjon av Start-menyen modifisert for å ha utformingen av Windows 11 med bekvemmeligheten til Windows 7i tillegg til å tilby designet sett på Windows 10 uten å måtte ta med "flisene" (gjennomgått her i en moderne nøkkel).

Hver del av menyen kan tilpasses etter våre behov, inkludert elementene som er tilstede som standard på høyre side av menyen, informasjonen som skal vises øverst, funksjonen til avslutningsknappen og menyene som er tilstede når du trykker på høyre museknapp.

Konklusjoner

Å erstatte Windows 11 Start-menyen kan være en god løsning for alle disse vant til å bruke Windows 7 på jobb og etter endt offisiell støtte ble de hørt begrenset av den nye Windows 11 Start-menyen.

Det anbefalte programmet er åpenbart Åpne Shell (siden det er åpen kildekode og gratis), men ingenting stopper oss fra å prøve det premium-programmer som Start11 og StartAllBacksom tilbyr mange flere tilpasnings- og redigeringsalternativer allerede i den gratis prøveversjonen.

Fortsatt om emnet tilpasninger kan vi lese guidene våre om hvordan tilpasse utseendet og temaet til Windows 11 kom igjen hvordan tilpasse mappevisning i Windows 10 og 11.

Index
  1. 1) StartAllBack
  2. 2) Åpne Shell
  3. 3) Start11
    1. Konklusjoner

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Go up