Feilen "You are Being Rate Limited" på Discord er rettet

Noen brukere har nylig rapportert en Discord-feil med «You Are Rate Limited». Denne feilen oppstår når en bruker prøver å koble til en Discord-kanal som krever mobilverifisering. Brukere kan ikke gå inn i tekstbekreftelsesprosessen etter feilen. Dette skjer vanligvis under verifiseringsprosessen. Siden mange brukere har rapportert denne feilen, gjorde vi en undersøkelse og i denne artikkelen vil vi gi en løsning på denne feilen.

Discord er en VoIP- og digital distribusjonsapplikasjon spesielt utviklet for spillere. Det er en helt gratis app, og den tilbyr mange funksjoner. Brukere kan sende tekster, bilder, videoer, gaver og selvfølgelig talemeldinger. Discord er kjent for sin stemmechat-funksjon. Millioner av brukere bruker Discord og blir med i forskjellige kanaler for å samhandle med andre brukere. Og hvis du får den samme "You Are Rate Limited"-feilen på Discord, her er noen måter å fikse det på på datamaskinen din.

Denne feilen hindrer brukere i å gå inn i tekstredigeringsprosessen på nytt. I denne artikkelen vil vi presentere deg for en praktisk og enkel løsning på denne feilen, slik at du kan fortsette å bruke Discord med ro i sinnet.

Hva er årsaken til Discord-feilen "You are Being Rate Limited"?

Etter å ha mottatt mange klager fra brukere, bestemte vi oss for å undersøke problemet og utvikle en løsning basert på rapportene våre. Vi undersøkte også årsaken til at feilen oppsto og listet den opp som følger.

Sikkerhetsårsaker: Denne feilen utløses når brukeren prøver å skrive inn bekreftelsesteksten på nytt og appen ikke lar brukeren skrive den inn på nytt.
Dette er et sikkerhetstiltak for å hindre brukeren i å "gjette" bekreftelseskoden. Mange "hacker"-programmer bruker forskjellige kombinasjoner av koder for å omgå sikkerhetsbarrierer.
Hvis du taster inn koden mer enn én gang, vil ikke Gap-appen tillate deg å taste den inn igjen, noe som blokkerer tilgangen.

Nå som du har en grunnleggende forståelse av problemets natur, la oss gå videre til å løse det. For å unngå konflikter, bruk den forsiktig og forsiktig.

Her er noen måter å fikse problemet med "Du blir ratebegrenset".

Hvis du er i tvil, deaktiver

Denne begrensningen tillater ikke at du oppgir en bekreftelseskode. Men det du kanskje ikke vet er at Discord gjør dette gjennom IP-blokkering. Heldigvis gir de fleste Internett-leverandører deg ikke en statisk IP, og begrensningen forsvinner så snart IP-adressen din endres. Start ruteren eller modemet på nytt og start datamaskinen på nytt for å fremskynde denne prosessen. Slik gjør du det.

Trykk og hold inne strømknappen på ruteren i omtrent 30 sekunder. Dette bør føre til at enheten starter på nytt, og nå må du koble den fra. Vent et minutt, koble deretter til ruteren igjen og slå den på igjen. Når enheten slås på igjen, må du kanskje koble den til på nytt og angi passordet på nytt.

Viktig notat: Noen rutere har en spesiell tilbakestillingsknapp. Den er vanligvis plassert på bakpanelet og er skjult bak et nålhull. For å tilbakestille enheten, sett inn en sløv nål eller tannpirker og hold den inne i noen sekunder.

Enheten vil da slå seg på. Dette indikeres vanligvis med blinkende lys på ruteren.
Du trenger kanskje ikke å koble enheten fra strømuttaket for denne metoden. Eksperttips: Bruk SIM-kortverktøyet på telefonen for å trykke på tilbakestillingsknappen.

Dette vil tilbakestille ruteren slik at du kan starte datamaskinen på nytt, koble til nettverket på nytt og koble til Discuding på nytt.

Merk: Hvis du får tilgang til plattformen via en nettklient, er det ikke vanskelig å bruke en annen nettleser.

Det finnes andre løsninger

En rask løsning som ikke bruker disk-API er å sende meldinger og deretter slette tidligere meldinger. Grensen for å slette meldinger på denne plattformen er høyere, så det er et godt triks for å unngå å få en feilmelding i utgangspunktet.

Du kan også sette inn mellomtider i animasjonen.
Dette krever litt koding og kommandoen:

function async wait = { require(“util”).promisify(setTimeout); }; //syntaks: vent wait(1000);

Dette vil gi deg pausen på ett sekund som trengs for å få tiden til å matche hastigheten på animasjonen. Vær også oppmerksom på hastigheten, da det er en annen grense som kan forårsake en feilmelding.

Tredjepartsprogramvare

Mer enn flere programvarerenseverktøy og applikasjoner hevder å kunne fikse Discord-feil.

Hvis de fungerer bra for å fikse skadelig programvare og datamaskinfeil, kan det hende de ikke er nyttige for Discord. Så vi kan ikke anbefale noen av dem. Men hvis du bruker en app som fungerer på meldingsplattformen, del gjerne opplevelsen din i kommentarfeltet.

Bruker inkognitovinduer

Hvis metoden ovenfor ikke fungerer, kan du vente noen minutter til før du starter den igjen, eller du kan bruke denne metoden. I denne metoden vil vi starte Discord-appen i inkognitomodus i nettleseren din.

Trinn 1: Start hvilken som helst nettleser og skriv Ctrl+Shift+N for å aktivere inkognitomodus.
Trinn 2: Skriv inn Discord-nettadressen i URL-linjen og trykk Enter. Logg på med legitimasjonen din for å åpne Koble fra-appen.
Trinn 3: Til slutt, klikk på tannhjulikonet ved siden av brukernavnet ditt og utfør handlingen som tidligere ble blokkert av Discord.

Start ruteren på nytt

Begrensninger, for eksempel "Din pris er begrenset," settes på Discord-kontoen din ved å blokkere IP-adressen din. Heldigvis tilbyr ikke Internett-leverandører statiske IP-adresser, og de kan enkelt endres ved å starte nettverket på nytt. Bruk denne metoden til å fjerne blokkeringen av restriksjonene satt av Discordance og gjør resten.

  1. Trykk og hold inne strømknappen på ruteren i minst 30 sekunder for å starte ruteren på nytt. Du kan også koble strømledningen fra ruteren og vente noen minutter på følgende trinn.
  2. Start datamaskinen på nytt, og koble deretter ruterens strømkabel tilbake til en stikkontakt. Koble datamaskinen til ruteren.
  3. Til slutt, åpne "Discord"-appen eller start nettstedet i nettleseren din og logg på med legitimasjonen din (om nødvendig). Gå til innstillingssiden og prøv å bekrefte mobilnummeret ditt.

Få støtte til uenighet

Hvis du ikke klarer å løse problemet ved å bruke metodene ovenfor, bør du prøve å kontakte Discord-støtten.

Gå til Discord-appen eller nettstedet og logg på med legitimasjonen din. Klikk på "?" ikonet i øvre høyre hjørne.
Ved å klikke på dette ikonet åpnes støttesiden i nettleseren din.

Klikk på "Send forespørsel"-teksten på den øverste menylinjen for å opprette en støttebillett. Velg deretter typen støtte du ønsker fra rullegardinmenyen og fyll ut skjemaet for å fullføre forespørselen. Angi feilen "Du er satsbegrenset" på kundestøtten, og oppgi hvilken handling du tok som resulterte i at feilen dukket opp på skjermen.

Konklusjon

Hvis du bruker Discord av personlige årsaker og støter på feilen "Du blir hastighetsbegrenset", er det tilstrekkelig å starte ruteren på nytt. Men hvis du bruker Discord til markedsføringsformål, bør du også strebe etter avanserte programmerings- og planleggingsferdigheter for å unngå slike feilmeldinger.

Oftest stilte spørsmål

  1. Koble Internett-ruteren fra strømuttaket. Trekk ut strømledningen.
  2. Trykk og hold "Power"-knappen på ruteren i minst 30 sekunder.
  3. Koble ruteren til en stikkontakt og slå den på.
  4. Start datamaskinen på nytt, koble til Internett og se om problemet vedvarer.

Hvis du har takstgrense på en handling betyr det at du har prøvd handlingen for mange ganger i løpet av kort tid, så du må vente til takstgrensen går ut før du får lov til å prøve igjen.

Feilbeskrivelse: Denne feilen oppstår kun når en kunde er i betalingsområdet på siden og "klikker" på varer mer enn 15 ganger innen 10 minutter. Dette er en grunnleggende anti-svindel-taktikk vi har implementert for å begrense bruken av roboter som prøver å legge inn falske bestillinger.

Takstgrense betyr at det er gjort for mange forsøk innenfor et begrenset tidsrom. Du må vente ca. 15 minutter før du kan prøve igjen.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Go up