Feilsøking av Spotify Web Player-feil

Spotify Web Player kan slutte å fungere med følgende feilmeldinger: "Spotify Web Player en feil oppstod" eller "Oooops, noe gikk galt. Lader opp." Denne hurtigveiledningen presenterer en enkel løsning.

Spotify er ledende innen musikkstrømmeindustrien, men mange brukere har støtt på feilmeldingen "Noe gikk galt" når de brukte Spotify.

Denne feilen oppstår når en bruker prøver å spille av en spilleliste, søke etter en artist osv. Feilmeldingen vises på skjermen. Hvis du støter på en feil som denne, her er noen løsninger for å fikse denne Spotify-feilen på Windows-datamaskiner.

Spotify er en av verdens ledende apper for musikkstrømme. Men uansett kvaliteten på streamingplattformen, kommer det en tid da det oppstår en feil. For eksempel kan du se feilmeldingen "Noe gikk galt. Sjekk Internett-tilkoblingen din og prøv igjen" på Spotify.

Andre brukere kan se andre feilmeldinger som "Beklager, noe gikk galt. Dette fungerte ikke. Vennligst prøv igjen" eller "Det oppstod en feil. Noe gikk galt. Prøv å laste inn siden på nytt." Og feilnavnet går fra "Noe gikk galt" til "Du er frakoblet."

Dette problemet oppstår når du får tilgang til Spotify via Spotify Web Player i datamaskinens nettleser, gjennom en dedikert skrivebordsapp for Windows 10, Mac og Chromebook, eller gjennom Spotify-mobilappen for iPhone og Android.

Hvorfor fungerer ikke Spotify nettspiller?

Vanligvis, når innstillingene er aktivert, skal nettleseren din kunne laste inn Spotify Web Player uten problemer. Jeg har imidlertid lagt merke til at mange brukere fortsatt klager over at Spotify-nettspilleren ikke fungerer. Dette skjer spesielt når en ny versjon av nettspilleren er utgitt.

Før du presenterer feilsøkingsalternativer, bør du forklare hvorfor Spotify Web Player ikke fungerer. Det kan være relatert til Internett-tilkoblingen eller Internett-tjenesten. Din Spotify Web Player er blokkert av brannmurinnstillingene dine. Datamaskinens hurtigbuffer er korrupt eller nettleserens informasjonskapsler er korrupte.

Det er tre andre grunner vi nevnte ovenfor. Nettleseren din er utdatert eller støtter ikke Spotify. Eller du glemte rett og slett å slå på innholdsbeskyttelse i nettleseren din. Du vil motta en melding om "Beskyttet innhold er ikke aktivert". Du kan aktivere beskyttet innhold i nettleseren din ved å følge trinnene i del 1.

Dette er alle grunner til at Spotify-nettspilleren ikke fungerer. Prøv følgende løsninger, som nylig ble oppdatert og har vist seg å fungere.

Hvordan kan jeg fikse "Spotify Web Player-feilen"?

Bruk en nettleser som støttes

Det første du må gjøre hvis du ikke bruker Firefox eller Google Chrome når du får feilmeldingen, er å forsikre deg om at du bruker en nettleser som støtter Spotify. Hvis du bruker en Mac og du bruker standard Safari-nettleseren, er dette dårlige nyheter for deg. Safari-nettleseren støttes ikke lenger av Spotify, og du må laste ned Firefox eller Google Chrome for å få tilgang til nettspilleren, eller du kan bare laste ned skrivebordsversjonen av Spotify.

Nettleseren din bør være oppdatert

Hvis du bruker en utdatert versjon av nettleseren din, vil mange nettsteder ikke fungere for deg, spesielt strømmemediesider som Spotify. Dette er fordi (blant annet) din utdaterte versjon av nettleseren din ikke kan støtte alt innholdet som vises på nettstedet. Så sørg for at du har den nyeste versjonen av nettleseren du bruker. Slik oppdaterer du Firefox og Google Chrome:

Mozilla Firefox :

 1. Åpne Mozilla Firefox. Klikk på menyknappen øverst til høyre og velg Alternativer.
 2. Rull ned for å gå til Firefox-oppdateringer.
 3. Derfra klikker du på Se etter oppdateringer-knappen.
 4. Installer oppdateringene og prøv deretter å bruke nettspilleren.

Google Chrome:

 1. Start Google Chrome og klikk på Avansert-knappen i øvre høyre hjørne.
 2. Hvis en oppdatering er tilgjengelig, vil Avansert-knappen være farget, og "Oppdater Google Chrome" vises i listen.
 3. Klikk på den og vent til den er ferdig.

Tøm nettleserbufferen og informasjonskapsler

Det siste du kan gjøre for å fikse problemet er å tømme nettleserens cache og informasjonskapsler. En hurtigbuffer er en midlertidig fil som lagres på datamaskinen din når du besøker nettsider for å gjøre opplastingen raskere. Informasjonskapsler lagres på datamaskinen din på sidene du besøker og inneholder nyttig informasjon om økten din på nettstedet. Lær her hvordan du sletter nettleserens buffer og informasjonskapsler:

Mozilla Firefox :

 1. Start Mozilla Firefox, klikk på Meny-knappen og velg Innstillinger.
 2. På venstre side går du til delen Personvern og sikkerhet.
 3. Rull ned på siden til informasjonskapsler og nettstedsdata.
 4. Klikk Slett data og deretter Slett.

Google Chrome:

 1. Åpne Google Chrome. Klikk på "Avansert"-knappen, gå til "Avanserte verktøy" og velg "Slett nettleserdata".
 2. Velg nå tidsintervallet øverst. For å være sikker, velg "Alle tider."
 3. Klikk Slett data.
 4. Prøv å bruke nettleseren igjen.

Oftest stilte spørsmål

 1. Logg inn og ut.
 2. Sjekk VPN-en din.
 3. Fjern enheter uten nett.
 4. Fullfør prosessen i en lukket sesjon.
 5. Sjekk faktureringsadressen din på familiekontoen din.
 6. Tøm nettleserbufferen.
 7. Oppdater eller installer Spotify på nytt.

Hvis nettspilleren nekter å laste, er det første du må gjøre å slette nettleserens informasjonskapsler. Dette varierer litt fra nettleser til nettleser, men du finner det under Innstillinger, deretter Personvern eller Historikk. Slett informasjonskapslene, start nettleseren på nytt og se om den fungerer.

Heldigvis er det enkelt å tømme hurtigbufferen på Android, slik at appen kan lage en ny, uskadet post. Bare gå til Innstillinger-> Apper -> Fix -> Minnebuffer og klikk Tøm buffer. Du bør også klikke på "Slett data"-knappen.

Start Spotify-appen på nytt. Sørg for at appen er oppdatert. Sørg for at appen ikke er slått av i innstillingene. Lukk alle andre apper du ikke bruker.

Index
 1. Hvorfor fungerer ikke Spotify nettspiller?
 2. Hvordan kan jeg fikse "Spotify Web Player-feilen"?
  1. Bruk en nettleser som støttes
  2. Nettleseren din bør være oppdatert
  3. Tøm nettleserbufferen og informasjonskapsler
 3. Oftest stilte spørsmål

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Go up