Fifa 23 guide alt vi vet sa langt 2

FIFA 23 Ultimate Team gir deg muligheten til å bygge ditt eget drømmelag med tusenvis av spillere fra hele verden. Spillerne er representert av kort som viser deres unike ferdigheter og egenskaper i spillet. Det finnes ulike typer kort basert på sjeldenhet og kvalitet: bronse, sølv, gull og spesialkort.

Jakten på spillerne

Det er ulike måter å skaffe seg spillerkort på i FIFA 23 Ultimate Team. Man kan kjøpe kortene på det åpne markedet, eller man kan prøve lykken ved å åpne pakker med tilfeldige kort. Det finnes også spesielle hendelser og konkurranser i spillet, som for eksempel laget i uken, mesterskap og månedens spillere i ulike ligaer.

Filterfunksjonen i spillet gjør det enkelt å søke etter spesifikke spillere på markedet. Det er også mulig å bytte spillere med andre spillere gjennom overgangsmarkedet.

Spesialkort og hendelser

Spesialkortene i FIFA 23 Ultimate Team inkluderer spillere som har utmerket seg i virkeligheten, som ICONS, FUT Heroes og spillere fra CONMEBOL Libertadores og Sudamericana. Disse kortene er ofte mer sjeldne og ettertraktede enn vanlige spillerkort.

Det er også ulike hendelser og konkurranser i spillet som gir spillerne muligheten til å samle spesielle kort. FUT Champions og EA Play gir spesielle belønninger og kort til de som deltar og gjør det bra.

Bygg ditt lag

Når man har samlet inn spillerkortene man ønsker, kan man begynne å bygge laget sitt. Det er viktig å tenke på spillerkjemi når man setter sammen laget. Spillerkjemi påvirkes av faktorer som nasjonalitet, liga og klubb. Jo høyere spillerkjemi, jo bedre vil spillerne prestere på banen.

Det er også viktig å tenke på hvilke posisjoner spillerne skal ha på banen. Noen spillere er bedre egnet for alternative posisjoner enn andre, og det er viktig å utnytte spillerne på best mulig måte.

Redefinert kjemisystem

FIFA 23 Ultimate Team har fått en fullstendig oppfriskning av kjemisystemet. Dette gir spillerne enda mer fleksibilitet når det gjelder å bygge laget sitt. Kjemisystemet innebærer nå mer detaljert informasjon om spillerkjemi og mulige posisjonsendringer.

Spillerkjemi kan nå påvirke spillerattributter på en mer detaljert måte, og spillerne kan nå også få ekstra kjemipoeng basert på hverandres kjemi på banen. Endringer i lagbyggingsoppgavene kan nå gjøres når som helst, og kjemigrenser vises nå på en mer tydelig måte.

Visuelle forbedringer og crossplay

FIFA 23 Ultimate Team har også fått visuelle forbedringer, med strømlinjeformet omskoleringskortene og en fullstendig gjennomgang av kjemipanelet. Kjemipanelet gir nå et bedre innblikk i hvordan posisjonen tilgjengelig påvirker kjemisystemet.

Det er også lagbyggingsalternativer for fremtiden, med crossplay matching og muligheter for å bygge spillerkjemi på tvers av klubb og land. Treningskamper kan nå også spilles på tvers av plattformer.

Oppsummering og relaterte nyheter

FIFA 23 Ultimate Team er en spennende oppdatering som gir spillerne enda mer fleksibilitet og muligheter når det gjelder å bygge sitt eget drømmelag. Med en redefinert kjemisystem og visuelle forbedringer, er dette spillet et must for alle som elsker fotball og videospill.

Andre oppdateringer i FIFA 23 inkluderer overgangsmarkedet, ledertavler og lagbyggingsoppgaver. Spillerne kan også samle ICONS og FUT-HEROES kort og oppleve stjernegalleri moments og historier kapitler. Live treningskamper og forhåndsvise bytter gir spillerne enda mer kontroll over laget sitt.

FIFA 23 Ultimate Team er tilgjengelig fra august 2022, og bakrommet i FIFA World Cup i Qatar vil være tilgjengelig for de som eier statusen. Med en kortere kampopplevelse og utfordrende scenarioer, kan spillerne gjenskape høydepunkter fra virkeligheten og leve ut sine fotballdrømmer.

Index
  1. Jakten på spillerne
  2. Spesialkort og hendelser
  3. Bygg ditt lag
  4. Redefinert kjemisystem
  5. Visuelle forbedringer og crossplay
  6. Oppsummering og relaterte nyheter

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Go up