FIFA 23 Watchdog-brudd - TechQuack

Som kjent har FIFA 23 opplevd en rekke feil og feil på grunn av EAs mangelfulle anti-jukseprogramvare.

FIFA har satt i gang en global kampanje for å bekjempe kampmanipulasjon. Gjennom FIFPro og INTERPOL oppfordrer den spillere til å rapportere kamper de mener har blitt kompromittert på noen måte.

Inkompatibel maskinvare

Hvis datamaskinen din har problemer som ikke kan løses ved å installere ny maskinvare eller oppdatere programvare, kan inkompatibel maskinvare være skylden. Slike inkompatibiliteter kan forårsake treg ytelse, feil og Blue Screen of Death (BSOD)-feil – alle potensielt farlige scenarier for enhver bedrift.

Maskinvare som er inkompatibel kan omfatte både fysiske enheter og dataprogrammer; for eksempel kan det å ha et inkompatibelt skjermkort eller grafikkdriver føre til DPC Watchdog-bruddfeil i Windows 10.

Den enkleste måten å finne ut om din maskinvare er kompatibel med et program er via en online kompatibilitetsliste, enten laget av programutviklere eller brukere som har utført grundige tester med ulike typer maskinvare og programmet.

For å utføre en maskinvarekompatibilitetssjekk, start kommandoprompt som administrator og skriv inn "Sjekk disk". Systemet ditt vil starte på nytt for å teste for integritet i systemfiler før du kan velge om du vil planlegge denne kontrollen for hver gang den startes på nytt i fremtiden.

SSD-fastvare som ikke støttes

SSD-fastvaren er ansvarlig for å beskytte integriteten til solid state-stasjonen og bør oppdateres regelmessig for å forbli relevant og funksjonell.

Dessverre er eldre SSD-er inkompatible med moderne operativsystemer som Windows 10. Dette vil hindre deg i å spille Fifa 23 riktig.

Oppdater driverne regelmessig for å sikre en sømløs drift av systemet uten feil og krasj.

SSD-fastvare som ikke støttes

Et vanlig problem med noen eldre solid-state-stasjoner er fastvarekorrupsjon, som kan hindre den i å oppdage riktig i BIOS.

Linux gjør det enkelt og trygt å oppdatere fastvaren til en SSD ved å gi tilgang til et klientverktøy for fastvareoppdateringsbehandling kalt fwupdmgr, som muliggjør automatiske og sikre fastvareoppgraderinger på Linux-maskiner.

Ødelagte systemfiler

Hvis du spiller FIFA 23 på PC, er det potensial for at noen systemfiler kan bli skadet og føre til at den enten krasjer eller ikke lastes inn riktig. Hvis dette skjer, kan det føre til krasj eller ikke lastes i det hele tatt.

Det er imidlertid fortsatt løsninger som kan bidra til å løse problemet – en er å verifisere integriteten til spillfilene dine.

En ekstra måte er å oppdatere GPU-driverne, noe som kan sikre en jevnere PC-opplevelse.

Noen ganger kan omstart av datamaskinen løse problemet. dette har vist seg vellykket for mange brukere.

EA avduket nylig sin anti-jukseteknologi for PC, men den har fått spillere til å møte mange vanskeligheter. Et slikt problem er en EA Anti-cheat Error som hindrer spillere i å spille FIFA 23 på PC.

Programvarekonflikt

Fifa 23 har raskt blitt et av de mest elskede sportsspillene til dags dato, men det har også vært preget av problemer, inkludert feil og krasjer – samt feil som gjør det nesten uspillbart på PC-brukere.

Det mest rapporterte problemet involverer EAs anti-jukseprogramvare. Selv om det er ment å forhindre juks i online spillmoduser, har noen brukere rapportert om alvorlige problemer forårsaket av at den nyeste versjonen har forårsaket alvorlige forstyrrelser for dem.

På grunn av dette problemet har det blitt lagt merke til av en rekke PC-spillere. På grunn av en feil under oppstartsprosessen kan de ikke starte spillet de ønsker.

Feil 1348 i FIFA 23 er kjent som en minnedumpfeil og kan resultere i krasj som gjør spillet praktisk talt uspillbart. Heldigvis finnes det måter som kan bidra til å rette opp dette problemet og få spillet til å gå jevnt igjen.

Innleggsvisninger: 47

Index
  1. Inkompatibel maskinvare
  2. SSD-fastvare som ikke støttes
  3. Ødelagte systemfiler
  4. Programvarekonflikt

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Go up