Finn bensinstasjonen med de laveste prisene på hvert sted

Hvor finner du bensinpumpene med de laveste prisene i området på datamaskinen din og på Android- og iPhone-mobiltelefoner

Å finne bensinstasjoner som selger drivstoff til en billig pris er slett ikke lett, gitt at flertallet av forbrukerne går direkte til nærmeste bensinstasjon (eller på gaten) og først etter ankomst innser at de har fylt opp til en lav pris. over gjennomsnittet.

For å finne bensinstasjonen med de laveste prisene kan vi bruke hjelpen fra telefonen vår: faktisk vil det være nok å laste ned en av appene som anbefales i denne guiden for å spare drivstoffkostnader (det være seg bensin, diesel, LPG eller metan), nå nærmeste bensinstasjon, og samtidig med lavere priser enn lands- eller lokalt gjennomsnitt.

LES OGSÅ -> Beste apper for en biltur

1) Bensinpris ca

Den uatskillelige appen for alle bilister er uten skygge av tvil Bensinpriseret referansepunkt for denne typen apper og tilgjengelig gratis for Android og for iPhone.

Den aktuelle appen viser gjeldende priser på bensin, diesel, LPG og metan basert på rapportene fra de samme brukerne som fyller drivstoff (komplett med indikasjon på når den angitte prisen er gammel): hvis forskjellen er noen timer eller høyst 1-2 dager har vi en god sjanse for at prisen blir den samme som angitt av appen. Hvis prisen er for gammel, er det bedre å se etter en mer oppdatert, for å unngå ubehagelige overraskelser.

Innenfor Bensinpris-appen kan vi foreta et søk etter kommune, provins eller postnummer og finne de billigste bensinstasjonene på Google Maps-kartet, med mulighet for å aktivere Favoritt GPS-navigator og kunne gjøre det nå den billigste distributøren.

Alternativt kan vi også bruke menyen Naboer for å se distributørene som er nærmest vårt sted, slik at vi fortsatt kan velge de med lavest pris og kortest reisevei. Hvis vi har favorittdistributører, kan vi åpne oppsummeringsarket og aktivere stjernen for å finne dem i menyen Favoritt.

I sammendragsarket til en distributør kan vi få informasjon om alt drivstoff som er tilgjengelig, finne ut om det er en hvit pumpe eller en nasjonal distributør, få åpnings- og stengetider (selv på helligdager og søndager), finne ut om det er en bar og til slutt om kredittkort og debetkort aksepteres (i tillegg til kontanter).

2) Fuelio App

Den andre appen vi kan bruke for å finne bensinstasjonen med lavest pris er Fueliotilgjengelig for Android Og iPhone.

Appen lar deg administrere drivstoff som ekte eksperter i sektoren, også beregne forbruket til kjøretøyet vårt. Ved å skrive inn navnet på bilen vil vi faktisk få dets gjennomsnittlige forbruk (levert av morselskapet) og vi vil kunne spare drivstoff ved å kombinere informasjonen fra appen med kilometerne vi har tenkt å reise og prisen på drivstoff i områdene vi skal passere.

Funksjonen som lar deg gjøre dette er utmerket se prisen på bensinstasjoner i nærhetenslik at du alltid kan fylle drivstoff til lavest mulig pris uansett drivstoff.

3) Waze navigator-app

Mange apper for satellittnavigasjon tilbyr et system for overvåking av drivstoffpriser, slik at du kan planlegge stopp under reisen og velge den billigste bensinstasjonen hver gang.

Den beste appen fra dette synspunktet er definitivt Wazetilgjengelig gratis for Android og for iPhone. Appen viser tilgjengelige bensinstasjoner i området og under en allerede planlagt reiserute, slik at du kan legge til stopp for tanking.

For å oppdage andre navigasjonsapper kan vi lese guidene våre til de beste GPS-navigatorer med gratis offline kart for Android og kl beste GPS-navigator-appene for iPhone.

4) Observasjon av drivstoffpriser (web)

Hvis vi prøver å sjekke prisene til distributører oppdatert i sanntid, er referansepunktet nettstedet Følg drivstoffprisenestyrt av Departementet for økonomisk utvikling og oppdatert med pristabellene levert direkte av distributører som er tilstede i Italia.

Nettstedet er tilgjengelig med en hvilken som helst nettleser og lar deg tegne en geometrisk figur (sirkel, fri tegning eller polygon) i området der vi er eller i en hvilken som helst annen by eller område i Italia. se den laveste prisen tilgjengelig i området.

For å få best mulig bruk av denne siden anbefaler vi deg å velge Polygon (den mest nøyaktige), dobbeltklikk på kartet for å fikse det første toppunktet, og tegn deretter et rektangel eller en firkant ved å trykke på punktene på kartet (vi kan også utvide den første polygonen som viser oss stedet).

La oss nå sørge for at polygonen er grønn (dvs. den har riktig størrelse for å administreres av nettstedet), velg drivstofftypen som skal sjekkes, angi prisrekkefølgen Vokser og trykk til slutt på Nær.

Siden vil gi oss en detaljert liste over bensinstasjoner: For hver stasjon er navnet på distributøren, adressen, pristabellen for tilgjengelig drivstoff og en praktisk knapp tilgjengelig for å planlegge den beste navigasjonsruten.

Siden er også tilgjengelig fra en mobil nettleser: hvis vi virkelig ønsker å spare penger og finne bensinstasjonen med de laveste prisene, er rådet å lagre denne siden i favorittene til mobilnettleseren og bruke den når vi er på reise og trenger til raskt finne en billig bensinstasjon.

Konklusjoner

Ved hjelp av teknologi er det mulig finn bensinstasjonen med de laveste prisene på noen få minutter: åpne ønsket app eller side, bruk filteret for å umiddelbart vise den billigste drivstoffprisen og nå til slutt den beste distributøren med din favorittnavigasjonsapp.

Om samme emne kan vi lese våre guider om hvordan Beregn bensinkostnader på Google Maps veibeskrivelser kom igjen hvordan finne Fast Charge-søyler for elbiler.

Index
  1. 1) Bensinpris ca
  2. 2) Fuelio App
  3. 3) Waze navigator-app
  4. 4) Observasjon av drivstoffpriser (web)
    1. Konklusjoner

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Go up