Finn fyrstikker, baner og følgesvenner for å spille Padel

La oss oppdage de beste nettstedene og appene for å finne kamper og følgesvenner for å spille Padel i alle sportsklubber og -baner i Italia

De

1) Playtomic

Den første appen vi anbefaler at du prøver på telefonen vår er Playtomickan lastes ned gratis fra Google Play Butikk og fraApple App Store.

Ved å laste ned denne appen vil vi kunne finne nye spillere i nærheten eller i en bestemt by, bestille hvilken som helst padelbane i området, overvåke spillprestasjoner, dele de mest spennende og morsomme øyeblikkene under padelkampen og få avansert statistikk nyttig for å forbedre Jeg spiller i par.

2) Sportsklubb

Mange padellutøvere bruker Sportsklubb som referanse for kamper og kurs; denne tjenesten er tilgjengelig via nettsted og appen kan lastes ned for Android og for iPhone.

Med Sportclubby kan vi booke padelbaner i enhver by, delta på kurs for å lære å spille padel, velge blant de mange klubbene som er tilstede i Italia, møte nye lagkamerater og nye padelutfordrere og melde deg på padelturneringer.

I tillegg til padel, er det mulig å se klubbene for fitness, treningsstudio og andre idrettsgrener tilgjengelig i byen der vi holder til.

3) WeSmash

En annen gyldig app for å finne kamper, baner og lagkamerater for å spille padel er WeSmashtilgjengelig for gratis nedlasting fra Google Play Butikk og fraApple App Store.

Med WeSmash kan vi se de beste padelklubbene i byen vi er i (eller hvor vi skal flytte), bestille favorittbanen vår (velg fra de forskjellige tilgjengelige tidslukene), betale praktisk fra telefonen på forhånd, beregne paddelen vår ferdigheter og velge nye utfordrere basert på nivået oppnådd frem til det punktet.

4) Padel Mates

Blant appene for å finne padelspill anbefaler vi deg Padelkameraterfritt nedlastbar for Android og for iPhone.

Med denne appen kan vi raskt delta i padelspill som allerede er aktive (i tillegg til å kunne bestille en bane for et nytt spill), slik at vi kan spille som et par med helt fremmede eller med gamle venner: for de som ankommer en ny by er det sannsynligvis den beste appen for å umiddelbart begynne å få venner i padel og dyrke en lidenskap for dette spillet.

Appen lar deg også delta i eller lage turneringer med venner eller spillere i byen, samt overvåke all fremgang i spillet.

5) TennisCall

En annen gyldig app for å finne kamper, baner og lagkamerater og spille Padel er TennisCallen app laget for tennis, men som også har introdusert padel blant idrettene som enkelt kan administreres via nettsted og via dedikert app for Android og for iPhone.

TennisCall gir en utforsker for raskt å søke etter kamper der en spiller mangler, lar deg organisere nye kamper og turneringer med venner og slektninger, tilbyr en gyldig søkemotor for padelaktiverte sportssentre og tilbyr en praktisk meny for å bestille banen i mest praktiske tider tilgjengelig.

6) Andre nettsteder og apper for å bestille padelspill

I tillegg til appene og nettstedene som er sett i de foregående kapitlene, kan vi bruke en av tjenestene vist i følgende liste for å bestille en bane og spille padel med venner:

 • Spillesetten virkelig godt laget og lett-å-bruke italiensk side for å finne, i byen din, padelspill og turneringer som passer for alle, derfor ikke et nettsted for profesjonelle.
 • To driblinger: utmerket nettsted for raskt å bestille en padelbane i hvilken som helst by, til ditt foretrukne tidspunkt.
 • BookyWay: et annet gyldig nettsted for bestilling av padelbaner med en enkel konto; også tilgjengelig som app for Android og for iPhone.
 • Padel Roma: enkel app designet for å bestille en padelfelt i Roma; appen er tilgjengelig for Android og for iPhone.
 • CityPadelMilano: sant referansepunkt for de som praktiserer padel i Milanomed informasjon om årets begivenheter, tilbudene som er tilgjengelige for Milano-leirene og hvordan du booker leirene på WeSmash (allerede sett ovenfor).

Ved hjelp av disse nettstedene og appene vil vi kunne spille padel når som helstved å bruke PC-en eller telefonen vår for å bestille plassen.

Konklusjoner

Padel er morsom og umiddelbar og kan praktiseres både av nybegynnere og av brukere som allerede har en viss kjennskap til tennis (selv om den er dypt forskjellig fra sistnevnte). Med nettstedene og appene vist ovenfor vi kan enkelt finne fyrstikker, felt og følgesvenner for å spille padel i hvilken som helst by i Italia.

For ekte sportsentusiaster anbefaler vi også å lese våre guider om beste appene for løping, løping eller sykling og ai beste online treningssider med treningskort og treningsvideoer.

Index
 1. 1) Playtomic
 2. 2) Sportsklubb
 3. 3) WeSmash
 4. 4) Padel Mates
 5. 5) TennisCall
 6. 6) Andre nettsteder og apper for å bestille padelspill
  1. Konklusjoner

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Go up