Finn restauranter mens du reiser med Google Maps

Index
 1. 1) Filtrer søk på Google Maps
 2. 2) Hent telefonnummer eller bestill online
 3. 3) Evaluering av antall anmeldelser
 4. 4) Prisvurdering
 5. 5) Evaluering av trengsel
  1. Konklusjoner

Hvordan søke og finne de beste spisestedene nærmest posisjonen din i Google Maps

Google Maps-applikasjonen er virkelig uunnværlig på ferie eller reise oppdag et perfekt sted hvor du kan spise godt og bruke liteuten å måtte spørre rundt og uten å måtte besøke nettsteder med falske anmeldelser eller med kjøpte anmeldelser for å rykke opp på rangeringen (Google er utilgivende fra dette synspunktet, gitt at det godtar alles anmeldelser).

Google Maps sin utforskningsfunksjon fungerer "intelligent": avhengig av hvor du er og basert på tiden ulike typer steder anbefales som restauranter, isbarer, gatekjøkken, museer, kinoer med mer, med detaljert informasjon om pris, åpningstider, meny og hvor mange mennesker vi finner inne på stedet ved ankomst. .

I den følgende guiden vil vi vise deg hvordan du raskt kan finne steder å spise og bruke lite på Google Mapssom viser deg hvordan du bruker anmeldelser som allerede er laget av andre brukere, hvordan vurdere prisen på et sted og hvordan vurdere graden av trengsel spådd av Googles algoritme.

LES OGSÅ: Beste apper å bruke på farten, utenfor hjemmet, i byen

1) Filtrer søk på Google Maps

For å filtrere lokalene på Google Maps basert på nøyaktige parametere, er alt vi trenger å gjøre å åpne siden Google Kart i hvilken som helst nettleser eller på appen, angi byen vi vil ta oss til, trykk på øverst Restauranter og bruk et av filtrene øverst på kartet; alternativt kan vi også trykke på Alle filtre og tilpasse søket etter vår smak.

For å bruke de samme filtrene også påGoogle Map-appens for telefoner er alt vi trenger å gjøre å starte appen, velge byen vi vil reise til, trykke på knappen Restauranter øverst trykker du på knappen Filter øverst til venstre og tilpass filtrene etter pris, vurdering og type mat.

Det er også mulig å bruke appen søk etter restauranter langs en rute satt på navigatoren. Du kan deretter starte navigasjonen, trykke på søkeikonet og deretter på ikonet for restauranter eller barer eller rasteplasser for å søke langs ruten. Forstørre deretter en del av veien du har tenkt å kjøre og trykk på knappen Oppdater for å finne alle restaurantene på gaten.

2) Hent telefonnummer eller bestill online

Nå som vi har all informasjon om lokalet vi kan bestille ved å bruke telefonnummeret oppgitt i informasjonsarket; Det er alltid best å ringe for å bestilleda mange steder foretrekker denne formen for bestilling.

Noen arenaer lar deg bestille online direkte fra Google Maps-appen eller fra nettsiden: om nødvendig kan vi bruke knappen Reservere et bord direkte i forhåndsvisningsskjermen til lokalet, slik at du kan reservere bord uten å måtte ringe (noe som fortsatt ikke er veldig vanlig i Italia, men veldig tilstede i utlandet).

For navigering kan vi ganske enkelt bruke Google Maps for å ta oss til stedets parkeringsplass eller alternativt finne en gyldig betalingsparkering i nærheten; for å lære mer kan vi lese veiledningen ovenfor hvordan betale for parkering med mobiltelefonen.

3) Evaluering av antall anmeldelser

Ved å klikke eller trykke på navnet på et sted på Google Maps vil vi umiddelbart ha brukeranmeldelser tydelig synlige, i form av stjerner. En restaurant med minst 4 stjerner og 200 anmeldelser fortjener å bli besøkt, gitt at den har klart å overbevise mange mennesker om godheten i maten som tilbys.

Hvis vi ser etter de beste lokalene i området eller vi ønsker å spise guddommelig vi leter kun etter steder med en vurdering på 4,5 stjerner (eller høyere) og minst 1000 anmeldelser: vi vil definitivt gå bedre enn en Michelin-guide til disse stedene!

4) Prisvurdering

Ved siden av kundevurderinger må vi også analysere prisen på lokalet, for å unngå å måtte betale en høy regning for et valg som virket perfekt! Google Maps lar deg umiddelbart forstå gjennomsnittsprisen på stedet basert på antall eurosymboler (€) presenteres ved siden av kundevurderinger:

 • € -> billig sted
 • €€ -> lokal med gjennomsnittspriser
 • €€€ -> sted med høyere priser enn gjennomsnittet
 • €€€€ -> dyrt sted

Hvis vi virkelig vil spise godt og bruke lite med Google Maps det er tilstrekkelig å velge et sted med €-symbolet, minst 4,5 stjerner og minst 1000 anmeldelser. Prisantydningen er også basert på byen vi besøker: en "€"-restaurant i Milano har ikke samme priser som en "€"-restaurant i Roma, selv om begge tilhører det økonomiske området.

5) Evaluering av trengsel

Google Maps bruker sin spesielle algoritme for å beregne mengden av et sted på en bestemt ukedag og i det valgte tidsrommet. Hvis vi ikke liker å finne for mange, er det bare å klikke eller trykke på navnet på stedet og sjekke hvilken tidsluke og hvilken dag som er best å bestille.

La oss ta hensyn til det indikasjoner på trengsel er veiledende og de kan endres i sanntid: det er ikke uvanlig å finne ordlyden travlere enn vanlig eller mindre overfylt enn vanlig mens du surfer, et tegn på at spådommene fra Google ikke er nøyaktige.

Konklusjoner

Google Maps kan bli en perfekt turistguide for å spise godt og bruke lite, takket være myriaden av informasjon den samler inn hver dag på ethvert sted. Ved å følge alle instruksjonene i denne veiledningen vil vi kunne spise godt med Google Mapsuansett reisemål.

Fortsatt på temaet reise, anbefaler vi at du leser våre guider til beste apper for å reise og reise på ferie (Android og iPhone) og til de beste app for å finne hoteller, B&B og vandrerhjem.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Go up