Fix: Feilkode 0x80070141 - enheten er utilgjengelig

 • Noen Windows-brukere har klaget over feil 0x80070141 på PC-en.
 • Feilmeldingen betyr at enheten ikke er tilgjengelig.
 • Det oppstår når en bruker prøver å åpne, kopiere eller flytte en JPEG-fil fra kameraet til datamaskinen.
 • I denne artikkelen vil vi se hvordan du fikser feil i Windows 10 i denne artikkelen.
 • Problemet kan være forårsaket av en feil i Windows 10, Microsoft har gitt ut en oppdatering for dette problemet.

Oppdatert mai 2023Dette verktøyet vil stoppe disse feilene og fikse vanlige problemer: Få det på denne lenken

 1. Last ned og installer programvaren.
 2. Den vil skanne datamaskinen for å finne problemer.
 3. Verktøyet vil da rette opp problemene som ble oppdaget.

Feil 0x80070141 har blitt rapportert av noen Windows brukere når de prøver å åpne, kopiere eller flytte en JPEG-fil fra kameraet til datamaskinen. De feil meldingen antyder at enheten ikke er tilgjengelig. Jeg opplever en kopi av bildet eller videoen hvis jeg får feil 0x80070141 ved kopiering. Påvirker det Windows 7, Windows 8.1 og Windows 10?

Hvis du har problemer med å kopiere media fra en USB eller mobilenhet til en datamaskin, kan det resultere i feilmeldingen 0x80070141, "Enhet utilgjengelig".

Det er ikke mulig å kopiere filen hvis du stadig får denne feilmeldingen. Feilkoden kan hjelpe deg å finne hjelp hvis du fortsetter å motta denne feilen.

Utilgjengelig enhetsfeil 0x80070141.

Hensikten med denne artikkelen er å forklare hvordan du fikser Windows 10 feilkode 0x80070141.

Hva er årsaken til feilen 0x80070141?

For å analysere denne feilkoden undersøkte vi en rekke brukeranmeldelser, konsulterte den offisielle dokumentasjonen og prøvde flere rettelser som ble anbefalt. En rekke scenarier er kjent for å resultere i denne spesielle feilmeldingen. Følgende kan være synderne:

Feil ved filutforsker – Det fremgår av en rekke brukerrapporter at feil kode kan også oppstå når Filutforsker mislykkes og kan ikke opprettholde en stabil tilkobling til en ekstern lagringsenhet. I dette tilfellet bør du kunne løse problemet ved å utføre maskinvare- og enhetsdiagnostikk.

Displayport utenfor rekkevidde

Det er en vanlig feil angående inngangssignalet ut av område som vises av mange skjermer. Denne feilen er forårsaket av et problem mellom videosignalet og kompatibiliteten til videosignalet med skjermen.

Overvåk ut

En monitorutgang er en som sendes ut til monitorsystemet ditt. En lyd enhet som har en skjermutgang er vanligvis et lydgrensesnitt, en AV-mottaker eller et mikserkort, og det lar deg endre volumet på lyden som kommer inn på skjermen. De er enten merket som hovedutganger eller monitorutganger på lydgrensesnitt.

Feil/utilstrekkelig USB-port – Feilkoden kan ha blitt utløst fordi en av de to tilkoblingsportene ikke er riktig tilkoblet, eller fordi USB-porten du bruker ikke er riktig tilkoblet.
Å endre USB-porten på datamaskinen din kan fikse dette scenariet hvis det gjelder.

Utdatert versjon av iTunes – En annen mulig årsak som kan forenkle en feil i situasjoner der en bruker prøver å kopiere filer fra en iOS enhet til Windows er en utdatert versjon av iTunes. Flere berørte brukere har indikert at de var i stand til å løse dette problemet ved å oppdatere iTunes-versjonen til den nyeste versjonen.

Patch ikke installert – Siden problemet kan være forårsaket av en feil i Windows 10, har Microsoft gitt ut en oppdatering for dette problemet. For å bruke det, installer ganske enkelt alle ventende oppdateringer og oppdater operativsystemet til den nyeste versjonen.

Filnavnet/banen er for stor – En annen mulighet er at feilen er forårsaket av et uvanlig stort filnavn eller sti. Siden Windows ikke kan håndtere filer med navn eller stier som er lengre enn 256 tegn, må du forkorte banen for å løse problemet.

Overføringsprotokoll er ikke MTP – Hvis du prøver å kopiere filer fra Android-enheten din, vil du mest sannsynlig se en feil fordi overføringsprotokollen ikke er satt til MTP. I dette tilfellet kan du løse problemet ved å endre USB-tilkoblingsinnstillingene på Android enhet til koble til som en multimedieenhet.

Vi har gitt forskjellige feilsøkingsveiledninger for denne feilmeldingen hvis du har problemer med å fikse den. Følgende metoder har blitt brukt av andre brukere som har støtt på feil 0x80070141. Minst én interessert bruker har bekreftet effektiviteten til hver metode.

Metodene som er oppført nedenfor bør brukes i den rekkefølgen de er klassifisert for å få de beste resultatene. Listen vår er ordnet etter effektivitet og vanskelighetsgrad. Som et resultat må du finne en løsning som løser problemet vellykket, uavhengig av årsaken.

Hvordan fikser jeg ERROR_DEVICE_UNREACHABLE-feilen?Oppdatert: mai 2023

Vi anbefaler på det sterkeste at du bruker dette verktøyet for feilen din. Videre oppdager og fjerner dette verktøyet vanlige datamaskinfeil, beskytter deg mot tap av filer, skadelig programvare og maskinvarefeil, og optimerer enheten din for maksimal ytelse. Denne programvaren vil hjelpe deg med å fikse PC-problemene dine og forhindre at andre skjer igjen:

 • Trinn 1 : Installer PC Repair & Optimizer Tool (Windows 10, 8, 7, XP, Vista).
 • Trinn 2: Klikk Start søk for å finne ut hvilke problemer som forårsaker PC-problemer.
 • Trinn 3: Klikk på Reparer alle for å rette opp alle problemer.

Bekreft telefonens innstillinger

Når du er koblet til en Windows 10-datamaskin, vises denne feilmeldingen i henhold til brukerne.

Du må slå på bildedelingsfunksjonen på din telefon gjennom Innstillinger > Bilder og Kamera for å løse dette problemet.

Flere brukere foreslår å slå på iCloud-bildedeling og Min bildestrømming under Bilder og kamera. Når du har gjort dette, vil det være enkelt å bruke iPhone.

Koble smarttelefonen til en USB 2.0-port

Hvis du bruker USB 2.0-porten i stedet for telefonen, kan du overføre filer uten å motta feilmeldingen "Enhet utilgjengelig".

Du må kanskje bruke en USB 2.0-port for å overføre filer på gamle telefoner som ikke er fullt kompatible med USB 3.0. Mens USB 2.0 er mye tregere enn USB 3.0, bør du i det minste kunne overføre filer uten problemer. iPhone 5S-brukere har rapportert dette problemet, men alle andre smarttelefoner kan også oppleve det.

Veiledningen nedenfor kan hjelpe deg med å fikse problemer med USB 3.0 hvis din Windows 10 PC ikke gjenkjenner den eller ikke fungerer som den skal.

Du kan kopiere filer direkte til datamaskinen

Det har vært en rapport om at brukere støter på denne feilen når de kopierer filer fra smarttelefonen til en NAS-stasjon. En alternativ løsning er å kopiere filene direkte til en PC, og deretter flytte dem til en NAS etterpå.

Siden filene må flyttes to ganger kan dette ta lengre tid, men det er et godt alternativ.

Gi nytt navn til kataloger eller filer

En lang filbane ser ut til å forårsake dette problemet, og det kan løses ved å gi nytt navn eller endre banen til filen.

Gi filene nytt navn eller flytt dem til en annen katalog for å løse problemet. Windows har en grense for hvor lange filstier kan være, og hvis du overskrider den, vil det oppstå feil.

Bruk en annen USB-kabel

Denne feilen kan være forårsaket av skade på USB-kabelen, som kan oppstå hvis kabelen er skadet.

Den beste måten å finne ut om kabelen din forårsaker problemet er å prøve en annen. Noen enheter kan fungere bedre med standard USB-kabler, så du kan prøve å bruke den originale kabelen og se om det løser problemet.

Vurder å bytte ut USB-kabelen hvis dette ikke fungerer.

Konfigurer telefonen som en multimedieenhet

Ifølge brukere er problemet at Android-enheten deres er konfigurert som et kamera, så filen kan ikke overføres fra enheten deres til PC-en.

I "Lagring"-delen av Innstillinger-delen på telefonen velger du "Koble til som medieenhet", og problemet skal være løst.

Avhengig av enheten din, kan det hende du bare har tilgang til disse alternativene når du er koblet til en datamaskin.

Installer enheten på nytt

Det har blitt rapportert at feilen oppstår ved overføring av filer mellom Windows 10 og iPhone.
Brukere anbefaler å installere enheten på nytt i stedet. Her er trinnene du må følge:

 1. Du bør sørge for at telefonen og datamaskinen er koblet til.
 2. Klikk på Enhetsbehandling i menyen som vises når du trykker på Windows + X-tastene.
 3. Hvis iPhone fortsatt ikke vises i Enhetsbehandling, prøv å avinstallere iPhone fra Enhetsbehandling og sjekk den på nytt. Du må kanskje gjenta dette trinnet noen ganger før iPhone-en din vises.
 4. Hvis du ikke allerede har oppdatert iTunes, bør du gjøre det nå.
 5. Telefonen din må kobles til igjen etter at du har startet PC-en på nytt.
 6. For at telefonen skal koble til, bør denne PC-en være klarert.

Denne feilen skal nå ikke skje igjen hvis du kobler iPhone til PC-en igjen hvis den oppstår igjen.

Prøv denne løsningen igjen hvis problemet vedvarer. Som du kan se, er dette en midlertidig løsning som kanskje må gjentas hvis den ikke fungerer.

ANBEFALING: Klikk her for hjelp med Windows-feil.

Oftest stilte spørsmål

Hvis du får feilmeldingen "Enhet utilgjengelig" når du prøver å overføre filer fra telefonen, bør du prøve å bruke en USB 2.0-port i stedet. Noen eldre telefoner er kanskje ikke fullt kompatible med USB 3.0, i så fall må du overføre filene dine til en USB 2.0-port.

Hvis du ikke kan importere bilder fra iPhone til Windows 10, kan du løse problemet ved å tilbakestille plassering og personverninnstillinger. Koble nå iPhone til datamaskinen. Velg alternativet "Tillit" på telefonen. Åpne iTunes og sørg for at du også har "Tillit"-alternativet aktivert.

Hvis du har problemer med å importere bilder til datamaskinen, kan problemet være relatert til kamerainnstillingene. Hvis du prøver å importere bilder fra kameraet, sjekk kamerainnstillingene. For å løse problemet, åpne kamerainnstillingene og sørg for at du velger MTP- eller PTP-modus før du prøver å importere bilder.

Koble iPhone til datamaskinen med en USB-kabel. Lås opp iPhone. Når du blir bedt om det, klikker du "Stol på denne datamaskinen" på iPhone. Når du blir bedt om det, klikker du på Importer bilder og videoer med Windows.

Innleggsvisninger: 346

Index
 1. Hva er årsaken til feilen 0x80070141?
 • Displayport utenfor rekkevidde
 • Overvåk ut
  1. Hvordan fikser jeg ERROR_DEVICE_UNREACHABLE-feilen?
 • Oppdatert: mai 2023
  1. Bekreft telefonens innstillinger
  2. Koble smarttelefonen til en USB 2.0-port
  3. Du kan kopiere filer direkte til datamaskinen
  4. Gi nytt navn til kataloger eller filer
  5. Bruk en annen USB-kabel
  6. Konfigurer telefonen som en multimedieenhet
  7. Installer enheten på nytt
  8. Oftest stilte spørsmål
 • Legg igjen en kommentar

  Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

  Go up