Fix Programmet kan ikke startes fordi api-ms-win-crt-runtime-l1-1-0.dll mangler

Fix Programmet kan ikke startes fordi api-ms-win-crt-runtime-l1-1-0.dll mangler: Når du åpner et program eller en applikasjon kan du få feilmeldingen "Programmet kan ikke starte fordi api-ms- win-crt-runtime-l1-1-0.dll på datamaskinen din »da er du på rett sted, da vi i dag skal se hvordan vi fikser denne kjøretidsfeilen.

Hva er api-ms-win-crt-runtime-l1-1-0.dll feil?

api-ms-win-crt-runtime-l1-1-0.dll er en del av Visual C ++ Redistributable for Visual Studio 2015. Grunnen til at du ser denne feilmeldingen er at api-ms-win- crt-runtime-l1-1-0.dll mangler eller er skadet. Og den eneste måten å fikse denne feilen på er å reparere Visual C ++ Redistributable Package for Visual Studio 2015 eller erstatte api-ms-win-crt-runtime-l1-1-0.dll-filen med den som fungerer.

Du kan få feilmeldingen ovenfor når du åpner programmer som Skype, Autodesk, Microsoft Office, Adobe-applikasjoner, etc. Uansett, uten å kaste bort tid, la oss se hvordan du fikser programmet, fordi api-ms-win-crt-runtime-l1-1-0.dll mangler feilen ved hjelp av veiledningen nedenfor.

Fix Programmet kan ikke startes fordi api-ms-win-crt-runtime-l1-1-0.dll feil mangler

Sørg for å opprette et gjenopprettingspunkt i tilfelle noe går galt.

Merk: Pass på at du ikke laster ned api-ms-win-crt-runtime-l1-1-0.dll-filen fra tredjepartsnettstedet, siden filen kan inneholde virus eller skadelig programvare som kan skade PC-en din. Selv om du vil kunne laste ned filen direkte fra ulike nettsteder, vil den ikke komme uten risiko, så det er best å laste ned Visual C ++ Redistributable Package for Visual Studio 2015 og installere den på nytt for å rette feilen.

Metode 1: Sørg for at Windows er oppdatert

1. Trykk på Windows-tast + I og velg deretter Oppdater og sikkerhet.

2. Klikk deretter på "Se etter oppdateringer" i oppdateringsstatusen.

3.Hvis det blir funnet en oppdatering for PC-en, installer oppdateringen og start PC-en på nytt.

Metode 2: Reparer Visual C ++ Redistributable for Visual Studio 2015

Merk: Du bør allerede ha Visual C ++ Redistributable Package for Visual Studio 2015 på din PC.

1. Trykk på Windows-tasten + R, skriv deretter appwiz.cpl og trykk Enter for å åpne Programmer og funksjoner.

2. Velg "Microsoft Visual C ++ 2015 Redistributable" fra listen, og klikk deretter Endre på verktøylinjen.

3.I neste vindu klikker du på Reparer og klikker på "Ja" når du blir bedt om det av UAC.

4.Følg instruksjonene på skjermen for å fullføre reparasjonsprosessen.

5.Når du er ferdig, start PC-en på nytt for å lagre endringene og se om den er i stand til å fikse Programmet kan ikke starte fordi api-ms-win-crt-runtime-l1-1-0.dll mangler feil.

Metode 3: Last ned Visual C ++ Redistributable Package for Visual Studio 2015

1. Last ned Visual C ++ Redistributable for Visual Studio 2015 fra Microsofts nettsted.

2.Velg språket ditt fra rullegardinmenyen og klikk på Last ned.

3.Velg vc-redist.x64.exe (for 64-biters Windows) eller vc_redis.x86.exe (for 32-biters Windows) avhengig av systemarkitekturen og klikk Neste.

4.Når du klikker på Neste, skal filen begynne å laste ned.

5. Dobbeltklikk på nedlastningsfilen og følg instruksjonene på skjermen for å fullføre installasjonen.

6. Start PC-en på nytt for å lagre endringene og se om den er i stand til å fikse Programmet kan ikke starte fordi api-ms-win-crt-runtime-l1-1-0.dll mangler feil.

Metode 4: Diverse Fix

Oppdatering for Universal C Runtime på Windows

Last ned dette fra Microsofts nettsted som vil installere runtime-komponenten på PC-en din og tillate Windows-skrivebordsapplikasjoner som er avhengige av Windows 10 Universal CRT-utgivelsen å kjøre på et eldre Windows-operativsystem.

Microsoft Visual Studio 2015 skaper en avhengighet av Universal CRT når applikasjoner bygges ved hjelp av Windows 10 Software Development Kit (SDK).

Installer Microsoft Visual C ++ Redistributable Update

Hvis reparasjon eller reinstallering av Visual C ++ Redistributable for Visual Studio 2015 ikke løste problemet, bør du prøve å installere denne Microsoft Visual C ++ 2015 Redistributable Update 3 RC fra Microsofts nettsted.

Installer Microsoft Visual C ++ Redistributable for Visual Studio 2017

Du kan se feilmeldingen "Programmet kan ikke starte fordi api-ms-win-crt-runtime-l1-1-0.dll mangler" fordi du kanskje prøver å kjøre et program som er avhengig av Microsoft Visual C ++ Redistribuerbar for Visual Studio 2017 i stedet for 2015-oppdateringen. Så uten å kaste bort tid, last ned og installer Microsoft Visual C ++ Redistributable for Visual Studio 2017.

Rull til bunnen av nettsiden ovenfor, utvid deretter Andre verktøy og rammer og i Microsoft Visual C ++ Redistributable for Visual Studio 2017 velg systemarkitekturen din og klikk Last ned.

Det er alt du har lært. Hvordan fikse Programmet kan ikke starte fordi api-ms-win-crt-runtime-l1-1-0.dll mangler, men hvis du fortsatt har spørsmål om denne opplæringen, spør gjerne i kommentarfeltet.

Index
  1. Fix Programmet kan ikke startes fordi api-ms-win-crt-runtime-l1-1-0.dll feil mangler

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Go up