Forbedre Android-varsler på låseskjermen

Forbedre mottaket av varsler ved å gjøre dem synlige når skjermen er av og låst, selv for mobiltelefoner uten lysdioder

På Android-telefoner uten varslingslysdioder kan vi forbedre varsler på Android på låseskjermenved å bruke innstillingene for å dra nytte av skjermen som alltid er på, eller ved å bruke noen apper som er utviklet for å sikre at vi ikke går glipp av et eneste varsel.

I den følgende guiden har vi samlet alle metodene for få varsler på Android på låseskjermenbasert på teknologiene som finnes på moderne smarttelefoner med Android (anbefalt) og illustrerer også tredjepartsapper å installere på eldre telefoner.

LES OGSÅ: Alle Android-varsler er synlige på PC-en din i sanntid

1) Aktiver Alltid-på-skjerm

Den beste måten å forbedre varsler på Android-låseskjermen på, er å bruke Alltid-på-skjermen, som godt kan erstatte en hvilken som helst varslings-LED og tydelig vise oss typen varsling som er mottatt.

Hvis telefonen vår er kompatibel med alltid-på-skjermen, kan vi forbedre varslene ved å ta oss langs stien Innstillinger -> Alltid på og låseskjermaktiverer stemmen Alltid på og tar oss til menyen Varslingseffekt (hvis tilstede).

I den nye skjermen kan vi velge om vi skal beholde den klassiske Always-on (med klokke-, batteri- og appikoner med varsling) eller om vi skal lyse opp skjermen hver gang vi mottar et varsel; i sistnevnte tilfelle kan vi også velge effekten som skal brukes (pulsering, stjernelys osv.).

Om dette emnet kan vi lese vår guide om hvordan aktivere Alltid-på på Samsung Galaxy.

2) AOA: Alltid på skjerm

Hvis telefonen vår ikke har Always-on eller vi ikke liker den integrerte funksjonen, kan vi bruke appen AOA: Alltid på skjermen for å forbedre varsler på Android på låseskjermen.

Ved å laste ned og starte denne appen på en hvilken som helst Android-telefon vil vi få en låseskjerm som lar deg samhandle med varslene mottatt uten å låse opp telefonen, samt vise klokkeslett og dato, værmeldingen og vise en praktisk widget for å kontrollere musikken din.

Appen kan tilpasses helt etter våre behov: vi kan faktisk sette snarveier for favorittapper, starte lommelykten og endre stilen på varsler og klokken, i tillegg til å kunne velge kantlyset.

3) Varsling

Melding er en gratis app som viser varsler på Android-låseskjermen.

Denne appen fungerer bare for utvalgte applikasjoner som gir deg mer kontroll over varsler og ekskluderer unødvendige. Etter å ha valgt appene, er det noen få alternativer for å endre tilgjengelig fra innstillingsmenyen.

Du kan velge å ikke slå på skjermen hvis telefonen ligger i lommen og ha den på når du tar den ut. du kan også velge å la skjermen stå på i en viss periode slik at varselet ikke forsvinner umiddelbart.

Du kan også opprette en svarteliste for å utelukke noen varsler fra å vises på skjermen, for å opprettholde personvernet i tilfeller der du er i selskap med noen nysgjerrige.

4) Dynamisk øy og varslingslys

Utvikleren å følge hvis vi ønsker å forbedre varsler på Android på låseskjermen er Jawomosom tilbyr flere apper for formålet:

Disse appene lar deg legge til en virtuell varslings-LED rundt frontkamerahullet, samt legge til en lyseffekt på kanten av telefonen; disse effektene kan aktiveres for spesifikke telefonprodusenter, men vi kan også installere den generiske versjonen (aodNotify).

I tillegg til å forbedre varslene på låseskjermen, har denne forfatteren laget iPhone 14-stilen Dynamic Island, som allerede sett i veiledningen på hvordan få Dynamic Island-hakket på Android.

5) Andre apper for å forbedre varsler

I tillegg til appene som er angitt ovenfor, kan vi også prøve disse for å forbedre varslene som vises på Android:

1) Glympse-varsling det er en veldig enkel app som gjør én ting hver gang et varsel kommer og skjermen lyser opp. Appen er i stand til å registrere når telefonen er i lommen for ikke å skru på skjermen og dermed sløse med batteriet.

2) C Merknad er appen for å motta varsler flytende på skjermen fra en hvilken som helst applikasjon som er installert (og som du ønsker å motta varsler fra) på enheten din, for å vise dem på en boble eller snakkeboble. Derfor er det ikke lenger nødvendig å bla gjennom varslingslinjen, og det er den perfekte appen for å administrere Android-varsler på en stor skjerm med én hånd.

3) Varslingslåseskjerm Det er en av beste widgets å legge til på Android-låseskjermen som umiddelbart viser hva varselet refererer til uten å måtte låse opp mobiltelefonen. Det er imidlertid ikke et ekstra varslingssystem.

Konklusjoner

Varsler på låseskjermen på Android er kanskje ikke hyggelige, spesielt hvis vi har valgt en telefonprodusent som tar lite hensyn til dette aspektet. På Android kan du forbedre alt med enkel aktivering av Always-on (der det er mulig) eller bruke apper for å tilpasse låseskjermen (Vi anbefaler på det sterkeste at du prøver appene levert av Jawomo).

For mer informasjon kan vi lese artiklene våre om hvordan holde skjermen alltid på på Samsung, Oneplus og alle Androider kom igjen hvordan få informasjon når skjermen er av på Android.

Index
  1. 1) Aktiver Alltid-på-skjerm
  2. 2) AOA: Alltid på skjerm
  3. 3) Varsling
  4. 4) Dynamisk øy og varslingslys
  5. 5) Andre apper for å forbedre varsler
    1. Konklusjoner

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Go up