Forbedre Android-ytelsen til det maksimale

La oss sammen se de spesielle triksene for å maksimere ytelsen til hver Android-telefon, ved å bruke innstillinger og apper

Når vi leser veiledninger for å øke hastigheten på Android, finner vi ofte de samme rådene: tøm hurtigbufferen, fjern ubrukelige apper, unngå å mette internminnet, fjern bloatware, start telefonen på nytt nå og da og andre banale råd som vi har alle lært nå å søke.

Ved å følge disse tipsene på nettet til punkt og prikke, forblir Android-telefonen vår alltid treg? Fra i dag trenger du ikke lenger å bekymre deg: i denne guiden har vi samlet spesielle triks for å forbedre Android-systemytelsen så mye som mulig på hver smarttelefon, endrer hemmelige alternativer og bruker kun råd som kan virkelig få fart på enhver Android-telefonuavhengig av hvor mange år han har på skuldrene.

1) Aktiver ytelsesmodus

Kom igjen Xiaomi-telefoner vi kan aktivere ytelsesmodusi stand til å presse frekvensen til CPU og interne komponenter til det maksimale på bekostning av batterilevetiden (som uunngåelig vil vare mindre, men vi kan ikke ha alt).

For å aktivere denne modusen på Xiaomi-telefoner åpner vi appen Innstillingerla oss komme inn i menyen Trommer og flytt energisparevelgeren til Opptreden; for å gjøre endringene effektive, starter vi telefonen på nytt.

Alternativt kan vi aktivere denne modusen ved å senke rullegardinmenyen med hurtigalternativene og trykke på knappen Ytelsesmodus; hvis vi ikke finner denne knappen, trykk på redigeringsikonet øverst til høyre og legg det til de skjulte (vanligvis er ikonet lett gjenkjennelig fordi det har to pilspisser som peker opp).

For å lære mer kan vi lese vår guide til de beste spesialfunksjonene og triksene til MIUI på Xiaomi.

2) Reduser eller deaktiver Android-animasjoner

Et annet veldig effektivt triks for å forbedre ytelsen maksimalt innebærer redusere eller helt eliminere animasjonene som finnes på Android; Dette trikset er mest effektivt på eldre telefoner, men det kan gjøre en forskjell selv på relativt nye telefoner.

For å bruke det må vi først låse opp utvikleralternativerfå tilgang til den nye ulåste menyen og handle på parameterne Vindusanimasjonsskala, Skala overgangsanimasjon Og Animatorens varighetsskalaredusere effekten av animasjoner a 0,5X eller enda bedre 0Xeksperimenterer mellom de forskjellige stemmene for å finne den perfekte balansen.

Om dette emnet kan vi lese artikkelen vår om hvordan du deaktiverer Android-animasjoner.

3) Bruk bare Google-apper

På Android-enheter de raskeste appene er uten tvil de som er utviklet av Googlesom også er produsenten av kjernen i operativsystemet (selv om det er tilpasset på ulike måter av telefonprodusenter).

De beste Google-appene vi kan bruke for å alltid ha en rask telefon er:

 • Meldinger: appen for å administrere SMS og blokkere farlige meldinger eller spammeldinger.
 • Google-telefon: appen for å motta og foreta anrop, med gjenkjenning av ukjente numre og filter mot uønskede anrop.
 • Kontakter: appen for å administrere telefonkontaktene dine og synkronisere dem med Google-kontoen din.
 • Google Kalender: den mest komplette kalenderappen, utstyrt med synkronisering med Google-kontoen din.
 • Klokke: Klokkeappen med alarm, timer, nedtelling og tidssonestyring.
 • Gboard: Det offisielle Google-tastaturet, med oppdaterte emojier, GIF-er og klistremerker pluss Googles skybaserte prediksjonssystem.
 • Google Foto: viktig app for å se bilder tatt på telefonen og utvekslet bilder; Blant de viktigste funksjonene skiller seg ut automatisk synkronisering av bilder tatt på Google-skyen.
 • Google Meet: arving til Google Duo lar deg foreta videosamtaler av høy kvalitet og administrere grupper på opptil 100 personer.
 • Gmail: Den beste appen for å administrere hvilken som helst e-postkonto, ikke bare Gmail-kontoer.

Andre Google-apper kan sees i vår artikkel om alle Google-apper for Android-smarttelefoner.

4) Bruk en lett bærerakett

Blant de ofte undervurderte rådene finner vi også ved hjelp av en veldig lett bæreraketti stand til å ta opp lite RAM-plass, få overgangseffekter og rask tilgang til de mest brukte appene.

Den letteste lanseringen vi kan installere på Android er uten tvil Niagara Launcheren launcher som alltid er flytende og i stand til å gi hastighet selv på telefoner som er noen år gamle (den støttes fra Android 5.0 og utover).

For å oppdage andre lette utskytere kan vi lese vår flyguide Raskeste og letteste Android-startere for trege smarttelefoner.

5) Få fart på internett

Hvis telefonen er veldig treg når vi surfer på Internett vi kan umiddelbart bruke to praktiske og raske tips for å øke hastigheten på telefonen din: bruke en privat DNS eller bytt nettleser ved å velge en rask og enkel, som f.eks DuckDuckGo privat nettleserogså utmerket for å beskytte personvernet mens du søker på Internett.

Hvis telefonen vår ikke støtter privat DNS, kan vi bruke en app som DNS-veksler for å sette opp ny rask DNS.

Hvis du er interessert i dette emnet kan vi lese våre guider til beste Android-nettlesere og kl app for å øke hastigheten på internett på Android.

Konklusjoner

Rådene vi har foreslått i denne veiledningen er svært forskjellige fra de som er foreslått på nettet, og vil tillate deg det forbedre Android-ytelsen maksimalt ved hjelp av ekte triks, lett å sjekke og dele med venner.

For å oppnå enda høyere hastighet må vi nødvendigvis få root-tillatelser, som vist i våre guider på hvordan du bruker Magisk til å roote Android kom igjen hva du skal gjøre med root på Android.

Index
 1. 1) Aktiver ytelsesmodus
 2. 2) Reduser eller deaktiver Android-animasjoner
 3. 3) Bruk bare Google-apper
 4. 4) Bruk en lett bærerakett
 5. 5) Få fart på internett
  1. Konklusjoner

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Go up