Forvandle bilder til svart-hvitt: gratis programmer og apper

Hvordan fargelegge svart-hvitt-bilder eller endre farger automatisk ved hjelp av gratis programmer, apper og nettsteder

Med moderne telefonkameraer kan vi ta fargebilder med høy kvalitet, med detaljer og farger som ikke har noe å misunne digitale kameraer (i hvert fall sammenlignet med kompaktkameraer, uten å inkludere reflekskameraer).

Hvis vi i stedet ønsket å lage et originalt og unikt skudd vi kan fokusere på svart-hvitt-bilderved å bruke apper eller programmer for å gjenskape effekten uten å måtte endre innstillingene til kameraappen på smarttelefonen.

I denne artikkelen vil vi vise deg de beste gratis programmene og appene for å gjøre bilder til svart-hvitt, som handler på fargeparameterne som finnes i alle bilderedigeringsapper. De aktuelle appene er også perfekte for gi farge til svart-hvitt-bilderslik at vi kan konvertere gamle fotografier som er skannet til PC-en eller som vi har tatt et manuelt fotografi på.

LES OGSÅ -> App for å skanne bilder med smarttelefonkameraet

1) Programmer for å gjøre bilder til svart-hvitt

Det beste PC-programmet for å gjøre bilder til svart-hvitt er uten tvil Fotornedlastbar som app fra Microsoft Store og kan også brukes som nettapp direkte i nettleseren.

Fotor er et program som jeg allerede har snakket om for avansert bilderedigering, veldig enkel å bruke og veldig funksjonsrik. Den nettbaserte applikasjonen har én funksjon Farge splash å transformere bilder ved å fremheve en farge eller lage en vakker svart-hvitt-effekt.

En annen flott bilderedigerer for å gjøre bilder til svart-hvitt er Polarrsom vi snakket om i artikkelen dedikert til bruken av Polarr for å forbedre bildekvaliteten.

Dette programmet er tilgjengelig på Microsoft Store men kan også brukes som nettapp fra hvilken som helst nettleser, slik at den enkelt kan tilpasses ethvert scenario. Polarr er en kraftig bilderedigerer med mange alternativer for å optimalisere bilder og å ordne fargene for å oppnå ønsket effekt.

Et annet gyldig program for å administrere svart-hvitt-bilder er InstantPhotoColorer et program for Windows PC og Mac tilgjengelig på gratis nedlasting. InstantPhotoColor legger til filtre til bilder med muligheten til å fargelegge bare deler av bildet, uten å miste kvalitet og detaljer.

Ved å bruke en pensel flyttet med musen kan du farge en del av bildet med den valgte fargen, som et gjennomsiktig filter. På en enkel måte hjelper programmet med å konvertere et bilde til svart-hvitt ved å fremheve en farge eller å endre fargen på øynene i et bilde.

Det siste programmet vi ønsker å peke ut for deg for å gjøre bilder til svart-hvitt er Fargeoverraskelselite program for Windows, tilgjengelig som gratis nedlasting. Denne applikasjonen lar deg invertere alle fargene eller bruke tilfeldige fargeeffekter, for å gjøre bildene veldig vakre så vel som kreative og originale.

Vi snakket om dette programmet i dybden i vårt guide dedikert til Color Surprisesom vi anbefaler å lese hvis vi er interessert i å utnytte potensialet til dette programmet.

2) App for å gjøre bilder til svart-hvitt

Blant de beste appene vi kan bruke til å forvandle bilder til svart-hvitt er Snapseedtilgjengelig for nedlasting for Android Og iPhone.

Appen gir ulike kontrollverktøy over bildene som er tatt, og lar deg bruke kunstneriske filtre for å gjøre bildene vakrere. Blant fotofiltrene finner vi mange varianter av svart og hvitt (med sepia- og gråtoneeffekter); alternativt kan vi også handle på metnings- og fargeparametrene for å oppnå en personlig svart-hvitt-effekt eller for å fargelegge et gammelt bilde som allerede er tatt i svart-hvitt.

En annen gyldig app for å transformere bilder til svart-hvitt er uten tvil Lightroomogså tilgjengelig for Android og for iPhone.

Laget av Adobe, gir den en rekke verktøy for å gjøre bildet vakrere og mer kunstnerisk, med mange filtre og effekter inspirert av gamle svart-hvitt-bilder. Ved å laste opp et svart-hvitt-bilde kan vi enkelt gjenopprette de originale fargene uten å måtte bruke en PC til formålet.

For de som leter etter en app som kan bruke en spektakulær svart-hvitt-effekt, inviterer vi deg til å prøve den Dramatisk svart-hvittkan lastes ned gratis fra Google Play Butikk og fraApple App Store.

Appen fungerer utelukkende som en transformator av fargebilder til svart-hvitt og lar deg velge svart-intensiteten, bruken av korneffekten og justeringen av fargeparametrene for et bestemt område av bildet, slik at du kan gjenskape en blandet effekt som er virkelig vakker å se på.

Hvis vi i stedet ser etter enkamera-app for å ta svart-hvitt-bilder umiddelbart vi kan prøve BlackCamtilgjengelig for Android og for iPhone.

Appen lar deg ta svart-hvitt-bilder umiddelbart ved å bruke en av effektene som er tilgjengelig i den nederste linjen, slik at du i sanntid kan sjekke hvilken effekt fotografering i svart-hvitt har.

For mer informasjon kan vi lese guidene våre beste appene for å redigere bilder på Android og kl beste apper for å redigere bilder på iPhone.

Konklusjoner

Vi trenger ikke å være ekspertfotografer eller digital grafikkeksperter for å gjøre bilder svart-hvitt: for å oppnå denne svært ettertraktede effekten, bruk bare programmer og apper for Påfør raskt svart-hvitt-effektbruk filtre som er inkludert i bilderedigeringsapper, eller bruk farger på bilder som allerede er svart-hvitt (for eksempel etter skanning eller tatt et bilde av gamle svart-hvitt-bilder av besteforeldre eller foreldre).

Fortsatt på temaet svart-hvitt-bilder, inviterer vi deg til å lese artiklene våre om hvordan lage "gamle foto"-effekten på bilder kom igjen hvordan du skriver ut i svart-hvitt.

Index
  1. 1) Programmer for å gjøre bilder til svart-hvitt
  2. 2) App for å gjøre bilder til svart-hvitt
    1. Konklusjoner

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Go up