Forvandle utseendet på skjermen din på Android med KWGT-skall

Installer egendefinerte widgets og endre grafikk på Android-telefonskjermen din med KWGT-skall

En av de beste funksjonene til Android er dens evne til å tilpasses på alle måter. Som sett er det faktisk mulig å kjøpe hvilken som helst mobiltelefon og forvandle den til noe annet ved å installere en forskjellige grafiske lanseringsprogrammer som Nova, Apex og Go Launcher og bruke widgets.

Blant de beste widgetene for Android er det en som lar deg endre utseende og installere mange forskjellige verktøy på skjermen til en Samsung, Xiaomi eller annen Android-telefonmodell.

I den følgende guiden vil vi vise deg hvordan du installerer KWGT og hvordan du konfigurerer de beste skinneneslik at du kan få tilpassede klokker, batterilademålere, værwidgeter, iPhone-lignende skjerm og alt annet du kan tenke deg å sette på skjermen.

LES OGSÅ -> 35 apper for å forbedre Android, endre og tilpasse systemet

1) Hva er KWGT og hvordan du installerer det

KWGT er en Android-applikasjon designet som en personlig widget generator: ved å installere den på telefonen kan vi få tilgang til en praktisk editor av grafiske verktøy for å lage en hvilken som helst type widget og dermed være i stand til å pynte telefonen med noe laget av oss (en vær-widget, en ny klokke-widget, en musikkkontroll-widget og mye mer) .

Det sanne potensialet til denne applikasjonen kan oppnås med Pro-versjonen (KWGT Kustom Widget Pro Key); ved å aktivere Pro-tasten på telefonen vår kan vi last ned og installer skinn laget av andre brukereslik at vi kan gjøre telefonen vår unik ved å bare legge til de skallene vi liker.

Transformasjonene som kan oppnås med skinn er spektakulære og de kan revolusjonere utseendet til telefonen dinuten å måtte laste ned for mange tilpasningsapper.

2) Beste skinn for KWGT

Det er hundrevis av skins for KWGT i Google Play Store, men for enkelhets skyld har vi samlet de som vi synes er de beste, eller som umiddelbart må prøves av alle brukere som brenner for tilpasning og trendy telefoner.

I butikken finner vi både gratis skins og betalte skinsdet er opp til oss å velge hvilke vi skal prøve og hvilke vi skal kjøpe til telefonen vår.

For å få mest mulig tilpasning fra skinnene må vi bruke en tilpassbar launcher som Nova Launchersom vi snakket inngående om Alternativer for Nova Launcher.

Apple for KWGT

Den vakreste huden for en Android-telefon er definitivt Apple for KWGTsom effektivt forvandler smarttelefonen til en ekte iPhone (i hvert fall fra et estetisk synspunkt).

Med dette skallet får vi den iOS-inspirerte ikonpakken, den nedre dokkinglinjen i iPhone-stil, alle widgetene som er tilgjengelige på iPhone, låseskjermen i iPhone-stil og røde boblevarslingsikoner.

Minimum KWGT

Elskere av minimal stil vil definitivt sette pris på huden Minimum KWGT.

Denne huden er designet for å minimere tilstedeværelsen av ikoner, widgets og ubrukelige elementer på telefonen, og viser bare svært få elementer (som klokken, været og Google-søkefeltet). Ved å legge til ai-skinnet Google Assistant-talekommandoer vil gjøre det mulig å bruke telefonen håndfri, bare huske kommandoene du vil gjøre alt og bruke noen få widgets for den viktigste informasjonen.

Ikonisk KWGT

En annen gyldig hud for KWGT å installere på telefonen din er Ikonisk KWGT.

Denne huden har en minimal, men veldig karakteristisk stil, med avrundede widgets i MIUI-stil, minimale widgets, gradient-widgets og widgets som tilpasser seg enhver bakgrunn (for eksempel widgets designet for AMOLED-skjermer, som bruker mindre energi).

Utvikle KWGT

En annen hud vi kan prøve på telefonen vår er Utvikle KWGTen samling unike widgets som kan utføre en rekke funksjoner.

Blant widgetene i pakken finner vi to nyhetsfeed-widgets med 6 forskjellige RSS-feeder (tilpassbare), Subreddit Watcher, skrittelleren, dagens hendelser-widgeten, "finn meg noe å gjøre"-widgeten, Rådgivningsmaskinen, luftkvaliteten indeks-widget, vær-widget, widget-skuff og mange flere.

FusiOn for KWGT

De som leter etter et skin med et nytt og moderne design kan laste det ned FusiOn for KWGTsom kombinerer stilen til Google Pixels med klare, avrundede effekter på alle widgets.

Vi kan legge til ulike widgeter på skjermene våre, for eksempel hurtigappstarteren, stemmekommandoknappen, widgeten for tøm buffer, batteriwidgeten, værwidgeten og flere klokkewidgets (alle kan tilpasses).

MiUi 14-widgets

Hvis vi har en Samsung eller en annen Android-telefon, kan vi prøve MIUI, Xiaomi-operativsystemet, installert MiUi 14-widgets.

Denne huden følger stilen til Xiaomi-telefonikonene, og har også den samme fargegradienten, de samme widgetene og de fleste funksjonene. Hver widget kan tilpasses i utseende, slik at du også kan bruke widgets med et mørkt tema.

Titan kwgt

En annen hud du kan prøve på telefonen din er Titan kwgt.

Med dette skallet vil vi få geometriske widgets av en sekskantet eller rektangulær type som kan monteres ved siden av hverandre, og dermed gjenskape en widgetpuslespilleffekt eller en widgetvegg som er veldig fin å se på. Vi finner alle de mest nyttige widgetene (vær, nyheter, klokke, kalender) som kan tilpasses stilen vi ba om.

Konklusjoner

KWGT-skallene representerer en hyggelig overraskelse for de som vil tilpasse telefonen til det maksimalelegger til unike widgets, med en umiskjennelig stil og mange funksjoner som mangler fra grunnleggende widgets for Android.

For å lære mer kan vi lese guidene våre på hvordan reparere skadede widgets og på beste widgets å laste ned for Android.

Index
 1. 1) Hva er KWGT og hvordan du installerer det
 2. 2) Beste skinn for KWGT
  1. Apple for KWGT
  2. Minimum KWGT
  3. Ikonisk KWGT
  4. Utvikle KWGT
  5. FusiOn for KWGT
  6. MiUi 14-widgets
  7. Titan kwgt
  8. Konklusjoner

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Go up