Fyll ut og sett inn tekst i PDF-filer fra PC-en uten å skrive dem ut

Programmer som skal brukes til å skrive tekst på en PDF-fil ved å fylle ut skjemafeltene på datamaskinen uten å måtte skrive dem ut

Når vi har et dokument, brev eller registreringsark som vi må sende tilbake til avsender etter å ha fylt ut tekstfeltene obligatorisk, i stedet for å bruke pennen og risikere å gjøre feil eller grove rettelser (spesielt hvis du ikke har vakker håndskrift), kan vi bruke vår pålitelige datamaskin som, med de nødvendige programmene eller nettstedene, lar oss fyll ut de obligatoriske feltene uten å måtte skrive ut hver gang og skann alle arkene i PDF-en (mest vanlig format når det gjelder dokumenter som skal fylles ut).

I denne guiden vil vi vise deg alle de enkle og umiddelbare metodene for å sette inn tekst i en PDF som skal fylles ututen å måtte kaste bort en eneste dråpe blekk og uten å måtte slå på skriveren hver gang.

Vi viser deg både programmer som kan installeres gratis på PC-er og nettsider som tilbyr online PDF-redigeringsapplikasjoner, veldig nyttig hvis vi ikke vil eller ikke kan installere noe program på arbeidsstasjonen som er i bruk (et veldig vanlig scenario i selskapet).

LES OGSÅ -> Lagre ethvert dokument eller bilde til PDF på Windows 10 og 11

1) Adobe Acrobat Reader

Det mest kjente programmet for å lese PDF-er er uten tvil Adobe Acrobat Reader DCsom også har et verktøy for å fylle ut redigerbare tekstfelt i PDF-en.

Når Adobe Acrobat Reader er installert på PC-en, åpner du programmet og trykker på øverst Instrumenter og start verktøyet Fyll ut og signer. I det nye vinduet klikker vi på Velg en fil så laster vi opp PDF-filen som skal fylles ut eller som vi skal sette inn tekst i.

Adobe vil åpne dokumentet helt automatisk for oss med tekstvelgeren som vi fritt kan plassere hvor som helst i PDF-en, for å fylle ut feltene som er forespurt eller allerede er utarbeidet av den som opprettet dokumentet (som derfor må forberede feltene for å bli fylt i opprettelsesfasen).

På slutten av endringene kan vi skrive ut det endelige resultatet på papir ved å trykke på knappen øverst trykk eller lagre endringene direkte i en ny PDF-fil ved å trykke øverst til venstre Lagre filen.

2) PDF24-verktøy

Et annet svært gyldig program for å kompilere og sette inn tekst i PDF-filer fra PC-en uten å skrive dem ut er PDF24 Verktøybrukbart både som webverktøy (uten installasjon) og som programmet kan installeres på PC.

I begge tilfeller kan vi raskt fylle ut PDF-ene ved å trykke på verktøyet Rediger PDFlaster inn dokumentet som skal endres og bruker verktøyene ovenfor Fri skriving eller Legg til tekst for kompilering; hvis vi bare trenger å legge til signaturen til dokumentet kan vi også bruke verktøyet Signer PDFsom inkluderer et signaturverktøy (i tillegg til Tekst nyttig for kompilering).

Etter å ha modifisert dokumentet tilstrekkelig, trykk ganske enkelt på Lagre PDF for å lagre en kopi av den endrede PDF-filen.

3) PDFescape (nett)

Glemte skaperen av PDF-en å sette inn redigerbare felt? Vi kan enkelt fikse dette ved å laste opp PDF-en for å fylle ut på siden PDFescapeden beste i sin kategori.

Etter å ha åpnet det angitte nettstedet, trykk på Last opp PDF til PDFescape og på skjermen som åpnes, drar vi filen inn i vinduet eller bruker knappen Velg Fil for å laste opp PDF-dokumentet som skal fylles ut.

Når dokumentet er lastet inn bruker vi verktøyene på venstre side av vinduet (Tekst, Skjemafelt eller Ledig hånd) for å fylle ut dokumentet på riktig måte, med mulighet for også å merke av i eventuelle avmerkingsbokser.

Så snart dokumentet er klart for utskrift eller lagring, bruker vi tastene Lagre dokumentet eller Skriv ut dokument for å fullføre operasjonen. På PDFescape kan vi også lese vår guide på Hvordan lage en utfyllbar PDF med skjemaer.

4) PDF-XChange Editor

Et annet gyldig program for å sette inn tekst i en PDF er PDF-XChange Editor.

PDF-XChange Editor er en PDF-dokumentleser, men også et effektivt PDF-filredigeringsprogram tilgjengelig gratis i en begrenset versjon (noen funksjoner er kun tilgjengelig i den betalte versjonen, som i vårt tilfelle er overflødig).

Når programmet er åpent, åpner du bare PDF-filen som vi vil sette inn tekst på og trykker på øverst Legg til eller opp Redigere Så jeg kan skrive med datamaskinens tastatur på PDF-en presist og rent.

På slutten av arbeidet kan vi lagre endringene på den originale PDF-filen, generere en ny PDF eller starte utskriftsprosessen på papir.

5) NitroReader

En annen PDF-leser med avanserte redigeringsfunksjoner er NitroReadertilgjengelig for alle datamaskiner som kjører Windows.

Ved å bruke dette programmet vil vi kunne se alle PDF-filer uten problemer og dra nytte av avanserte redigeringsverktøy, som vi kan legge til tekst i de nødvendige feltene, men også notater, signaturer og notater, bare trykk på en av tastene i den øverste linjen ( i ekte Microsoft Office-stil).

Også i dette tilfellet vil vi på slutten av endringene kunne bestemme om vi skal lagre PDF-filen med endringene som allerede er gjort, eller å starte utskriftsprosessen.

6) PDFfiller (nett)

Hvis vi ikke kan installere flere programmer på datamaskinen vår og/eller vi trenger en rask netttjeneste for å sette inn tekst i PDF-formatet, anbefaler vi at du umiddelbart prøverWebapplikasjon Av PDFfiller.

Denne siden lar deg laste opp en fil, skrive på den og lagre den ved å bruke en enkel nettleser (både Edge og Chrome er fine). For å laste inn filen, trykk på den gule knappen Bla etter et dokument på datamaskinen dinvelg PDF-filen som skal redigeres og vent til nettgrensesnittet vises.

I det nye vinduet, veldig likt et PC-program, vil vi kunne legge til tekst i de utfyllbare feltene ved å trykke på øverst Tekstboks og plassere markøren i tekstfeltet for å legge til, slik at vi kan bruke tastaturet til å fylle.

Når vi er ferdige, trykk på øverst til høyre Ferdigvelg så i det nye vinduet som dukker opp om du vil skrive ut dokumentet, sende det via e-post eller faks, dele det på sosiale medier eller lagre det i en ny fil (i tillegg til PDF-dokumentet kan vi også velge DOC og XLS).

7) Smallpdf (nett)

Et godt alternativ til tjenestene sett så langt er Liten pdfsom også inkluderer et effektivt verktøy for å redigere og legge til tekst i PDF-filer.

For å bruke dette nettstedet og fylle ut en PDF-fil, er alt vi trenger å gjøre å dra PDF-filen inn i den (alternativt kan vi alltid bruke Velg Fil) for å åpne redigeringsgrensesnittet på italiensk (som absolutt hjelper mindre erfarne brukere). Med dokumentet åpent på siden, trykk på øverst til venstre Legg til tekst og vi plasserer markøren der vi finner det passende, slik at vi kan begynne å fylle ut de nødvendige tekstfeltene.

På slutten av arbeidet trykker du på knappen nederst til høyre Fullstendig og trykk på Last ned-knappen for å laste ned den modifiserte og kompilerte kopien av PDF-en til vår PC; alternativt kan vi trykke på en av knappene i vinduet for å sende PDF-en via e-post, dele den via sosiale medier eller konvertere den til Word- eller Excel-format.

8) PDF2Go (nett)

Det siste nettstedet vi ønsker å peke ut for deg for å kompilere og sette inn tekst i PDF-filer fra din PC uten å skrive dem ut er PDF2Gosom tilbyr alle verktøyene du trenger for å redigere og kompilere alle typer PDF-dokumenter.

For å sette inn PDF-en som skal endres, dra ganske enkelt filen inn i grensesnittet eller trykk på knappen Velg en filfor å vise filbehandlingen på datamaskinen din som du kan velge dokumentet du vil laste opp fra.

Når PDF-en er online, vil vi kunne skrive inn tekst i de obligatoriske feltene ved å trykke på knappen Tekst øverst ved å plassere markøren der det er nødvendig og bruke datamaskinens tastatur til å legge inn data. Etter å ha fylt inn alle nødvendige data, trykk på øverst Lagre somså opp Lagre for å starte filkonverteringen og automatisk generere den nye PDF-filen, som vil bli lastet ned av nettleseren uten vår intervensjon.

Konklusjoner

Det er så mange programmer og nettsteder som vi kan bruke den til å kompilere og sette inn tekst i PDF-filer fra PC-en uten å skrive dem ut. Hvis dokumentet er veldig viktig og inneholder sensitiv informasjon, er det bedre å bruke installerbare programmer, uten å laste opp noe til nettsteder (ganske trygt, men for de som er masete, er det bedre å ikke stole på dem!); Hvis dokumentet derimot haster og vi ikke har tid til å installere noe, kan vi like gjerne bruke en av de anbefalte sidene for å kunne sette inn teksten og umiddelbart laste ned PDF-en med endringene vi har gjort.

I en annen guide viste vi deg hvordan lagre og trekke ut bilder fra PDFsom er veldig nyttig hvis vi bare trenger å gjenopprette et bilde som finnes i PDF-dokumentet uten å skrive ut alt.

Hvis vi i stedet ser etter programmer for å signere PDF-er, kan mange av programmene som allerede er rapportert finnes i veiledningen om hvordan signere en PDF og fylle ut skjemaer.

Index
  1. 1) Adobe Acrobat Reader
  2. 2) PDF24-verktøy
  3. 3) PDFescape (nett)
  4. 4) PDF-XChange Editor
  5. 5) NitroReader
  6. 6) PDFfiller (nett)
  7. 7) Smallpdf (nett)
  8. 8) PDF2Go (nett)
    1. Konklusjoner

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Go up