Gjenopprett navn i stedet for tall på WhatsApp

Ser vi telefonnumre som vises i stedet for kontaktnavn på WhatsApp? La oss sammen finne ut hvordan vi løser dette problemet

Blant de mest irriterende feilene vi kan komme over på WhatsApp finner vi feilen for navn som vises i chatter og grupper: plutselig forsvinner navnet til vår venn eller slektning fra chattenavnet, erstattet av telefonnummeret hans.

Denne feilen kan skyldes en rekke problemer, som alle er enkle nok til å løse uavhengig av telefonen som brukes til meldingsappen.

I den følgende guiden vil vi vise deg hvordan gjenopprette navn i stedet for tall på WhatsAppog dermed løse et av de styggeste problemene vi kan finne oss i mens vi chatter med venner.

1) Oppdater WhatsApp-kontaktliste

Det enkleste trikset vi kan bruke for å gjenopprette navn i stedet for tall på WhatsApp på Android-telefoner innebærer å trykke på ikonet for nye meldinger nederst til høyre (i appens startside), velge menyen med de tre prikkene øverst og til slutt trykke på Oppdater.

Denne enkle prosedyren vil oppdatere listen over kontakter som er lagret i WhatsApp-appen. På iPhone er denne prosedyren ikke nødvendig, gitt at kontaktlisten oppdateres hver gang vi åpner menyen for å opprette en ny chat (går fra menyen Chat -> ikon øverst til høyre -> kontaktvalg).

2) Sjekk tillatelser for adressebok og kontakter

En svært sannsynlig årsak til feil med WhatsApp-navn er fraværet av tilgangstillatelser til kontakter og adresseboken.

Nye versjoner av Android og iPhone kan fjerne denne tillatelsen hvis appen ikke brukes på en stund; dette burde ikke være tilfelle med WhatsApp, men kanskje kontakttillatelse ble fjernet ved en feil eller etter bruk av feil veiledning.

Android

For å gjenopprette tilgangstillatelsen til adresseboken på Android, hold nede WhatsApp-ikonet og trykk på oppføringen Appinformasjonåpner vi menyen App-tillatelservi trykker på tillatelse Kontakter og sørg for at stemmen er aktiv Tillate.

Alternativt kan vi sjekke tilgangstillatelsen til adresseboken ved å ta oss langs stien Innstillinger -> Apper -> Tillatelsertrykker på stemmen Kontakteråpne WhatsApp-appen og aktivere stemmen Tillate.

Om dette emnet kan vi lese vår guide om Hvordan autorisere apptillatelser på Android.

iPhone

For å gjenopprette tilgangstillatelsen til adresseboken på iPhone, er alt vi trenger å gjøre å åpne appen Innstillingertrykk på stemmen Hva skjer og sørg for at bryteren ved siden av elementet er aktiv Kontakter.

Alternativt kan vi også ta oss langs stien Innstillinger -> Personvern og sikkerhet -> Kontakter og sjekk at bryteren ved siden av WhatsApp-elementet er aktiv.

3) Løs Android-synkroniseringsproblemer

På Android-telefoner kan vi gjenopprette navn i stedet for tall på WhatsApp ved å løse synkroniseringsproblemer i WhatsApp-appen (svært vanlig feil hvis vi nylig har byttet telefon eller installert appen på nytt).

For å fortsette åpner vi appen Innstillingerla oss trykke på menyen Kontoer og synkronisering (eller lignende navn), trykk på elementet Hva skjertrykk på WhatsApp-elementet igjen, sørg for at alternativet er merket av Kontaktertrykk ned på Annen og til slutt trykker vi på Synkroniser nå-elementet for å begynne å synkronisere kontakter.

4) Sjekk at telefonnummeret er riktig skrevet

En annen årsak til feilen på WhatsApp-navn er fraværet av det internasjonale prefikset i nummeret som er lagret i adresseboken: uten det internasjonale prefikset vil WhatsApp ikke gjenkjenne nummeret til vennen eller slektningen riktig, og viser derfor visningsfeilen.

For å rette feilen åpner vi appen Kontakter eller Adressebok på telefonen vår, la oss gå til kontaktkortet som viser WhatsApp-feilen og trykk på ikonet for å redigere kontakten (på Android er det et blyantformet ikon, på iPhone trykker du bare på elementet Redigere).

Så snart vi ser telefonnummeret, legg til +39 i begynnelsen av nummeret og lagre den nye kontakten. Nå er det bare å åpne WhatsApp, se kontaktlisten og trykke videre Oppdater eller åpne og lukk appen (flott for å gjenopprette informasjon).

5) Sjekk WhatsApp-serverstatus

Hvis ingen av triksene som er sett så langt har fungert, må vi ta hensyn til a sannsynlig WhatsApp-serverfeil. I dette tilfellet kan vi ikke gjøre noe for å løse det annet enn å vente og håpe at navnene vises riktig igjen.

Å godkjenne hvis det er et problem med WhatsApp-serverne vi kan bruke siden Neddetektori stand til å vise rapporter om WhatsApp-problemer i sanntid.

Alternativt kan vi alltid bruke Twitter, hvor brukere ofte «søker tilflukt» når WhatsApp slutter å fungere som det skal; for å lære mer kan vi lese guiden vår om hva du skal gjøre hvis WhatsApp ikke fungerer, ikke sender eller mottar og ikke kobler til.

Konklusjoner

Hvis vi er helt sikre på at nummeret til vår venn eller slektning var inkludert i adresseboken (hvis du er i tvil, er det bedre å sjekke) vi kan gjenopprette navn i stedet for tall på WhatsApp ved å sjekke tilgangstillatelsene til adresseboken, formatet på nummeret som er lagret i adresseboken og riktig synkronisering av WhatsApp-appen.

Som sett i siste kapittel Det er ikke alltid brukerens eller appens feil: WhatsApp kan slutte å fungere uten varsel på grunn av en feil på serverne.

Fortsatt på WhatsApp-temaet inviterer vi deg til å lese guidene våre om hva du skal gjøre hvis WhatsApp er treg kom igjen hvordan blokkere personer og kontakter på WhatsApp.

Index
 1. 1) Oppdater WhatsApp-kontaktliste
 2. 2) Sjekk tillatelser for adressebok og kontakter
  1. Android
  2. iPhone
 3. 3) Løs Android-synkroniseringsproblemer
 4. 4) Sjekk at telefonnummeret er riktig skrevet
 5. 5) Sjekk WhatsApp-serverstatus
  1. Konklusjoner

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Go up