Gjør en smarttelefon til en GPS-tracker for bil

Det er mulig å forvandle en gammel Android-telefon til en skjult GPS-tracker, nyttig for å overvåke biler og motorsykler

Mot tyveri av transportmidler er det mulig å konfigurere en gammel Android-telefon som skjult GPS-trackerdra nytte av overvåkingssystemene som er inkludert i de nyeste versjonene av operativsystemet for alltid å spore posisjonen til telefonen (og kjøretøyet den er skjult i) med en enkel SIM med et dedikert datatilbudnødvendig for å gi Internett-tilgang hvor som helst i verden.

I den følgende guiden vil vi vise deg hvordan bruke en Android-telefon som en skjult gps-sporersom viser deg hva du trenger å konfigurere på telefonen for å kunne forvandle den til en effektiv GPS-lokalisator og hvilket tilbehør du skal bruke for å gjøre den virkelig komplett.

Konfigurer Android som en GPS-tracker

For å starte må vi konfigurere den gamle Android-telefonen slik at den ikke avgir noen form for lyd (ellers kan tyvene legge merke til dens tilstedeværelse) og kan spores ved hjelp avGoogle-kontoer og funksjon Finn enheten min.

For å fjerne hver lyd som sendes ut av Android, åpner vi appen Innstillingervelger vi menyen Lyder og vibrasjoner og vi fjerner volumet fra Multimedia elementer, Ringetone Og Våkner. For å gjøre telefonen lydløs enda mer effektiv, la oss åpne menyene Varsler, Ringetone Og Våkner og vi velger Ingen som lyd, for å unngå utslipp av lyder helt. For å fullføre konfigurasjonen aktiverer vi også Stillemodus og Ikke forstyrr-modus.

Konfigurer lokalisering

Nå som telefonen er helt stille, la oss sørge for at vi har aktivert lokalisering og at vi har konfigurert Google-kontoen og det integrerte sporingssystemet riktig. For å fortsette, la oss ta veien Innstillinger -> Geolokalisering og vi aktiverer GPS-en integrert i telefonen; for å gjøre deteksjonen enda mer presis åpner vi menyen Geolokaliseringstjenestertrykker vi på Nøyaktighet av geolokalisering og aktivere bryteren inni.

For å fullføre konfigurasjonen, la oss gå til banen Innstillinger -> Kontoer og synkronisering og vi sjekker at det er en Google-konto; hvis det ikke er noen Google-konto, trykk på Legg til konto og la oss legge til en.

Sett opp Google-kontoer

Med din Google-konto og plassering konfigurert, la oss gå til menyen Innstillingerla oss åpne menyen denne gangen Google og trykk ned på Finn enheten min.

I den nye skjermen aktiverer vi bryteren ved siden av elementet Finn enheten min for å aktivere GPS-lokalisering via Google-konto. Nå som lokalisering er aktiv kan vi bruke dedikert nettside ol'app satt opp på en annen telefon for å sjekke bevegelsene til telefonen og følgelig transportmidlet vi gjemte den i.

For mer informasjon kan vi også lese vår guide om funksjonen finn min Android for å finne telefonen min.

Anbefalt tilbehør til trackeren

Android-telefonen konfigurert som en skjult GPS-tracker kan plasseres inne i bilrommene, som f.eks i dashbordrommet eller i en av dørlommeneuten å glemme rommene i bagasjerommet.

For å gjøre telefonsporingen lettere å skjule, kan vi kjøpe noe som tilbehør magnetiske klistremerkerfor å gjemme seg inne i dekselet.

I tillegg til klistremerker kan vi bruke magnetiske tilfeller men også av miniatyr powerbank eller av deksel med innebygd batteri for å øke batterilevetiden til telefonsporeren.

Android-telefon vs dedikert GPS-tracker: hvem vinner?

Android-telefonen konfigurert i GPS-lokaliseringsmodus er i full konkurranse med i dedikerte GPS-sporere og foretrukket for konstant, dedikert sporing av en bil eller motorsykkel. Fordelene med en dedikert GPS-tracker er:

 • batteritid: en Android-telefon uten apper og nyformatert for formålet kan vare maksimalt 1 uke uten lading, mens GPS-trackere kan nå 30 dager på en enkelt ladesyklus (unntatt de som kobles direkte til bilbatteriet, som alltid er på og tilgjengelig);
 • deteksjonssignalstyrke: dedikerte GPS-sporere bruker et 2G-nettverk for å motta A-GPS-data, og bruker derfor bare svært presise deteksjonssystemer med et sterkt signal i alle områder av verden;
 • deteksjonsevne: dedikerte GPS-sporere kan fungere selv uten internettdekning, da de kan bruke SMS til å kommunisere koordinater og bevegelser;
 • begrenset risiko og kostnader: Å miste en GPS-tracker utgjør en begrenset risiko som er godt akseptert av de som bruker disse enhetene, mens å miste en Android-telefon eller få den stjålet kan utsette Google-kontoen din for hackere.

Av disse grunnene anbefaler vi at du gjør Android-telefonen om til en GPS-tracker bare hvis vi ikke har mulighet til å konfigurere en dedikert locator eller vi er bare ute etter midlertidig overvåking.

Konklusjoner

Gamle Android-telefoner er fortsatt fulle av ressurser og kan om nødvendig gjøres om til en gyldig skjult GPS-tracker, til bruk i bilen, i en ryggsekk eller på et skjult sted for å kunne overvåke bevegelser og ruter raskt og enkelt.

Åpenbart den kan ikke erstatte en dedikert GPS-tracker fullstendigmen det kan være nyttig for å lage en midlertidig sporing ved å resirkulere en gammel enhet som er bestemt til deponi.

For mer informasjon kan vi lese våre guider på gli bærbar tyverisikring med GPS-lokalisering for sykler, biler og motorsykler og på GPS tracker app for å finne og "følge" deg selv med venner eller familie.

Index
 1. Konfigurer Android som en GPS-tracker
  1. Konfigurer lokalisering
  2. Sett opp Google-kontoer
 2. Anbefalt tilbehør til trackeren
 3. Android-telefon vs dedikert GPS-tracker: hvem vinner?
  1. Konklusjoner

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Go up