GPS-lokaliseringsapp for å finne og "følge" venner eller familie

Beste applikasjoner for Android og iPhone for å dele posisjon, finne og finne deg selv blant venner og familie

Selv om det kan virke urovekkende for noen, foretrekker mange det konstant kommunisere deres plassering i sanntid til venner eller familie: bare tenk på mindreårige barn, barn og venner som har reist til utlandet for første gang eller barn på skoletur.

Det er mange apper som lar en gruppe alltid vite hvor andre er, for å gjøre det finne venner og slektninger med GPS og kart.

I den følgende guiden vil vi vise deg beste apper som kan oppdage plassering i sanntid og til enhver tid, for å kunne finne hverandre lett.

LES OGSÅ -> Finn og finn den geografiske posisjonen til mobiltelefoner eller PC-er

1) WhatsApp

Den første appen vi kan bruke til å finne og forfølge venner og familie er uten tvil Hva skjersom lar deg dele din nåværende posisjon til noen spesifikke personer eller innenfor en gruppe av pålitelige venner.

For å aktivere denne funksjonen trenger vi bare å åpne den private chatten eller gruppechatten, trykke på bindersikonet (eller på +-ikonet på iPhone), velg elementet Posisjon og trykk til slutt på Plassering i sanntid.

Alle personene som deltar i chatten vil kunne følge oss og følge oss uansett hvor vi er, siden vi lar GPSen være aktiv under våre reiser (batteriforbruket vil øke, så det er bedre å ha telefonen ladet når vi starter denne funksjon).

2) Telegram

Også appen Telegram Den lar dere enkelt finne og følge hverandre, og øke tillitsnivået i en gruppe av pålitelige venner.

For å bruke Telegrams GPS-sporingsfunksjon, åpne meldingsappen, gå til den private chatten eller gruppechatten hvor du kan dele posisjonen din, trykk på bindersikonet, trykk på Posisjon og vi presser på Plassering i sanntid å hele tiden overføre bevegelsene våre og stedene vi besøker eller hvor vi tilbringer tid.

Denne funksjonen er kun tilgjengelig på Telegram for Android; i skrivende stund er den ikke tilgjengelig på Telegram for iPhone (hvor vi bare kan sende gjeldende plassering, uten kontinuerlig sporing).

3) Facebook Messenger

En annen uventet app som lar deg overføre posisjonen din i sanntid til venner og slektninger er Facebook Messenger meldingsappen koblet til Facebook.

Ved å bruke denne appen vil vi kunne send sanntidsposisjonen din til en eller flere venner eller gi sporing til en vennegruppe opprettet i appen. For å bruke Messenger som lokalisering åpner vi appen på smarttelefonen vår, åpner den private chatten eller gruppechatten for å dele posisjonen, trykk på ikonet med de 4 prikkene nederst til venstre, trykk på Posisjon og vi aktiverer Tillat tilgang til plassering å begynne å dele hvor vi går og hvilke ruter vi følger hver dag.

4) Google Maps

Også appen Google Kart lar deg gi sanntidsposisjon til venner og slektninger, uten å måtte bruke andre meldingsapper (bare åpne Google Maps-appen for å se hvor de sporede personene er).

For å aktivere denne funksjonen åpner vi Kart-appen på telefonen vår, trykk på profilikonet øverst til høyre, velg elementet Posisjonsdeling la oss trykke på Del lokasjon å begynne å dele turer med venner og slektninger.

Som foreslått av selve appen, vil sanntidsposisjonen bli oppdatert selv når appen ikke er i bruk, ved å bruke delingen fra Google-kontoen til dette formålet: Det er derfor ikke nødvendig å la Google Maps være aktivt for sanntidssporing.

5) Andre sporingsapper i sanntid

I tillegg til appene og metodene som ble sett i de forrige kapitlene, kan vi bruke ulike apper til å finne og forfølge venner og familie, og velge den beste appen for våre behov hver gang.

1) Familonet (finn og beskytt familiemedlemmer) (Til iPhone og for Android), for eksempel, er et utmerket eksempel på disse applikasjonene, gratis, som ikke ber om registrering med en e-postadresse eller Facebook-profil, men bare ved å oppgi navn og telefonnummer. Når posisjonsoverføring er aktivert, kan kontaktene dine, som selvsagt også må ha Familonet-appen installert, se og følge oss i sanntid på kartet og vil også kunne overføre sin posisjon. Appen lar deg også lagre de mest besøkte stedene og derfor merke ditt hjem, kontor, skole eller andre som spesielle steder. Applikasjonen har også en panikkknapp for nødsituasjoner, en privat chat og muligheten til å dele fotoalbum.

2) iSharingFor Android Og iPhone, er en av de mest populære appene av denne typen, spesialisert for familie, også brukt blant venner. Applikasjonen lager et kart der deltakerne alltid deler posisjonen sin, privat, kun med hverandre. Den ideelle appen for å sjekke barn, barn og slektninger, den er også perfekt for en mer eller mindre tallrik vennegjeng som trenger å møtes, og vet hvor alle er til enhver tid. Det fungerer også bra når du skal på ferie med venner og dele opp for en kort stund.

3) Sverm Til Android og for iPhone er en morsom app som gjør posisjonssporing til et spill. Applikasjonen lar deg se hvilken venn som er i nærheten, slik at du kanskje kan nå dem. Du kan deretter dele posisjonen din med kontaktene dine, men uten sanntidsoppdateringer som med Familonet og Glympse, bare ved å fikse en posisjon.

4) Life360 Family LocatorFor Android og for iPhone bruk kretser for å administrere kontakter slik at du kan dele flere eller færre detaljer avhengig av kretsen av personer. Hver sirkel har sitt eget private kart, og alle i sirkelen kan se alle andres plassering. Meldingsfunksjonen lar deg kommunisere umiddelbart med alle eller til og med med bare én person. Som i Familonet, er det en "Steder"-funksjon for å legge til populære destinasjoner og bli varslet når noen kommer dit.

5) GeoZilla Family LocatorFor Android og for iPhone, ligner på Familonet, med den forskjellen at appen også integreres med andre sosiale nettverk og lar deg overføre posisjonen din til Facebook-vennene dine. Du kan også synkronisere alle innsjekkingene dine på de ulike stedene du går til Facebook. Den har også en plasseringshistorikk, flott for å se hvor vi har vært tidligere (Posisjonshistorikk er også en funksjon i Google Maps). En annen nyttig funksjon er muligheten til å legge til påminnelser eller avtaler, tilordne dem til et bestemt sted og dele dem med en kontakt. Så snart denne personen kommer nær det lagrede stedet, vil de motta et varsel på telefonen for å minne dem på hva de må gjøre.

Konklusjoner

De som er veldig engstelige og ønsker å finne ut hvor barna eller bestevennene deres er, kan bruke sanntidsposisjonen som er tilgjengelig med en rekke kjente apper og som kan integreres med andre apper dedikert til formålet.

Tydeligvis disse metodene de kan ikke brukes effektivt til å spionere på folks bevegelsersiden de krever personens samtykke og viser varslings- og plasseringsikoner til enhver tid.

For å lære mer kan vi lese veiledningene ovenfor hvordan å vite hvor en person er og på forholdsregler for å unngå å spionere på mobiltelefonen din.

Index
  1. 1) WhatsApp
  2. 2) Telegram
  3. 3) Facebook Messenger
  4. 4) Google Maps
  5. 5) Andre sporingsapper i sanntid
    1. Konklusjoner

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Go up