Gratis streaming av musikkprogrammer og apper

Beste gratis programmer for Windows PC for å lytte til musikk online, via internett eller nettradio med kontinuerlig sangavspilling

Å bruke datamaskinen til å høre på musikk er en stor klassiker og det er mulig å gjøre det fra musikk-CDer (hvis vi fortsatt har en spiller eller brenner), fra innsamlede MP3-filer eller ved å bruke et av de mange programmene som også lar deg lytte til musikk i strømming på Internett, helt gratis og lovlig.

Så i denne listen viser vi deg hvordan lytte til musikk via streaming uten begrensningerfor å følge kveldene foran PC-en eller på telefonen, noe som gjør arbeidet lettere når vi er i studio eller på kontoret, øker konsentrasjonsnivået og lar deg isolere deg fra eksterne lyder (ofte irriterende).

LES OGSÅ: Beste programmer for å lytte til musikk på din PC (Windows)

1) Spotify

Spotify er den beste appen for å lytte til musikk i streaming og kan installeres som en PC-app fra Microsoft Storesom apper for Mac og som en mobilapp siden Google Play Butikk og fraApple App Store. Hvis vi kun vil bruke nettleseren, kan vi lytte til gratis musikk fra siden Spotify Web.

Med Spotify vil vi kunne lytte til gratis musikk uten begrensninger (med reklame og begrensninger i tilfeldig avspilling fra mobil) og dra nytte av andre interessante funksjoner som å endre tema, avspillingskontrolllinje, minispiller og integrasjon med oppgavelinjen. Dessverre kan annonseringen ikke hoppes over uten kjøp Spotify Premium (€ 15,99 per måned for familieplaner for opptil 6 kontoer).

Hvis vi vil vite alle detaljene, inviterer vi deg til å lese vår veiledning om hvordan du bruker Spotify for å lytte til all musikken via nettet fra PC-en din gratis.

2) YouTube Music

En annen veldig interessant app for streaming av musikk gratis er YouTube Musictilgjengelig for Android og for iPhone/iPad; på PC og Mac kan vi også åpne offesiell nettside å dra nytte av nettspilleren.

Denne appen gjør alle sangene, albumene, coverne og videoene i YouTube-katalogen tilgjengelig, og administrerer den musikalske delen på en mye mer effektiv måte enn den enkle videoappen. Hvis vi vil høre på litt gratis musikk, er alt vi trenger å gjøre å laste ned appen eller åpne siden og velge hva vi skal lytte til, gitt at katalogen er praktisk talt uendelig (på mange måter til og med overlegen Spotify).

I gratisversjonen vil vi ha musikkspor med reklame og vi vil ikke kunne fortsette å lytte ved å slå av telefon- eller nettbrettskjermen; for å fjerne disse grensene vi kan abonnere på YouTube Music Premiumtil en kostnad på €14,99 per måned for familieplanen (opptil fem medlemmer av familiegruppen).

3) Amazon Music

Hvis vi allerede har en Amazon Prime-abonnement vi kan bruke appen Amazon musikk å høre på musikk praktisk talt gratis, siden den er inkludert i det flotte Prime-abonnementet, fullt av tilleggstjenester i tillegg til frakt.

Amazon Music-appen er tilgjengelig på Microsoft Store (for PC), opp Google Play Butikk kom igjen Apple App Store. Alternativt kan vi lytte til musikk direkte fra nettleseren med siden Amazon Music Web.

Med Amazon Prime vil vi ha umiddelbar tilgang til over 10 millioner sanger, med alle de siste årenes store hits og en stor samling vintagesanger. Sammenlignet med Spotify er det ingen reklamemelding, men vi vil kun kunne spille av album og spillelister i tilfeldig modus, i tillegg til at vi bare kan hoppe over et begrenset antall sanger fra mobilappen.

Amazon Music er den beste tjenesten for spill musikk på Amazon Alexa: hvis vi har en kompatibel høyttaler, vil vi kunne spille musikk ved å bruke en bestemt talekommando for sangen å søke etter (for eksempel "Alexa spiller "sangnavn"). For mer informasjon kan vi lese veiledningen ovenfor hvordan lytte til gratis musikk med Alexa, via app eller Echo.
For å fjerne disse grensene, bare abonner på Amazon Music Unlimitedtilgjengelig til en pris av €9,99 per måned.

4) TuneIn Radio

Hvis vi ser etter en alltid gratis app for å lytte til musikk i streaming, kan vi prøve appen TuneInRadiotilgjengelig som app siden Microsoft Store og som en app for Android og for iPhone/iPad. Også i dette tilfellet vil det være mulig å lytte til radio i streaming direkte fra nettsteduten å laste ned noe.

Denne appen lar deg lytte til italiensk radio (RTL 102.5, Radio R101, 105 Hits, Virgin Radio osv.), men også non-stop radiostasjoner, radiostasjoner på en bestemt musikalsk sjanger og stasjoner for spesifikke aktiviteter (studere, jobbe, slappe av , gå på treningsstudio, konsentrere seg, etc.).

For å lære mer kan vi lese vår guide til alle radioer strømmer gratis med TuneIn.

5) Andre programmer for å lytte til musikk i streaming

Hvis tjenestene vi har vist deg så langt ikke er nok for oss, kan vi prøve andre programmer for å lytte til musikk i streaming gratisslik som de i listen nedenfor.

 • NexusRadio er et personlig tilpasset radioprogram å lytte til via internett med kontinuerlig avspilling. Under installasjonen av programmet må du hoppe over sponsoren og deretter registrere deg for tjenesten med en veldig kjedelig prosedyre der du enkelt kan skrive tilfeldige ting og deretter finne opp e-postadressen og alle de nødvendige feltene. Programmet, til tross for det dårlige førsteinntrykket, fungerer veldig bra, ikke bare for å søke etter musikkstasjoner etter sjanger og type, men det er også mulig å søke etter artister og sangtitler og lytte til sanger av Vasco Rossi eller U2 fritt i streaming . Du kan også lagre favorittsangene og radiostasjonene dine slik at du enkelt kan finne dem. Programmet har også en opptaker, for å spille inn radioer og lagre sangene du liker å lytte til dem offline.
 • TapinRadio er et program som kobles til nettradioer for å lytte til dem fra din PC Programmet har en lang liste med radioer fra hele verden å velge mellom og stille inn med et dobbeltklikk. Ved å søke etter "Italia" kan du bla gjennom alle de italienske radiostasjonene og lytte til dem fritt. Dessverre har ikke dette lille programmet blitt oppdatert på en stund, så noen radioer fungerer ikke lenger. TapinRadio har også en betalt versjon kalt RarmaRadio, som imidlertid ikke er verdt å kjøpe.
 • ScreamerRadio er en populær nettradioaggregator som lar deg velge å lytte til en stasjon basert på musikksjanger. Det er mange forskjellige radioer å lytte til og lagre som favoritter, programmet fungerer bra, lyttingen er kontinuerlig og uten ekstra reklame, det er bare det at det ikke er noen italienske radioer i databasen.
 • Klementiner det er et program som jeg allerede hadde rapportert tidligere blant alternativer for Winamp, som har det spesielle ved å støtte lytting til musikk via internett fra tjenester som Soundcloud og Spotify. I venstre kolonne i programmet er det en Internett-seksjon som åpner alle støttede musikkstrømmetjenester. Blant disse fungerer integrasjonen av Soundcloud godt fremfor alt, som å være en gratis side ikke setter begrensninger på bruken, og da også Icecast, Jazzradio, Dropbox, SomaFM.

Disse programmene er veldig interessante og lar deg lytte til gratis radio uten å bruke betalte apper eller apper fulle av offentlige meldinger; vi prøver alle programmene, for å finne de som best dekker våre musikalske behov, slik at vi alltid har noe å høre på når vi er på PC-en.

For å lære mer kan vi lese vår guide om hvordan lytte til gratis musikk på nettet.

Konklusjoner

For å lytte til musikk i streaming er det ikke nødvendig å betale for et abonnement: faktisk kan vi lytte til hvilken som helst sang, album eller musikkspilleliste ved å bruke de mest kjente strømmetjenestene som (med noen begrensninger) lar deg lytte til hvilken som helst sang og gjenopprette et hvilket som helst album, uten å måtte laste det ned ulovlig via P2P.

Fortsatt om temaet gratis og ubegrenset musikk, inviterer vi deg til å lese våre guider om hvordan Synkroniser musikk på to eller flere datamaskiner sammen kom igjen hvordan lytte til musikk som er lagret på Disk.

Index
 1. 1) Spotify
 2. 2) YouTube Music
 3. 3) Amazon Music
 4. 4) TuneIn Radio
 5. 5) Andre programmer for å lytte til musikk i streaming
  1. Konklusjoner

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Go up