Hindre noen fra å følge oss på Facebook: alle metodene

Index
  1. 1) Blokker noen
  2. 2) Blokker brukere fra profilen deres
  3. 3) Blokker Facebook-meldinger
  4. 4) Gjør Facebook-profilen din privat
    1. Konklusjoner

Hvordan skjule fra venner på Facebook hvis du ikke vil dele det du gjør eller som prøver å kontakte oss for ofte

Facebook kan bli et problem hvis en gammel venn, bekjent eller kjæreste begynner å følge oss flittig ved å sende meldinger, spionere på alt vi publiserer og sende mange chat-meldinger, bli stalkere i praksis.

De forfølging i dag er han også tiltalt ved lov i Italia, men politiet kan knapt holde tritt med hver klage på sosiale medier. I alle fall, før du tar rettslige skritt, kan du prøve å fraråde stalkeren, hindre noen fra å følge oss på Facebook.

I denne guiden vil vi vise deg alle metodene for unngå å bli fulgt på Facebook av irriterende menneskerslik at vi kan bruke det sosiale nettverket til å hindre dem i å alltid sende meldinger eller lese alt vi gjør eller sier, også blokkere dem fra å få tilgang til informasjonen vi ønsker å holde hemmelig (for eksempel byen vi bor i).

LES OGSÅ: Hvordan blokkere noen på Facebook og hva det betyr for dem

1) Blokker noen

På Facebook er det mulig å blokkere uvelkomne personer ved å åpne den blå sosiale nettverkssiden, logge på med kontoen vår, trykke på profilbildet øverst til høyre, ta oss til menyen Innstillinger og personvern -> Innstillinger -> Personvernåpne menyen Blokker noen og klikker på knappen Redigere ved siden av oppføringen Brukerblokkering.

Klikk på i vinduet som åpnes Legg til i blokkert liste og skriv inn navn og etternavn (eller e-post) til brukerne som skal blokkeres. Hvis det er flere personer med samme navn, vil en liste over matchende profiler vises å velge mellom, for å unngå tilfeller av homonymi.

2) Blokker brukere fra profilen deres

På hver Facebook-brukerprofil kan vi blokkere en person ved å trykke på ikonet med de tre prikkene, trykke videre Blokkere og trykker opp Han bekrefter.

Hvis dette ikke er nok kan vi rapportere det til Facebook ved å trykke på de tre prikkene, klikke videre Finn hjelp eller rapporter og velge problemet i listen som vises (vi kan også trykke på Mer for å få tilgang til alle blokkeringsalternativene).

Blokkering av personen vil forhindre interaksjoner eller relasjoner eller meldinger mellom deg og dem; Videre er det også mulig å fjerne ham fra vennelisten, for å ikke lenger se profilen hans og skjule eventuelle kommunikasjonssystem tilgjengelig på Facebook.

3) Blokker Facebook-meldinger

Hvis personen du vil gjemme deg for sender deg private meldinger på Messenger, kan du blokkere vedkommende ved å trykke på brukerens navn i chattevinduet og klikke på Blokkere.

Etter å ha valgt, vil vi bli bedt om å blokkere brukeren og fjerne ham fra vennelisten, for å løse eventuelle problemer; når vi blokkerer en venn eller en annen Facebook-bruker vil det ikke være noen advarsel eller varsel til den personen, men profilen din vil ikke være synlig for dem, og på samme måte vil de ikke lenger kunne se profilen sin.

4) Gjør Facebook-profilen din privat

Hvis du er sterkt forfulgt av en stalker, er det sannsynlig at denne, som legger merke til at han er blokkert, vil opprette en ny profil hver gang bare for å komme tilbake.

I dette tilfellet bør du vurdere muligheten for gjør profilen din privat slik at det fortsatt forblir synlig for venner men slik at fremmede ikke kan finne oss eller skrive til oss. For å gjøre Facebook-profilen privat er det bare å trykke på øverst til høyre på brukerprofilen, klikk på Innstillinger og personvern og åpne menyen Personvernkontroll.

Nå er det bare å åpne alle menyene i de ulike personvernkategoriene og velge Bare meg, Venner for de fleste stemmer. For noen oppføringer er det mest restriktive alternativet Friends of Friends, men det er greit så lenge det ikke er til stede Alle sammen eller Offentlig.

La oss gå inn for å gjøre profilen enda sikrere Innstillinger og personvern -> Innstillinger -> Personvern -> Profil og tagging og vi redigerer alle oppføringene på Venner eller opp Nei (eneste unntak Kryss avhvor vi kan sette Ja); til slutt åpner vi profilsiden vår og trykker på Rediger profil eller Rediger detaljer for å skjule personlig informasjon (vi kan legge på Venner eller Bare meg).

Dessverre kan du ikke skjule en profil helt: Facebook sier at "ditt navn, profilbilde, kjønn og nettverk er og vil alltid være åpent for alle".

En oppdatert og detaljert versjon er skrevet i en annen artikkel veiledning for personvernalternativer for å velge hva andre ser.

Konklusjoner

Facebook er et verktøy som en person kan lett bli utsatt for forfølgelse og trusler, kanskje stoler på venner eller bekjente som legger dem til på vennelisten uten å tenke. I de mest alvorlige tilfellene (og med alvorlig mener jeg måneder med påtvunget irritasjon, fornærmelser, fornærmelser eller gjentatte trusler) er det alltid bedre å kontakte myndighetene som f.eks. Statspolitiet.

For de som frykter å ha for påtrengende venner eller irriterende mennesker, er det best å ikke legge til alle uten kriterier og fjerne der det er nødvendig; hvis det ikke er nok, gjør vi profilen privat og bruker verktøyene som tilbys av Facebook for å blokkere meldinger, innlegg eller forsøk på spionasje.

Fortsatt om temaet sikkerhet og respekt for personvern på Facebook kan vi også lese våre guider på hvordan du avslutter abonnementet på Facebook og sletter profilen din og hvordan unngå å få Facebook-passordet ditt stjålet og kontoen din stjålet.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Go up