HP Envy DPC Watchdog Violation Blue Screen Feil

Hvis HP Envy fortsetter å gi deg blåskjermfeilen for dpc watchdog-brudd, kan det være flere årsaker til det. Disse kan omfatte utdaterte enhetsdrivere, programvarekonflikter og ødelagte systemfiler.

Feilkontrollen, eller vakthunden, brukes til å overvåke og spore Windows-programmer og PC-ens ytelse. En feil oppstår når den oppdager at datamaskinen bruker lengre tid enn forventet på å svare på en feilsjekk.

Index
  1. 1. Se etter oppdateringer
  2. 2. Se etter drivere
  3. 3. Kjør en systemskanning
  4. 4. Start på nytt

1. Se etter oppdateringer

DPC Watchdog-brudd er en vanlig feil i Windows 10. Det kan oppstå på grunn av programvarekonflikter, utdaterte enhetsdrivere eller en utdatert SSD-fastvare.

En måte å løse dette problemet på er ved å oppdatere alle drivere og programvare på datamaskinen. Å gjøre det vil garantere at systemet ditt kjører optimalt, og eliminerer eventuelle feil.

En annen løsning er å kjøre en Chkdsk-skanning på harddisken til systemet ditt. Dette vil identifisere eventuelle skadede filer og reparere dem om nødvendig.

Du kan gjøre dette ved å kjøre en ledetekst som administrator. Bare skriv "cmd" i Windows-søkeboksen og trykk Retur for å åpne et ledetekstvindu.

På samme måte kan du koble fra eksterne enheter du bruker for øyeblikket og se om det løser feilen. Dette vil gi en god indikasjon på hvilken maskinvare som forårsaker problemet.

2. Se etter drivere

Hvis datamaskinen din har et DPC-vakthund-brudd, kan det skyldes en utdatert driver. Sørg for at all maskinvare, inkludert grafikkortet og lagringsstasjonen, har de mest oppdaterte driverne installert.

Hvis driveren for SSD-en din er utdatert, kan du få en ny som løser problemet. Alternativt kan du oppgradere fastvareversjonen.

Brudd på DPC-vakthund kan ofte løses med disse trinnene. Du kan også prøve å koble fra noen eksterne enheter og kjøre en systemskanning for å identifisere hvilke filer som er korrupte.

En annen hyppig årsak til brudd på DPC-vakthunden er programvarekonflikter. Dette kan skje hvis du installerer et nytt program som ikke integreres godt med eksisterende applikasjoner på datamaskinen.

Hvis du fortsatt har problemer med brudd på DPC-vakthunden, kan det å kjøre en systemgjenoppretting hjelpe deg med å fikse problemet og gjøre det mulig for deg å bruke datamaskinen igjen.

3. Kjør en systemskanning

Systemskanninger er en uvurderlig ressurs for å oppdage og rette datamaskinproblemer. De kan se etter problemer med Windows, drivere og programmer som kan forårsake feil på maskinen din.

I tillegg kan den oppdage om PC-en din har blitt infisert med virus og annen skadelig programvare, samt identifisere og eliminere skjulte trusler skjult i filene.

Den kan også oppdage korrupsjon i filsystemet som kan føre til feil. Videre har den muligheten til å automatisk fikse disse problemene og rekonstruere ødelagte filer.

Hvis datamaskinen din inneholder flere harddisker eller partisjoner, kan skanningen ta lengre tid. For å fremskynde prosessen, koble fra eventuelle eksterne stasjoner som er koblet til PC-en.

Hvis HP envy dpc watchdog brudd-feilen vedvarer etter å ha kjørt en systemskanning, vil du kanskje kjøre en chkdsk c: /f-kommando for å fikse diskfeil og identifisere kilden til problemet. Ved å gjøre dette kan du identifisere årsaken og gjøre feilsøkingen mye enklere.

4. Start på nytt

Hvis du fortsetter å motta en HP Envy DPC Watchdog Violation-feil, er det første trinnet å starte datamaskinen på nytt. Dette vil bidra til å fikse eventuelle problemer med systemet og sikre at ulagrede data ikke går tapt.

Noen ganger kan problemet være forårsaket av utdaterte stasjoner, maskinvareinkompatibilitet eller programvarekonflikter. Omstart av datamaskinen løser vanligvis dette problemet og lar deg fortsette å jobbe normalt igjen.

Å starte datamaskinen på nytt er en sikker måte å gjenopprette den tilbake til fabrikkinnstillingene. Avhengig av systemet kan dette innebære avinstallering av all installert programvare og sletting av alle brukerdata fra enheten.

Et annet alternativ er å oppdatere SSD-fastvaren. Å gjøre dette kan løse eventuelle problemer med lagringsdriverne som kan føre til en feilmelding om DPC Watchdog Violation.

Visninger av innlegg: 51

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Go up