Hva betyr brudd på vakthunden?

En vakthund er en person eller organisasjon som overvåker og varsler andre om handlinger som er i strid med offentlig interesse. Noen grupper er mer vellykkede med dette enn andre, avhengig av deres filosofi om aktivisme og tilgjengelige ressurser.

Før du tar en beslutning om vakthold, er det viktig å være klar over ressursene dine. Dette inkluderer folks ferdigheter, tid og penger.

Fører til

DPC står for Deferred Procedure Call og Watchdog er feilkontrollprogramvaren, som overvåker eller sporer Windows-programmene og PC-ens ytelse. Når en DPC-rutine venter for lenge, forårsaker den en feilmelding.

Oftest er det problemer med enhetsdrivere. Du kan for eksempel oppleve denne feilen hvis skjermkortdriverne er utdaterte eller feil installert.

I tillegg kan inkompatible maskinvareenheter forårsake dette problemet. Hvis du nylig har installert nye maskinvareenheter, for eksempel en skriver eller skanner, må du koble dem fra og starte datamaskinen på nytt.

Hvis feilen vedvarer, prøv å koble til hver eksterne enhet én om gangen for å se om det hjelper å løse problemet.

Andre årsaker til denne feilen kan inkludere konfliktskapende programvareapplikasjoner og ødelagte eller manglende systemfiler. For å utelukke disse mulighetene, kjør en skanning av systemfilene dine med et program som SFC for å identifisere potensielle årsaker.

Symptomer

Hva betyr "WATCHDOVILATION"?

Et DPC (Deferred Procedure Call) vakthundbrudd oppstår når feilkontrollen venter for lenge på Windows-prosesser eller bakgrunnsytelser. Dette manifesterer seg vanligvis som en blåskjermfeil og forhindrer datamaskinen i å lagre oppgavene du jobbet med.

Et problem kan være forårsaket av programvareinkompatibilitet, utdaterte drivere eller konfliktskapende eksterne maskinvareenheter. Det kan også skyldes ødelagte eller skadede systemfiler.

I et slikt tilfelle må du kjøre en systemfilsjekk og verifisere integriteten til alle filene på systemet ditt. Du kan gjøre dette via en ledetekst.

Du kan gjøre dette ved å skrive "sfc /scannow". Det kan ta litt tid, men det burde løse problemet.

En annen potensiell årsak er utdatert SSD-fastvare eller en maskinvaredriver som er inkompatibel med enheten din. For å løse dette problemet, oppdater SSD-fastvaren på stasjonen.

Diagnose

Diagnose er et samarbeid mellom pasienter og helsepersonell, der de samler inn og tolker informasjon for å danne en nøyaktig diagnose. Vanligvis innebærer dette flere runder med undersøkelser for å evaluere symptomer, pasientens tidligere helsehistorie, samt andre relevante faktorer.

En DPC Watchdog bruddfeil er en ofte forekommende Windows Blue Screen of Death (BSOD) feil som vanligvis skyldes problemer med maskinvarekompatibilitet, men kan også være forårsaket av utdaterte drivere eller programvarekonflikter mellom forskjellige applikasjoner.

Heldigvis finnes det flere løsninger for å løse dette frustrerende problemet. Disse forslagene kan hjelpe med å finne kilden til feilen og gi en permanent løsning.

Vedtak

Hva betyr brudd på vakthund?

En blåskjermfeil oppstår som et resultat av at Windows' feilkontrollprogram overvåker maskinvare og programvare for kompatibilitet. Hvis den oppdager at en systemprosess tar for lang tid å fullføre, stopper Windows' feilkontroller den umiddelbart.

Det kan være forårsaket av en rekke ting, fra programvarekonflikter til utdatert SSD-fastvare. Men oftest skjer det etter installasjon av ny maskinvare.

For å løse det nevnte problemet, koble fra alle nylig tilkoblede enheter og start datamaskinen på nytt. Å gjøre dette bør be Windows om å laste inn driverne på nytt, og potensielt løse problemet.

En annen måte å fikse dette problemet på er ved å kjøre en CHKDSK-kommando, som vil skanne systemet for eventuelle skadede eller ødelagte filer og reparere dem automatisk. I tillegg vil den fremheve eventuelle feil som forhindrer systemet i å starte opp riktig og fortelle deg hvilken fil som forårsaket problemet.

Visninger av innlegg: 53

Index
  1. Fører til
  2. Symptomer
  3. Diagnose
  4. Vedtak

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Go up