Hva du bør ta med når du reiser med mobiltelefon, nettbrett og bærbar PC

Hva du skal ta med deg for enhver type tur ved å bruke all teknologien overalt: smarttelefon, nettbrett og bærbar PC

Før du starter en turenten det er jobb eller ferie, er det viktig ikke bare å forberede billetter, penger, dokumenter og kofferter, men også det teknologiske tilbehøret for å sikre at du alltid kan bruke din mobile smarttelefon, nettbrett eller bærbar PC selv når vi er i utlandet eller på et feriemål.

Det er ting som aldri bør glemmes før du starter en reise og det er viktig gjør seg klar på best mulig måte, slik at du alltid kan bruke smarttelefonen, nettbrettet eller den bærbare datamaskinen når som helst.

La oss sammen se hvilke teknologiske ting du kan ta med deg på tur sammen med telefonen, nettbrettet eller den bærbare datamaskinen, og prioritere innretningene som er nødvendige for å alltid lade telefonen din og alltid få tilgang til Internett hvor som helst i verden.

LES OGSÅ -> Beste apper for å kjøre eller gå for Android og iPhone

1) USB-reiseladere

Strømuttaket er forskjellig i mange land: for å finne ut hvilken type adapter du trenger, kan du gå til et nettsted som WorldPlugsangi reisemålet og dermed oppdage hvilken "form" den har i det valgte landet.

USB-ladere for telefoner og nettbrett skal være kompatible selv i de mest "rare" stikkontaktene, men det er verdt å sjekke at frekvensen og spenningen er riktig (nødvendig for å lade mobilenheten riktig).

For bærbare datamaskiner må gamle ladere nødvendigvis kobles til en universal veggadaptermens på nye bærbare datamaskiner med integrerte ladere eller med USB Power Delivery-ladere gjelder de samme reglene som for telefonladere.

Husk også å sette USB-lader og billader i bagen for å ta med på kabinen og ikke i kofferten å ta med om bord hvis du tar fly, for å unngå at hvis du mister kofferten står du igjen uten mulighet for å bruke mobilen.
Nedenfor finner vi en god liste over ladere som vi kan bruke på reise:

For å bære den bærbare datamaskinen, mobiltelefonen eller nettbrettet og holde dem ladet uansett hvor du gårselv i ørkenen, kan du vurdere å kjøpe en bærbar solcelledrevet ryggsekk, som de som vises i vår guide til Deksler og Powerbanks for smarttelefoner, inkludert håndsveivde og solcelleladere.

2) Internett-tilkobling for utlandet

Når du reiser til utlandet er det viktig å tenke på at internetttilbudet som er aktivt i Italia kun vil være gyldig i Europa: hvis vi reiser til noen av EU-landene Roamingavgifter frafalles.

Saken blir mer komplisert hvis vi må reise til et land utenfor EU: i dette tilfellet kostnadene kan bli uoverkommeligetil det punktet at det bare tar noen få minutter så snart du går av flyet å bruke opp all telefonkreditt som er tilgjengelig.

I dette tilfellet er det bedre å kjøpe et SIM-kort fra utlandet, spesielt hvis vi må bo mer enn 15 dager; alternativt kan vi alltid aktivere tilbud fra italienske leverandører for utlandet eller koble til gratis Wi-Fi tilgjengelig i store byer eller i de mest kjente virksomhetene (som McDonald's eller Starbucks), som vist i vår guide på hvordan finne gratis Wi-Fi og gratis trådløse nettverk.

3) Gratis kommunikasjonsapp

Når Internett-tilkoblingsproblemet er løst, kan vi endelig bruk gratis apper for samtale og videosamtaleruten å bruke minuttene som er inkludert i tilbudet vårt.

Appene som skal brukes for kommunikasjon fra utlandet er:

Alle disse appene gir gratis samtaler til alle kontakter i adresseboken (som bruker samme app) og ubegrensede videosamtaler, selv i grupper. For mer informasjon kan vi lese artikkelen vår om hvordan foreta gruppevideosamtaler gratis uten begrensninger.

4) Viktige apper

Nå som vi er klare for reisen, gjenstår det bare fyll telefonen med viktige apper for alle typer reiser, for ikke å støte på problemer eller vanskeligheter når de først ankommer et fremmed land. Blant appene som aldri bør mangle på en tur finner vi:

 • Google Lens: avgjørende for å oversette reklametavler, merknader og meldinger til et fremmedspråk i sanntid.
 • Google Oversetter: en annen veldig nyttig app for å oversette deler av tekst, for å oversette i sanntid til et annet språk (og gjøre oss forstått av utlendinger) og for å bruke en offline oversettelsesordbok.
 • Booking.com: blant de beste appene for å finne hoteller, herberger og steder å bo av noe slag.
 • Skyscanner: nyttig app for å sjekke flyreiser og bestille rabatterte billetter.
 • Google Kart: Kartapp med bil- og fotgjengernavigasjon inkludert, med offline kart.

For mer informasjon kan vi lese guidene våre Frakoblede kart for iPhone og iPad for å laste ned gratis og til de beste offline kart-app for Android gratis.

5) Dokumenter, billetter og personlige filer i skyen

Det er best å lagre billetter og personlige dokumenter i skyeni en beskyttet mappe: på denne måten, selv om du mister vesken eller kofferten, kan du alltid oppgi dine personlige opplysninger med enkelt å skrive ut digitale dokumenter (også på et fremmedspråk).

Den beste appen å bruke for å lagre personlige dokumenter i skyen er Google Disk, synkronisert på hvilken som helst enhet og i stand til å lagre filer offline, for tilgang selv uten nettverkstilkobling; i tilfelle kontroller eller problemer kan vi umiddelbart åpne våre digitale dokumenter og bli gjenkjent.

Om samme emne kan vi lese artiklene våre om hvordan du bruker Google Drive Offline for å få tilgang til dokumentfiler uten internett og ai beste Google Disk-triks og funksjoner.

Konklusjoner

Ved å lese veiledningen og laste ned alle de anbefalte appene (de er gratis, så vi kan også installere dem alle sammen) vi vil være ganske dekket fra et IT- og teknologisk synspunkt selv for lengre reiser, for raskt å reagere på alle behov eller nødsituasjoner som en reise måtte kreve.

For å lære mer kan vi prøve mest nyttige apper for å reise, bestille ferier og finne alt.

Index
 1. 1) USB-reiseladere
 2. 2) Internett-tilkobling for utlandet
 3. 3) Gratis kommunikasjonsapp
 4. 4) Viktige apper
 5. 5) Dokumenter, billetter og personlige filer i skyen
  1. Konklusjoner

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Go up