Hva er daqexp.dll og er det nødvendig å fjerne det?

"DAQExp.dll mangler" er en av de mest irriterende feilmeldingene som vises i Windows 10 når du prøver å starte et system eller program.

Hvis du også leter etter en løsning for feilmeldingen "DAQExp.dll mangler ved oppstart", vil denne meldingen hjelpe deg å gjøre det enkelt.

DAQExp.dll-filen er et dynamisk lenkebibliotek eller DLL-fil for Wondershare-programvare og er installert med Wondershare-programvareprodukter som videoredigeringsprogramvare, PDF-programvare, systemoptimalisering, datagjenopprettingsprogramvare og andre.

Men nylig oppdaget mange brukere at deres Windows 10-system mangler Daqexpexp.dll-filen og rapporterte denne feilen i Microsoft-forumtråder.

Programmet starter ikke fordi DAQExp.dll mangler på datamaskinen. Prøv å installere programmet på nytt for å løse dette problemet.

Det er tydelig at manglende eller ikke funnet Daqexp.dll refererer til Wondershare-produkter. For å fikse Daqexp.dll-feilen raskt, sjekk om du installerte Wondershare-produktet og avinstaller det permanent.

Hvis du fortsatt får den manglende Daqexp.dll på Windows 10, følg løsningene beskrevet nedenfor.

Hva er DAQExp.dll?

Det viser seg at denne spesielle. DLL-filen (Dynamic Link Library) er assosiert med Wondershare-programvareprodukter. Det kan enten være et aktivt brukt Wondershare-produkt, eller det kan være en restfil som ble etterlatt på grunn av en ufullstendig installasjon.

Et annet scenario som fører til denne feilmeldingen er en sikkerhetssjekk som setter filen DAQExp.dll i karantene, noe som gjør den utilgjengelig for alle programmer som kaller den.

Denne feilmeldingen er med andre ord oftest forårsaket av et ondsinnet program som har blitt delvis behandlet av et antivirus- eller antivirusprogram.

I de fleste tilfeller skyldes den tilbakevendende feilmeldingen det faktum at sikkerhetsprogramvaren fjernet "DAQExp"
men har ikke fjernet resten av skadelig programvare (som aktivt prøver å bruke filen).

Husk imidlertid at det meste av skadelig programvare som fortsatt er vellykket på nyere versjoner av Windows, er designet for å skjule seg som en pålitelig prosess slik at den ikke kan oppdages av sikkerhetsskannere og lignende.

Er "DAQExp.dll" trygt?

Selv om den virkelige filen `DAQExp.dll (den som følger med Wondershare-pakken) er ekte og ikke en sikkerhetstrussel, bør du likevel ta noen forholdsregler for å forsikre deg om at du ikke har å gjøre med et ondsinnet program.

Hvis du ikke har Wondershare-produktet installert på datamaskinen din, er det en god sjanse for at du har å gjøre med en ondsinnet fil. I dette tilfellet anbefaler vi på det sterkeste å utføre en grundig sikkerhetsskanning for å oppdage og fjerne virusinfeksjonen.

Må jeg slette DAQExp.dll

Hvis trinnene ovenfor ikke har gitt deg noen indikasjon på at du har å gjøre med en virusinfeksjon (eller at du brukte ondsinnede bytes for å fikse sikkerhetstrusselen), kan du ta de nødvendige trinnene for å fjerne feilmeldingen som plaget deg i utgangspunktet.

Hvis du fortsatt opplever tilbakevendende feilmeldinger relatert til filen DAQExp.dll, er det mulig at noen av de gjenværende filene eller prosessene kaller filen uten å lykkes. Grunnen til at du får filen DAQExp.dll er på grunn av en ubesvart feilmelding, mest sannsynlig er det fordi filen er utilgjengelig.

I så fall bør du kunne løse problemet ved å slette programmet eller prosessen som faktisk kaller DAQExp.dll.

Basert på ulike brukerrapporter er det flere ulike metoder du kan bruke for å gjøre dette. Effektiviteten til hver av de mulige løsningene nedenfor har blitt validert av minst én interessert bruker.

For best resultat anbefaler vi å følge metodene nedenfor i rekkefølgen oppført, siden vi har kategorisert rettelsene etter effektivitet og alvorlighetsgrad.

Hvordan fikse daqexp.dll

Systemoppstart: Fjern Wondershare-programvaren

 1. Brukere har bekreftet at fjerning av Wondershare-programvare som krever DAQExp.dll-fil ved systemoppstart kan fikse feilen "DAQExp.dll mangler". Åpne Win X-menyen ved å bruke Windows + X-snarveien.
 2. Velg Oppgavebehandling fra menyen for å åpne dette verktøyet.
 3. Klikk deretter på "Start"-fanen.
 4. Velg deretter en Wondershare-programvare som er oppført på denne fanen.
 5. Klikk på "Deaktiver"-knappen for å fjerne den ved systemstart.
 6. Start deretter Windows 10 på nytt.

Hvis dette ikke løser problemet, anbefaler vi at du bruker en tredjepartsløsning.

Deaktiver Wondershare Services

 1. Noen brukere kan også trenge å deaktivere Wondershare-tjenester etter å ha fjernet programvaren ved systemoppstart. For å gjøre dette, trykk på Windows + R-tastkombinasjonen, som åpner Kjør-kommandoen.
 2. Skriv "msconfig" i Kjør-menyen og trykk OK for å åpne System Configuration Utility.
 3. Klikk på Tjenester-fanen som vises rett under den.
 4. Merk først av for "Skjul alle Microsoft-tjenester".
 5. Deretter deaktiverer du alle Wondershare-tjenester som er oppført på denne fanen.
 6. Klikk på Bruk-knappen, og velg deretter OK.
 7. Velg deretter alternativet Reboot for å starte Windows 10 på nytt.

Avinstaller Wondershare-programvaren

 1. Hvis feilmeldingen "DAQExp.
  dll is missing” fortsatt vises, avinstaller Wondershare Software med et tredjeparts avinstalleringsprogram, som også vil fjerne restene av programmet. Du kan avinstallere programmer med Advanced Uninstaller Pro 12 ved å klikke på "Prøv gratis"-knappen på programmets nettside.
 2. Installer Advanced Uninstaller Pro ved hjelp av installasjonsveiviseren.
 3. Åpne vinduet Advanced Uninstaller nedenfor.
 4. Klikk på Generelle verktøy > Avinstaller programmer for å åpne vinduet Avinstaller programmer.
 5. Velg Wondershare-programmet som er oppført i dette vinduet.
 6. Klikk på Avinstaller-knappen.
 7. Merk av for Use Residue Scanner og bekreft ved å klikke Ja.
 8. Merk av i alle boksene i avinstalleringsvinduet som åpnes, og klikk på Neste.

Wondershare programvareinstallasjon

Avinstallering av Wondershare-programvare er ikke en ideell løsning for brukere som fortsatt ønsker å bruke programvaren. Dette er grunnen til at noen brukere foretrekker å prøve å installere den eksterne Wondershare-programvaren på nytt. Dette bør tillate deg å installere programvaren på nytt med alle nødvendige DLL-filer.

Du kan gjenopprette Windows 10 på et senere tidspunkt.

 1. Systemgjenoppretting kan også være et hendig verktøy for å fikse tapte DLL-feil, siden det angrer systemendringer som kan ha forårsaket DLL-feil. For å gjenopprette et Windows 10-gjenopprettingspunkt, åpne Kjør-vinduet.
 2. Skriv "rstrui" i Kjør og klikk OK for å åpne System Restore Utility.
 3. Klikk Neste for å åpne listen over systemgjenopprettingspunkter.
 4. Velg alternativet Vis flere gjenopprettingspunkter for å utvide listen fullstendig.
 5. Velg gjenopprettingspunktet som vil gjenopprette Windows på et tidspunkt da feilmeldingen "DAQExp.dll mangler" ikke har blitt vist ennå.
 6. Klikk på "Neste" og velg "Ferdig" for å bekrefte.

Her er noen løsninger som brukes av brukere for å fikse "DAQExp.dll mangler" feil i Windows 10. Vanligvis, ved ganske enkelt å avinstallere Wondershare programvare og tjenester ved systemoppstart, vil ikke lenger feilmeldingen "DAQExp.dll mangler" vises ved systemoppstart. Imidlertid kan brukere som trenger å bruke Wondershare-programvare også måtte installere programmene på nytt eller tilbakestille Windows 10 til et gjenopprettingspunkt.

Oftest stilte spørsmål

Filen DAQExp. dll er en DLL-fil (Dynamic Link Library) som er installert med Wondershare-programvaren. Så det er en DLL-fil for Wondershare-programvare. Det finnes flere Wondershare-produkter for Windows 10, inkludert videoredigering, datagjenoppretting og PDF-programvare.

 1. Ctrl + Shift + Esc for å åpne Oppgavebehandling, klikk på "Start"-fanen og fjern merket for alle Wondershare-produkter.
 2. Windows + R-tastene sammen, skriv inn msconfig og trykk Enter, på "Tjenester"-fanen, sjekk "Skjul Microsoft-tjenester", se deretter etter alle Wondershare-produkter i listen og fjern merket for dem.
 3. Klikk OK og start på nytt.

CBSProducstInfo dll-filen, også kjent som Wondershare Studio, er ofte assosiert med Wondershare Studio. Det er et viktig element som garanterer at Windows-programmer fungerer som de skal.

DLL-feil oppstår når ny programvare installerer Dynamic Link Library-filer på en eksisterende DLL-fil. De fleste DLL-feil er et resultat av en ødelagt eller slettet DLL-fil. Frakoblede DLL-filer oppstår når en DLL-fil er deaktivert av et program. DLL-feil kan også oppstå på grunn av problemer med omorganisering av applikasjoner.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Go up