Hva er DPC Watchdog Violation BSOD?

Hva er dpc watchdog brudd på BSOD?

Dette er en av de hyppigste BSOD-feilene som Windows-brukere møter.

Feil 385 oppstår vanligvis når en systemprosess ikke kan fullføre oppgaven innen den angitte tidsperioden. Dette kan være forårsaket av ulike problemer, for eksempel utdaterte drivere, maskinvareenheter som ikke fungerer og korrupte Windows-filer.

1. Maskinvareproblemer

DPC Watchdog-brudd (BSODs) kan være forårsaket av flere maskinvareproblemer, inkludert inkompatibilitet, programvarekonflikter og utdaterte enhetsdrivere.

En av de raskeste og enkleste løsningene for å fikse et DPC Watchdog-brudd blå skjerm er ved å oppdatere alle enhetsdriverne. Dette kan gjøres manuelt eller med tredjepartsapplikasjoner.

En annen potensiell årsak er en ødelagt Windows-systemfil. Du kan sjekke disse filene med System File Checker (SFC).

Dette verktøyet vil identifisere og reparere eventuelle ødelagte filer som kan forårsake feilen. Når den er ferdig, start datamaskinen på nytt for å fullføre reparasjonen.

Hvis feilen fortsatt vedvarer, kan det skyldes et maskinvareproblem med systemet ditt. For å utelukke denne muligheten, koble fra eller koble fra alle eksterne enheter som er koblet til datamaskinen.

Du kan også sjekke produsentens nettsted for å se om de tilbyr en fastvareoppdatering for SSD-en din. Hvis ja, følg ganske enkelt instruksjonene deres for å installere den.

2. Programvareproblemer

Datamaskiner kan være en uvurderlig ressurs for en rekke oppgaver. Dessverre, når de ikke fungerer som forventet, kan det være utrolig frustrerende.

Disse kan være forårsaket av en rekke programvareproblemer. Vanlige inkluderer programmer som ikke vil åpne, fryse eller krasjer, samt problemer med filer.

Noen problemer kan løses med en enkel reinstallasjon, mens andre krever mer komplekse løsninger. For eksempel kan programmer som bruker DLL-filer (dynamic link library) oppleve problemer hvis disse filene mangler eller er utdaterte.

3. Minneproblemer

Når datamaskinen din opplever et DPC-vakthund-brudd på BSOD, indikerer det vanligvis at maskinvaren eller programvaren ikke svarer raskt nok. Dette resulterer i Blue Screen of Death (BSOD) og stopper alle operasjoner på maskinen.

Vanligvis er denne BSOD forårsaket av enhetsdrivere som er utdaterte eller skadet. Det kan imidlertid også være et resultat av programvarekonflikter mellom to programmer.

En annen mulig årsak er en ødelagt Windows-installasjonsfil. Dette kan skje når du installerer en ny SSD eller oppgraderer til Windows 10.

Du kan løse denne feilen ved å oppgradere SSD-ens fastvare. For å gjøre det, logg inn på produsentens nettsted og last ned den mest oppdaterte fastvaren derfra. Vi foreslår at du gjør dette umiddelbart for å forhindre fremtidige BSOD-er for DPC-vakthundbrudd på systemet ditt.

4. Virus

Virus er mikroskopiske smittestoffer som kan spre sykdom til mennesker, dyr og planter. For å spre sine smittestoffer, må virus finne en levende vert å infisere; Vanligvis kommer inn gjennom nesen, munnen eller øynene til noen som nylig har kommet i kontakt med en infisert person, i tillegg til å berøre gjenstander berørt av den personen.

Viraler infiserer celler og tar over maskineriet deres for å replikere seg selv. Mens virus deler genetiske likheter med alle livsformer når det gjelder proteiner og DNA, mangler de ribosomer eller andre cellelignende organeller som gir opphav til andre livsformer.

Virale partikler, til tross for deres destruktive natur, er ganske fantastiske under et mikroskop. Virus består av protein og RNA, og skaper partikler som er en hundredel av størrelsen på bakterier og har høyere symmetri enn andre levende ting i naturen – kjent som icosahedral symmetri – enn vertene deres.

Innleggsvisninger: 31

Index
  1. 1. Maskinvareproblemer
  2. 2. Programvareproblemer
  3. 3. Minneproblemer
  4. 4. Virus

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Go up