Hva forårsaker et DPC Watchdog-brudd?

DPC-vakthund-brudd (eller DPC-feil), en av de mer utbredte blåskjermfeilene sett på Windows, som vanligvis stammer fra enten maskinvare- eller programvareproblemer som ikke kan fikses av selve operativsystemet.

Heldigvis kan dette problemet enkelt rettes; bare følg disse enkle trinnene for å fullføre.

Dårlige sjåfører

En DPC Watchdog Violation (BSoD)-feil er en av de hyppigste blue screen of death-feilene som Windows-brukere møter, ofte på grunn av utdaterte drivere, inkompatibel maskinvare- eller programvarekonflikter.

Feil som dette kan vanligvis løses gjennom driver- og systemoppdateringer, sammen med generelle PC-vedlikeholdsoppgaver som å gi maskinvaren en grundig rengjøring med trykkluft, eller sjekke tilkoblinger for å sikre at de er sikre.

Vurder å sjekke diskene dine for problemer, for eksempel skadede filer eller ødelagte sektorer, for å hjelpe med å oppdage og korrigere eventuelle feil som kan bidra til brudd på DPC-vakthunden.

Brudd på DPC-vakthunden kan også oppstå som et resultat av at datamaskinens lagringskontroller ikke kommuniserer effektivt med andre komponenter, og ved å oppdatere driverne eller sørge for at alle stasjoner og kabler er sikkert tilkoblet, kan dette problemet ofte løses raskt.

Maskinvareproblemer

Når datamaskinen din ikke kan kommunisere med maskinvareenheter, kan et DPC Watchdog-brudd oppstå på grunn av drivere, inkompatibilitet eller maskinvareproblemer.

For best resultat når du prøver å løse en feilmelding om DPC Watchdog Violation, start med å oppdatere enhetsdrivere. Dette kan raskt løse problemet og få datamaskinen til å fungere problemfritt igjen.

Sjekk disk (chkdsk) kan også hjelpe med å skanne etter harddiskfeil og forsøke å reparere dem; gjør harddisken din brukbar igjen.

Vær tålmodig siden chkdsk-verktøyet kan ta tid å kjøre; når den er fullført, start på nytt og se om brudd på DPC-vakthunden har forsvunnet.

Programvarekonflikter

Programvarekonflikter oppstår når to programmer bruker samme ressurs (vanligvis minne) samtidig og bruker den feil, noe som kan føre til krasjer, fryser, feil og dårlig ytelse.

Forretningsmiljøer opplever ofte produktivitets- og effektivitetsproblemer som forstyrrer produktivitet og effektivitet, og påvirker ofte produktivitet og effektivitet negativt. For å avhjelpe situasjonen og forhindre at flere problemer dukker opp igjen, må det finnes løsninger for å både løse dem og forhindre at de gjentar seg.

Implementer en tydelig prosess for håndtering av konflikter som lar teammedlemmer uttrykke sine meninger og gi uttrykk for bekymringer uten frykt for misforståtte eller straffede svar, og dermed bidra til å redusere nye konfliktpunkter i teamet ditt og forbedre kommunikasjonen generelt.

Driverprogramvarekonflikter oppstår når to eller flere enheter på datamaskinen krever enhetsdrivere, men har forskjellige versjoner installert, noe som fører til feil, dårlig ytelse eller ustabilitet i systemet. Derfor er det avgjørende at systemet ditt alltid har tilgang til de nyeste driverne som er tilgjengelige for oppdatering.

Feil installert programvare

Hvis du har installert ikke-kompatibel programvare på datamaskinen din, som ikke kan kjøre under Windows 10, kan dette forårsake en DPC Watchdog Violation-feil. Dette skjer når systemet ikke kan motta raske nok svar fra maskinvare eller programvare som det trenger.

Hvis du er usikker på hvilken programvare som forårsaker problemer på systemet ditt, kan du prøve å avinstallere og starte hvert program på nytt for å se hva som forårsaker problemer. Dette bør bidra til å identifisere hvilket program som forårsaker problemer.

En utdatert driver kan også være et problem; sørg for at alle enhetsdrivere, spesielt hvis du har koblet eksterne harddisker til datamaskinen, er oppdatert.

Hvis problemet ligger i SSD-en din, kan nedlasting og installasjon av produsentens fastvareoppdatering løse det og stoppe dpc watchdog-brudd fra å vises på skjermen.

Visninger av innlegg: 44

Index
  1. Dårlige sjåfører
  2. Maskinvareproblemer
  3. Programvarekonflikter
  4. Feil installert programvare

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Go up