Hvilke apper for å forbedre bilder på Android og iPhone

Index
 1. 1) Pixlr
 2. 2) Foto
 3. 3) Adobe Photoshop Express
 4. 4) Prisma Photo Editor
 5. 5) Retrica
 6. 6) Godterikamera
 7. 7) PicsArt Photo Studio
 8. 8) Snapseed
 9. 9) Andre apper for å forbedre bilder
  1. Konklusjoner

Beste applikasjoner for å forbedre bilder, korrigere kvaliteten på uskarpe og kornete eller legge til effekter, filtre og automatiske modifikasjoner

Når vi tar bilder med telefonen vår kan det hende at de ikke er perfekte første gang, og først etter nøye analyse innser vi at vi har tatt bilder som krever mye bilderedigering før de publiseres på sosiale medier. Heldigvis finnes det apper som lar deg raskt redigere bilder og forbedre dem, noe som gjør dem perfekte for alle typer sosiale medier.

Nedenfor vil vi vise deg beste applikasjoner for å forbedre bilder på iPhone og Androidog foretrekker apper som lar deg umiddelbart bruke forbedringer på bilder eller som tilbyr et høyt nivå av filtre å bruke for å gi et snev av profesjonalitet til alle typer bilder, uten at du nødvendigvis trenger å være fotoekspert.

LES OGSÅ: Gjør smarttelefonen din om til et profesjonelt kamera

1) Pixlr

Pixlr er en gratis app for Andorid Og iPhoneer en annen av de fantastiske appene i fotograferingsfeltet, som gir mange bildeforbedringsverktøy og mange effekter for å legge til et spesielt og unikt preg på hvert bilde.

Blant hovedfunksjonene i denne applikasjonen har vi collage-opprettingsverktøyet, fargebalanse med automatisk korreksjon, selfieforbedring og fjerning av hudflekker og røde øyne, rammer og kanter.

2) Foto

Blant de beste appene vi kan prøve for å forbedre bilder, skiller den seg absolutt ut Fotortilgjengelig gratis for Android Og iPhone.

Fotor er en veldig kraftig app, takket være noen veldig interessante funksjoner som automatisk fokusforbedring, som er flott for kornete og uskarpe bilder. Så er det mange spesialeffekter, grunnleggende redigeringsverktøy som beskjæring og rotasjon, muligheten til å legge til rammer, rammer og skrift, muligheten til å lage collager og mye mer.

3) Adobe Photoshop Express

Han kunne heller ikke gå glipp av samtalen Adobe Photoshop Expresssannsynligvis den beste appen for å redigere bilder og gjøre dem mye vakrere.

Appen kan lastes ned gratis på smarttelefoner Android Og iPhone, Det er fra de samme utviklerne som Photoshop selv om det ikke har noe med det kjente fotoredigeringsprogrammet å gjøre.

Blant de beste funksjonene i denne applikasjonen har vi verktøy for å beskjære, rette og rotere bilder, fjerning av røde øyne, automatisk kontrastkorrigering av et uskarpt bilde, korrigering av huddefekter, smuss og støv, filtre, rammer, støtte for RAW-format.

Dette er også en av applikasjonene som er i stand til fjerne folk fra bilder og for endre eller fjerne bakgrunnen i bilder.

4) Prisma Photo Editor

En annen app som vi anbefaler at du prøver å forbedre bildene dine er Prisma Photo Editornedlastbar for Android og for iPhone.

Med denne appen kan vi lage bilder pyntet med fantastiske fotografiske effekter, for å forvandle hvert skudd til malerier. Prismas innebygde kunstfiltre vil forsterke ethvert bilde til det misunner Picasso, Munch eller til og med Salvador Dali! Appen fungerer også bra som en enkel fotoredigeringsapp, slik at du raskt kan endre parametrene for lysstyrke, kontrast og hvitbalanse.

Vi snakket også om denne appen i dybden i guiden Bilder blir malerier med kunstneriske effekter på Android og iPhone.

5) Retrica

En annen veldig interessant app for å forbedre bilder tatt med telefonen din er Retricakan lastes ned gratis for Android og for iPhone.

Med denne appen kan vi bruke over 100 spesialeffekter på bilder, for å få desidert vakrere bilder, med fremhevede innslag av farger, tykke konturer og andre veldig realistiske fotografiske filtre (på nivå med Photoshop-fotoredigering).

Appen er veldig enkel å bruke: vi kan enten umiddelbart ta bilder med dens dedikerte bildeseksjonen eller redigere bilder som allerede finnes i telefonens minne, slik at vi umiddelbart kan dele dem på sosiale medier eller chat-apper.

6) Godterikamera

Blant de nye appene som vi kan prøve å forbedre bilder, skiller den seg absolutt ut Godterikameratilgjengelig for nedlasting for Android og for iPhone.

Appen presenterer seg som et enkelt å bruke, men veldig komplett bilderedigeringssystem: vi kan faktisk modifisere selfies ved å fjerne feil i ansiktet eller ta vare på hver detalj av konturene, legge til grafiske effekter eller veldig kraftige estetiske filtre, men også modifisere kroppen, for å få oss til å se slankere eller mer atletiske ut på bilder.

Appen fungerer med bilder som allerede er tatt: alt vi trenger å gjøre er å ta bildet med Kamera-appen som følger med telefonen, åpne Candy Camera-appen og laste opp bildet for å redigere eller forbedre, og dra nytte av alle verktøyene som tilbys.

7) PicsArt Photo Studio

PicsArt Photo Studiogratis for Android Og for iPhone det er absolutt en av de første appene som installeres på en smarttelefon.

PicsArt Photo Studio er en veldig kraftig, enkel å bruke editor med mange automatiske verktøy for å forbedre bildekvaliteten og legge til effekter som rammer, rammer, klistremerker, tekst og mye mer. Appen inkluderer også kameraet for å kunne bruke effekter i sanntid, direkte på bildet.

8) Snapseed

Snapseed av GoogleFor Android Og iPhonehar vært en av de beste fotoredigeringsapplikasjonene i årevis, noe som gjør selv de mest komplekse effektene enkle.

Ved å bruke denne appen kan vi korrigere bilder som har blitt dårlige med denne applikasjonen, selv de som er uskarpe eller kornete, og deretter legge til spesielle forbedringseffekter som svart-hvitt, for eksempel filtre, som å endre tone og lysstyrke.

For å lære mer kan vi lese guiden vår Gratis Snapseed for Android og iPhone for å redigere bilder med fingrene.

9) Andre apper for å forbedre bilder

Det finnes dusinvis av apper for å redigere og gjøre bilder bedre i telefonbutikkene. Nedenfor har vi samlet bare de som fortjener å bli tatt i betraktning som alternativer til appene som er sett ovenfor.

 • Fotolabgratis for Android Og iPhone, er en app med mer enn en million installasjoner som lar deg lage enkle fotomontasjer. Blant spesialfunksjonene til Photo Lab har vi de for å lage fotomontasjer ved å sette seg inn i et virtuelt postkort eller andre morsomme scenarier, muligheten for å lage rammer og collager, filtre å legge til og så også muligheten for å legge til bart eller hår i ansiktet, å sette seg ved siden av en kjendis og å gå inn på et bilde ved å bytte ut noens ansikt med vårt (faceinhole).
 • Adobe har gitt ut en ekstra app for å forbedre bilder Adobe Lightroomgratis for Android-nettbrett og smarttelefoner og for iPhones og iPadsabsolutt en av de beste for å forbedre bilder i stedet for å bruke endringer, på grunn av tilstedeværelsen av verktøy som tar sikte på å korrigere bildekvaliteten.
 • VSCO kamera det er en veldig kraftig app for Android Og iPhonesom lar deg bruke filtre og effekter i opptaksøyeblikket.
  Dette er definitivt en av de beste kameraappene for Android for å ta bilder med mobiltelefonen din.
 • FacetuneFor Android Og iPhone er en av de beste applikasjonene for å redigere selfies tatt og lage portrettbilder som du foretrekker, korrigere huddefekter, fjerne urenheter og mørke ringer, lysne øynene, bleke tenner, bruke sminkeeffekter og til og med omforme ansiktet for å gjøre det slankere eller forbedre smilet ditt, heve kinnben og øyenbryn og mye mer.
 • PhotoDirector er en veldig populær app som kan lastes ned gratis på mobiltelefoner Android Og iPhone. Med denne applikasjonen kan du forbedre fargetonen, justere metning og hvitbalanse og bruke ulike typer fotografiske filtre ved å bruke enkle glidebrytere med sanntids forhåndsvisning. Appen har også kamera for å se effektene live før opptak.
 • YouCam Perfekter en gratis applikasjon for Android Og iPhone spesialisert seg på å korrigere selfie-bilder for å gjøre deg selv vakrere. Dette er en av beste apper for å korrigere ansikts- og hudfeil og defekter i bilder (Android og iPhone).
 • Lakksprøyte er en fotoredigeringsapp for Android og for iPhone spesialiserer seg på å forbedre bilder og personer i bilder. Med den kan du derfor bleke tennene, gjøre øynene lysere, gjøre huden glatt og perfekt, uskarpe bakgrunnen for å gi dybde, legge til skjønnhetsfiltre.

Fortsatt om emnet fotomontasjer kan vi prøve beste fotomonteringsapper for iPhone og Android.

Konklusjoner

Ved å bruke en av appene vist ovenfor vil vi kunne forbedre bildene tatt med telefonen, legge til spesialeffekter og derfor gjøre bildene mye vakrere å dele på sosiale apper eller meldingsapper.

Hvis vi bruker en PC, kan vi installere i gratis programmer for å forbedre bilder Og for å lage fotovideo, musikk, effekter som lysbildefremvisning.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Go up