Hvis Amazon Echo's Bluetooth ikke fungerer, hvordan fikser du det

Amazon Echo Bluetooth-tilkobling fungerer ikke? La oss sammen se hvordan du løser problemet raskt

Amazon Echo-enheter kan brukes som enkle Bluetooth-høyttalere: alt vi trenger å gjøre er å starte talekommandoen "Alexa, slå på Bluetooth" og bruke Bluetooth-menyen på telefonen eller datamaskinen for å pare den, slik at du kan spille musikk eller lyder med en mer kraft enn innebygde høyttalere. Dessverre er ikke assosiasjonen alltid vellykket, eller, i noen sjeldne tilfeller, etter assosiasjonen avgir ikke Amazon Echo noen lyd.

I den følgende guiden vil vi vise deg alle trinnene du bør ta for Feilsøk Amazon Echos innebygde Bluetoothslik at den kan brukes til musikk, til videokonferanser eller som surroundhøyttaler mens du ser på en streamingfilm.

Start Amazon Echo på nytt

Det første tipset å følge er også det enkleste: vi fjerner kontakten til Amazon Echo, vent i minst 2 minutter og koble deretter til strømledningen igjen. Ved å gjøre det vil ekkoet startes på nytt på programvarenivå, og vi vil kunne teste Bluetooth-tilkoblingen igjen med telefonen eller datamaskinen vår ved å starte kommandoen "Alexa, slå på Bluetooth" eller "Alexa, koble til (enhetsnavn)".

Noen ganger løser det enkle "trekk ut og plugg" (så kjært for PC-teknikere, til det blir en parodi) alle problemer, ikke bare datamaskiner!

Øk Amazon Echo-volumet

Er Amazon Echo riktig koblet til enheten, men det er ingen lyd? Kanskje Ekkovolumet er for lavt eller nattmodus er slått på. For raskt å løse problemer kan vi stole på talekommandoer: vi starter "Alexa, sett volumet til seks", "Alexa, slå av lyden" eller "Alexa, slå av nattmodus" for å tilbakestille Amazon-høyttalervolumet.

Alternativt kan vi øke volumet til Amazon Echo i vår besittelse ved å åpne Amazon Alexa-appen på telefonen vår, få tilgang til skjermen Enheter -> Ekko og Alexaved å trykke på Echo-enheten for å justere og deretter åpne menyen Volumhvorfra du kan endre volumnivået.

Kobler til en bestemt Bluetooth-enhet

Hvis vi har knyttet forskjellige enheter til Amazon Echo, er det mulig at den i det nøyaktige øyeblikket allerede er koblet til en annen enhet, og det er ikke mulig bruk dekselet til enheten vi bruker. I dette scenariet er det ikke nok å si "Alexa, slå på Bluetooth"men vi må også spesifisere hvilken enhet vi skal koble til ved å starte talekommandoen "Alexa, koble til (enhetsnavn)".

Vi vet ikke hvilket navn telefonen eller PC-en vi bruker er knyttet til? Ikke noe problem – vi åpner Amazon Alexa-appen på telefonen vår, gå inn Enheter -> Ekko og Alexatrykk på Echo-enheten som forårsaker problemer, trykk på det tannhjulformede ikonet øverst til høyre og velg elementet Bluetooth-enheter for å velge enheten som skal brukes for tilkobling.

Glem Bluetooth-enhet

Vedvarer Bluetooth-lydproblemet? I dette tilfellet du bør koble fra Bluetooth-enheten at vi tidligere koblet til Echo og prøve et nytt oppsett. For å fortsette, åpne Amazon Alexa-appen på telefonen vår, gå alltid til menyen Enheter -> Ekko og Alexavelg ekkoet som forårsaker problemer, trykk på øverst til høyre i menyen Innstillinger og vi velger Bluetooth-enheter.

I den nye skjermen utvider vi oppføringen med Bluetooth-enheten som skaper problemer og trykker videre Glem enheten. Gjenta prosedyren for alle de andre tilkoblede Bluetooth-enhetene for å unngå enhver form for forstyrrelse.

Nå er det bare å trykke ned Par en ny enhet, sørg for at du har slått på Bluetooth på telefonen eller PC-en, og så snart enhetsnavnet vises, trykk på det og bekreft der det er nødvendig. Nå er Bluetooth-tilkoblingen aktiv og vi kan sende lyd fra telefonen eller PC-en til Amazon Echo.

Tilbakestill Amazon Echo

Hvis alle prosedyrene ovenfor ikke fungerer eller Bluetooth alltid virker av eller ikke fungerer, gjenstår det bare tilbakestill Amazon Echo til fabrikkinnstillinger. For å fortsette, åpne Amazon Alexa-appen, gå til menyen Enheter -> Ekko og Alexatrykk på ekkoet for å gjenopprette, trykk på tannhjulikonet øverst til høyre og trykk på Tilbakestill til fabrikkinnstillinger.

Mangler elementet ovenfor fra innstillingsmenyen til Echo? I dette tilfellet kan vi tilbakestille ekkoet ved å holde nede tasten Handling (i form av en prikk) til lysringen blir oransje (ca. 25 sekunder): vi vil være sikre på at ekkoet er tilbakestilt og er klart for første oppsett.

For ytterligere informasjon kan vi også lese veiledningen på hvordan tilbakestille amazon echo, echo dot og echo show.

Konklusjoner

Amazon Echo er en flott Bluetooth-høyttaler, men i noen tilfeller kan den bli gal og ikke fungere ordentlig. Heldigvis er det ikke noe uløselig: som vist i veiledningen ovenfor, er noen få trinn nok til å løse de vanligste feilene som kan oppstå med Bluetooth-tilkoblingen og med Echo, for å umiddelbart gå tilbake til å høre musikk på fullt volum.

For de som aldri har brukt et Amazon Echo før, anbefaler vi deg å lese våre guider på Betydningen av lyse farger på Amazon Echo og på Alexa-kommandoer, beste funksjoner og spørsmål å stille assistenten din.

Index
  1. Start Amazon Echo på nytt
  2. Øk Amazon Echo-volumet
  3. Kobler til en bestemt Bluetooth-enhet
  4. Glem Bluetooth-enhet
  5. Tilbakestill Amazon Echo
    1. Konklusjoner

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Go up