Hvis vi har en høy Ping, la oss se hvordan vi senker den

Hvis kommandoene reagerer sakte og med en forsinkelse når du spiller på PC-en, må du senke ping på internettforbindelsen

Ping er en av egenskapene til Internett-tilkoblingen som er mest undervurdert av brukerne, gitt at den ikke påvirker tilkoblingen så mye når vi ser på nettsider, e-post eller nettsider.

Musikken endres totalt hvis La oss spille flerspiller online: i dette tilfellet få svært lav ping (mindre enn 50 ms) det kan utgjøre forskjellen mellom en dyktig spiller og en dårlig spiller, med tanke på våre startferdigheter.

I den følgende guiden vil vi vise deg hva du skal gjøre for å senke ping fra PC-en, ved å bruke triksene som profesjonelle bruker for å alltid spille med det laveste pinget uansett hvilken Internett-tilkobling som er i bruk.

MERK: For å sjekke Ping på en PC eller smarttelefon, samt i et spill hvis alternativet er tilstede, kan du gjør nettverkshastighetstesten eller hastighetstest

1) Bruk direkte Ethernet-kabel

Det første trikset er også det enkleste å bruke: i stedet for å bruke Wi-Fi-tilkoblingen vi kobler spill-PC-en direkte til modemet ved hjelp av en Ethernet-nettverkskabelfor å unngå enhver form for interferens med trådløse nettverk i nærheten.

Spilldatamaskinen bør plasseres så nært modemet som mulig (i samme rom) eller være lett tilgjengelig selv med en veldig lang Ethernet-kabel; alternativt kan vi føre Ethernet-kabelen gjennom de elektriske ledningene, men det er nesten alltid nødvendig med inngripen fra en kvalifisert elektriker.

For maksimal tilkoblingshastighet anbefaler vi å lese våre guider på Hvor lang kan en Ethernet-kabel være og hvordan strekke den og på forskjeller mellom Ethernet, CAT5, CAT6, CAT7, CAT8 kabler og hvilke som skal brukes.

2) Unngå kaskader av Wi-Fi-rutere eller rekkeviddeforlengere

Hvis vi har et veldig stort hus og ønsker å spille, er det bedre å flytte spill-PC-en direkte, og dermed unngå å spille i rom hvor bruk av en Wi-Fi-rekkeviddeforlenger eller en ruterkaskade for å kunne koble til Internett.

Prioriteten er å alltid bruke den direkte Ethernet-nettverkskabelen, også unngå bruk av Høyspentlinje; den eneste teknologien vi kan bevise gjør det er Mesh Wi-Fi med Ethernet-kontakter på hver satellitt, selv om vi fortsatt vil få en liten forverring i ping.

Vi inviterer deg til å lese artikkelen om dette emnet Powerline vs Wi-Fi Mesh: som er mer effektivt for å utvide nettverket ditt.

3) Bruk en spillruter

Bruker en Profesjonell ruter kan gi enorme fordeler i spillettersom disse enhetene ofte inkluderer optimaliseringsmoduser, prioritet for spill-PCer og hastighetstriks for å kompensere for kaskade med et modem.

De beste spillruterne vi kan prøve erASUS TUF-AX3000 V2L'MSI RadiX AXE6600The TP-Link Archer AX11000 el'ASUS ROG Rapture GT-AX11000 Pro.

Andre gyldige spillrutere kan sees i AI-artiklene beste rutere med maksimal Wi-Fi-dekning kom igjen hvordan bruke FRITZ!Box-modemet på et FTTH fiberoptisk nettverk.

4) Lukk apper ved automatisk oppstart

Et alltid effektivt triks for å senke ping mens du spiller, innebærer å lukke alle programmene og appene som kjører på PC-en akkurat i det øyeblikket.

For å fortsette trykker vi CTRL+SHIFT+ESCla oss komme inn i menyen Oppstartsapp og vi deaktiverer så mange apper som mulig, og avlaster systemet; etter å ha deaktivert alt starter vi PC-en på nytt før vi begynner å spille.

Om dette emnet kan vi lese veiledningen ovenfor hvordan kontrollere om programmer starter når du slår på PC-en.

5) Bruk Windows Game Mode-tilkobling

Windows 11 og Windows 10 har en dedikert spillmodus som kan senke ping, samt optimalisere andre Windows-parametere dedikert til spill.

For å aktivere den, trykk VINN+I på tastaturet, la oss gå til menyen Spillklikk på Spillmodus og aktiver bryteren som er tilstede hver gang vi må spille på PC-en.

På ytelsen til spillet kan vi lese guidene på hvordan du bruker spillmodus for å øke ytelsen til programmer og spill kom igjen Hvordan tildele mer minne til et PC-spill.

6) Kjør spillet med minimumsoppløsning

Et annet triks som er mye brukt av spillprofesjonelle, innebærer å sette grafikken for flere spillere til et minimum, og også la de grafiske detaljene være til et minimum. Dette vil redusere belastningen av spillet på PC-en vår og under visse forhold også øke hastigheten på tilkoblingspingen.

På videoparametere kan vi lese artiklene våre om optimale konfigurasjoner for NVIDIA- og AMD-grafikkort kom igjen hvordan endre CPU, grafikkort og RAM-hastighet.

7) Deaktiver Windows-oppdateringer midlertidig

Når vi spiller online er det ingenting verre enn å se Windows-oppdateringer starte mens vi spiller! Heldigvis Windows 11 og på Windows 10 kan vi utsette oppdateringer i noen ukerangi aktivitetstider (i dette tilfellet i løpet av spilletiden) og blokker oppdateringer fullstendig (selv om vi anbefaler å gjøre dette kun under spilløkten) ved å bruke et program som Windows Update Blocker.

For å lære mer kan vi lese vår guide på Slik blokkerer du automatiske oppdateringer av Windows Update.

Konklusjoner

Bruk disse enkle triksene vi kan faktisk senke Windows-ping mens vi spiller spillalltid oppnå en verdi lavere enn 50ms selv når Internett-linjen ikke er veldig rask (du trenger ikke ha FTTH for å spille).

Det er derfor mulig, som også forklart i en annen veiledning, reduser ping for å spille online uten forsinkelser og etterslep.

Hvis vi ønsker å optimalisere hele Internett-tilkoblingen vår kan vi lese våre guider på hvordan forbedre internetthastigheten i Windows 11 og 10 kom igjen hvordan du bruker TCP Optimizer for å optimalisere internettforbindelsen din.

Index
  1. 1) Bruk direkte Ethernet-kabel
  2. 2) Unngå kaskader av Wi-Fi-rutere eller rekkeviddeforlengere
  3. 3) Bruk en spillruter
  4. 4) Lukk apper ved automatisk oppstart
  5. 5) Bruk Windows Game Mode-tilkobling
  6. 6) Kjør spillet med minimumsoppløsning
  7. 7) Deaktiver Windows-oppdateringer midlertidig
    1. Konklusjoner

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Go up