Hvor mye koster det å surfe med TIM, Iliad, WindTre, Vodafone såpe

La oss finne de beste internettprisene og tilbudene for de bærbare pinnene eller "såpene" levert av de 4 operatørene TIM, WindTre, Iliad og Vodafone

De som ikke er dekket av fiberoptikk og fortsatt ønsker å ha et Wi-Fi-nettverk hjemme for å surfe på Internett, kan stole på de berømte "såpene", dvs. bærbare modemer som kan jobbe med et data-SIM og tilby en Wi-Fi-tilkobling som du kan koble til PCer, smarttelefoner, konsoller og andre enheter.

Selv om de oppnåelige hastighetene ikke er sammenlignbare med fiberoptikk, kan det være en god løsning for å koble til Internett i områder uten dekning eller i områder uten telefonlinjerog unngår å registrere deg for et ADSL-abonnement (nå for tregt til å gjøre noe).

I denne guiden vil vi vise deg hvordan du navigerer med TIM, Iliad, WindTre, Vodafone såpe, analyserer de ulike tilbudene for å surfe på Internett uten å ha fasttelefon. For denne guiden vil vi sette fremhever tilbudene som allerede inkluderer såpemodemetselv om ingenting hindrer oss i å få et data-SIM og sette det inn i modemet vårt med data-SIM.

LES OGSÅ: Bruk Internett-pinnen med nettbrett og mobiltelefoner

1) Beste data-SIM-tilbud med modem inkludert

Hvis vi ønsker å bruke så lite som mulig kan vi velg et data-SIM-tilbud med modem som allerede er inkludertfor ikke å måtte bruke mer penger etter å ha kjøpt SIM-kortet og ha et utmerket modem å bruke umiddelbart med favorittoperatøren din.

Vodafone

Vodafones tilbud dedikert til modemer for data-SIM er Giga Speed ​​​​Plus 50som på bekostning av € 11,99 per måned inkluderer 50 Gigabyte med internetttrafikk på et raskt Vodafone-nettverk og, på bekostning av €1 per måned (i 24 måneder), legg også til Vodafone bærbart Wi-Fi-modem.

For nye kunder er det en aktiveringskostnad på 5 euro som vil bli belastet sammen med kostnaden for den første måneden; hvis vi allerede har et aktivt Vodafone data-SIM, er det en aktiveringskostnad på 19 euro.

TIM

Hvis vi ønsker å bruke TIM til å navigere med såpemodemet kan vi velge tilbudet TIM GIGA POWERsom på bekostning av €9,99 per måned tilbyr 100 Giga per måned i 3 måneder (deretter 50 Giga per måned) for å surfe på det raske TIM-nettverket, med bred dekning selv i de mest utilgjengelige områdene i Italia.

Operatøren lar deg kjøp det bærbare modemet direkte i en TIM-butikk fra €29,90: alt du trenger for å kjøpe modemet finn nærmeste TIM-butikk.

WindThree

Hvis vi i stedet ønsker å bruke WindTre til å navigere med såpen kan vi ta en titt på Kube fullsom på bekostning av €12,99 per måned tilbyr 150 Giga på WindTre-nettverket, blant de beste for LTE-signaldekning (den som brukes av såpestykker).

WebCube 4G+-modemet er inkludert i den rabatterte prisen (med en 24-måneders binding): bare behold SIM-kortet og modemet i 2 år for å kunne rabatt på tilbudet og dra nytte av en enkelt modem som kobles direkte til stikkontakten hjemme som om det var et nattlys.

2) Beste data SIM tilbyr uten modem

Hvis vi ønsker å bruke så lite som mulig kan vi velg et data-SIM-tilbud uten modemmen i dette tilfellet må vi kjøp det kompatible bærbare modemet separat med alle nettverkene til italienske operatører (som modellene vi vil se i neste kapittel).

Iliaden

Det billigste tilbudet for et rent data-SIM er Iliadensom på bekostning av €9,99 per måned gir et data-SIM med 150 GB inkludert og det innovative Iliad-nettverket, for mange det beste når det gjelder dekning og hastighet tilgjengelig i mange byer.

Fastweb

Tilbudet med maksimalt antall gigabyte inkludert er Fastweb Mobile Maxisom på bekostning av € 11,95 per måned tilbyr 300 Gigabyte med Internett på et raskt Fastweb-nettverk, utstyrt med 5G-tilkobling i de fleste italienske byer og WindTre sekundær dekning (i de mest avsidesliggende byene og områdene i Italia).

Veldig mobil

Hvis vi ønsker å spare penger, er det beste tilbudet for såpestykker Veldig mobilsom på bekostning av €6,99 per måned tilbyr 100 Giga på Very-nettverket, som kan skilte med utmerket 4G-dekning og mer enn tilstrekkelig hastighet for strømming, nedlasting og tilgang til sosiale medier.

Jeg har. Mobil

Heller ikke å undervurdere er tilbudet om Jeg har. Mobilsom til prisen av €8,99 per måned tillater 150 GB Internett inkludert på Vodafone-nettverket, og bruker derfor samme dekning som det større nettverket, men med fast hastighet (maksimalt 10 GB i nedlasting).

3) Beste bærbare modem for data-SIM

Hvis vi velger banen til data-SIM uten modemer, må vi kjøpe et nytt bærbart modemvelge blant mange modeller på salg på Amazon.

Det første modemet vi anbefaler at du ser på er lo STERK 4G LTE WLAN 300M rutersom kan skryte av en LTE-tilkobling på opptil 150 Mbit/s nedlasting, 2,4 GHz Wi-Fi-nettverk, nettverkshastighet på opptil 300 Mbit/s, 802.11b/g/n-protokoll, LAN-port, justerbare antenner, rask tilkobling og integrert SIM-adapter .

Et annet bærbart modem som vi kan bruke som et ekte såpestykke er Tenda 4G180 V3.0 Mobile Hotspotutstyrt med et dedikert Wi-Fi-nettverk, 4G LTE Cat4-tilkobling opptil 150 Mbps, integrert 2100 MAh oppladbart batteri, strømforsyning via USB-port og umiddelbar tilkobling med et hvilket som helst SIM-kort.

I den høye enden av markedet finner vi TP-Link M7350 Mobil WiFi 4G LTE Cat4en stor modembar utstyrt med 4G LTE-tilkobling opptil 150 Mbps, trådløst nettverk opptil 300 Mbps, oppladbart batteri, fargeskjerm, Giga-kontroll integrert i skjermen og forenklet SIM-konfigurasjon.

Hvis vi da ønsker å ha et ekte Wi-Fi-modem med SIM-kortstøtte kan vi fokusere på TP-Link TL-MR6400 4G-rutersom kan skryte av en LTE-tilkobling på opptil 150 Mbps, Type N trådløst nettverk opptil 300 Mbps, LAN/WAN-port, enkel konfigurasjon med hvert SIM-kort og flyttbare antenner.

For mer informasjon kan vi lese vår guide til beste bærbare rutere selv for reiser.

Konklusjoner

Tilbudene vi har vist kan du ikke helt erstatte et tradisjonelt flatt tilbud for Internett-linjen hjemme, men vi kan fortsatt ha Internett hjemme ved å bruke LTE-nettverkene til italienske operatører og bruke gigabytene som er inkludert i de ulike tilbudene, mer enn nok hvis vi ikke laster ned store filer eller om vi ofte bruker telefonforbindelsen fremfor hjemme-Wi-Fi.

For å finne ut mobildatanettverkets dekning i kommunen eller hjemmeadressen vår, foreslår vi at du leser guidene våre 3G 4G/LTE dekningskart for mobiltelefoner og internett (Tim, WindTre, Vodafone) og hvordan finne ut hvilken mobiloperatør som har raskest internett.

Hvis vi derimot ser etter en ekte flat forbindelse uten Gigabyte-grenser, er det verdt å sjekke om det er mulig å aktivere fiberoptikk hjemme hos oss, som vist i vår artikkel om Fiberdekning for TIM, Fastweb, Vodafone, WindTre og andre.

Index
 1. 1) Beste data-SIM-tilbud med modem inkludert
  1. Vodafone
  2. TIM
  3. WindThree
 2. 2) Beste data SIM tilbyr uten modem
  1. Iliaden
  2. Fastweb
  3. Veldig mobil
  4. Jeg har. Mobil
 3. 3) Beste bærbare modem for data-SIM
  1. Konklusjoner

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Go up