Hvordan beskytte personvernet ditt på online datingsider

Index
 1. 1) Grunnleggende regler for å beskytte personvernet
 2. 2) Avanserte regler for personvern
 3. 3) Personvern trygge datingsider eller apper
  1. Konklusjoner

Er vi bekymret for personvernet vårt på nettdatingsider? La oss se de gylne reglene å følge for å beskytte den ved enhver anledning.

Nettdating kan sette en alvorlig risiko for brukernes personvernogså gitt informasjonen som er gitt på den valgte plattformen og muligheten for å bli forfulgt av brukere som besøker disse sidene bare for å finne nye mennesker å irritere.

I den følgende guiden vil vi vise deg hvordan du kan beskytte personvernet ditt på online datingsider, ved å følge enkle regler som gjelder for alle online datingsider. Disse reglene kan også brukes på datingapper eller app for å møte nye mennesker.

1) Grunnleggende regler for å beskytte personvernet

De grunnleggende reglene vi kan bruke for å beskytte personvernet på datingsider og apper er:

 • Personopplysninger og telefonnummer: Vi unngår å dele hele navnet vårt, men også hovedadressen eller telefonnummeret vårt på en datingside eller app. Hvis siden krever et telefonnummer, bruker vi et nytt SIM-kort for formålet.
 • Betalingsinformasjon: Vi unngår lettvint å oppgi betalingsinformasjon via appen eller datingnettsteder. Mange nettsvindel starter fra datingsider, og bruker falske profiler for å gjenopprette kredittkort- eller bankkontolegitimasjon.
 • Fotopublisering: hvis mulig, la oss unngå å bruke kompromitterende bilder som profilbilde eller i private chatter, ved å bruke bilder som ikke kan brukes mot oss.

Disse reglene er enkle å bruke og lar deg øke personvernet på online datingsider uten å måtte gi opp tjenestene deres.

Den vanskeligste å følge er absolutt sui fotografisk innholdgitt at det ved et visst bekjentskapspunkt er stor sannsynlighet for å utveksle bilder privat: vi prøver fortsatt å dele bilder som ikke direkte viser ansiktet vårt eller bilder med tydelig synlige karakteristiske tegn.

2) Avanserte regler for personvern

Hvis vi bryr oss om personvernet vårt, må vi gå utover datingsiden, for i dag informasjonen vår er lett å finne på nettetofte uten å være klar over det. En person som er interessert i å spionere på oss kan hente navnet vårt fra datingsiden og søke etter det på Google eller laste ned profilbildet vårt (med ansiktet vårt i forgrunnen) og starte omvendt bildesøk.

Dette vil føre snikmannen eller stalkeren til enkelt gjenopprette vår personlige informasjon på nettetved å bruke den lille informasjonen som er gjenfunnet fra datingsiden og dermed åpne vår Facebook-side, vår LinkedIn-side eller andre sosiale nettverk eller nettsteder som vi er registrert på.

Siden vi ikke plutselig kan forsvinne fra nettet (med mindre utøve retten tilglemsel), er det verdt å følge noen avanserte regler for personvernsom de som er beskrevet nedenfor:

 • vi fjerner arbeidsplassen/skolen på Facebook eller andre sosiale nettverk som gir denne informasjonen;
 • vi bruker et annet fotografi på alle sosiale nettverk (og følgelig på datingsider), for å avbryte det omvendte bildesøket;
 • vi legger ikke inn lenker til Facebook-, Instagram- eller Twitter-profiler på siden eller på datingappen, selv om tjenestene oppfordrer oss til å oppgi denne informasjonen for å øke antall kontaktbare brukere;
 • Vi bruker ikke Facebook eller Instagram for å raskt logge inn på datingsider eller apper; hvis vi allerede har logget på på denne måten kan vi alltid fjern tillatelse for hurtigpålogging;
 • vi gir plasseringstillatelser bare når det er strengt nødvendig, blokkerer plassering når vi er ute av appen;
 • vi aktiverer privat Facebook-profil og privat Instagram-profilslik at ingen kan gjenopprette personlig informasjon;
 • vi aktiverer privat modus på alle datingapper som tilbyr denne funksjonen, slik at vi kan garantere tilgang til vår personlige profil kun til personer vi godtar.

Ved å legge til disse reglene til de enkle som ble sett i forrige kapittel, vil vi kunne oppnå et godt nivå av personvern på datingapper eller -sider.

3) Personvern trygge datingsider eller apper

Nettdating virker som et spill før du møter opp personlig; Det er alltid bedre å være trygg enn å beklage, og for å gjøre dette må vi være så anonyme på nettet som mulig. Nedenfor har vi samlet de beste sidene som, selv om det ikke er mulig å oppnå 100 % personvern, fortsatt bruker mer avanserte sikkerhetssystemer enn konkurrentene:

 • Meetic: Kjent datingside med avanserte systemer for blokkering av personer, anonyme interessesøk og mange trygge aktiviteter for å møte nye mennesker.
 • LOVOO: gyldig alternativ til Meetic for å møte nye mennesker og chatte i full sikkerhet.
 • Facebook dating: mobilapp for å møte mennesker ved hjelp av Facebook-plattformen (eventuelt opprette en annen profil enn den offisielle).

For å lære mer kan vi lese vår guide på hvordan lage en profil for møter på Facebook Dating.

Konklusjoner

Nettdatingsider og apper kan være til stor hjelp for folk som er ensomme eller leter etter nye eventyr eller nye partnere, men dette betyr ikke at vi må kaste bort alt vårt nettbaserte personvern for et møte! Vi følger noen enkle regler for å lage trygge møter fra et personvernsynspunktfor å unngå ubehagelige overraskelser, svindel eller villedende falske profiler.

Alltid om samme tema som vi kan lese guidene våre om beste gratis dating-apper for å møte hvem vi liker i nærheten av oss og på det beste app for anonym chat med nye tilfeldige personer.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Go up