Hvordan fikse en DPC Watchdog Violation MW2-feil

En DPC Watchdog Violation (mw2) er en av de mest frustrerende feilene en Windows-bruker kan støte på. Det forårsaker både en blåskjermfeil og feilkontrollkode, og forhindrer brukere i å lagre viktige data eller oppgaver.

Denne feilen kan være forårsaket av en rekke årsaker, for eksempel utdaterte enhetsdrivere, programmatiske konflikter eller programvareinkompatibilitet. Hvis du står overfor dette problemet, er det flere løsninger du kan prøve for å løse det.

Index
  1. 1. Start systemet på nytt
  2. 2. Oppdater driverne
  3. 3. Kjør sfc /scannow
  4. 4. Installer maskinvaren på nytt

1. Start systemet på nytt

Hvis du støter på DPC Watchdog-brudd mw2-feilen, er det trinn du kan ta for å gjenopprette systemets drift. Det første trinnet er å starte datamaskinen på nytt.

Å tilbakestille systemet tilbake til standardinnstillingene kan raskt og effektivt fikse feilen. Vær imidlertid oppmerksom på at denne metoden kan føre til tap av data, så sørg for å ta sikkerhetskopier av alle viktige dokumenter før du starter denne prosedyren.

En mulig løsning for å løse problemet er å starte datamaskinen på nytt i sikkermodus med nettverk. Hvis du gjør det, kan du fjerne mistenkelige oppdateringer fra systemet.

DPC-vakthund-bruddsfeil kan oppstå av flere årsaker. En av de hyppigste er når en oppdatering ikke kan installeres riktig med Windows. Andre potensielle årsaker inkluderer ødelagte enhetsdrivere, utdatert SSD-fastvare og programvarekonflikter mellom forskjellige programmer.

2. Oppdater driverne

Hvis din Windows 10 PC opplever en DPC Watchdog Verdict mw2 blå skjerm, kan oppdatering av driverne være løsningen. Hvis du gjør det, garanterer du at systemet ditt kjører optimalt og forhindrer at dette problemet gjentar seg.

Et DPC-vakthundbrudd mw2 kan være forårsaket av en rekke årsaker. Det kan skyldes utdatert SSD-fastvare, utdaterte driverversjoner eller maskinvareinkompatibilitet.

Feil 655 kan også være forårsaket av programvarekonflikter. Imidlertid er maskinvarefeil sannsynligvis den primære årsaken bak denne feilen.

Før du prøver å løse problemet, anbefales det at du først kjører en sjekk for eventuelle skadede eller ødelagte systemfiler. Du kan gjøre dette ved å kjøre sfc /scannow.

Når du er ferdig med å skanne, bør du kunne identifisere hvilke filer som forårsaket brudd på DPC-vakthunden mw2. Dette vil gi deg den nødvendige informasjonen for raskt og effektivt å løse dette problemet.

3. Kjør sfc /scannow

Hvis du har problemer med Windows-funksjoner eller systemet krasjer under oppstart, kan du prøve å kjøre SFC (System File Checker). Dette verktøyet skanner beskyttede filer på PC-en og fikser ødelagte systemfiler ved å bruke en bufret kopi av originalen.

Denne prosessen kan ta litt tid, så du må kanskje starte datamaskinen på nytt for at den skal tre i kraft. Etter å ha kjørt skanningen, sjekk loggene for å se hva som ble funnet og om eventuelle problemer er løst.

Resultatene vil enten indikere at sfc ikke fikset noen feil, eller den var i stand til å reparere alle filene i systemet.

Hvis sfc var i stand til å reparere noen, men ikke alle feil, må du kjøre DISM (Disk Imaging and Defragmentation Manager). Dette vil reparere alle ødelagte eller manglende filer og få Windows-funksjonene til å fungere igjen.

4. Installer maskinvaren på nytt

Hvis du støter på en DPC watchdog brudd mw2-feil, kan du prøve å installere maskinvaren på nytt. Å gjøre dette kan ofte løse problemer som andre rettelser ikke kan løse, noe som gjør det verdt å prøve før du prøver andre rettelser først.

Hvis feilen vedvarer, kan det skyldes en ødelagt systemfil. For å bekrefte dette, kjør en SFC-skanning (System File Check).

Denne prosessen vil skanne PC-ens filer og oppdage eventuelle ødelagte, og deretter gi flere reparasjonsalternativer for å fikse feilen.

Det er viktig å merke seg at denne prosessen ikke garanterer en løsning og kan til og med vise seg umulig.

En hovedårsak til brudd på dpc watchdog er at Windows ikke klarer å kommunisere med maskinvaren på riktig måte. Det kan imidlertid også skyldes programvarekonflikter og utdaterte enhetsdrivere.

Visninger av innlegg: 45

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Go up