Hvordan fikse, reparere og unngå feilen "android.process.media har stoppet" - Veldig enkelt

det er ganske irriterende når feil hopper på mobilen din som du ikke aner, siden vi er i godt humør og vi ønsker å hjelpe deg (Ja, ja, du er velkommen) i dag vil jeg vise deg hvordan du fikser "android.process.media har stoppet".

Dette er et ganske vanlig problem som kan skje deg når som helst og vanligvis forekommer for to applikasjoner: den ene er nedlastingsbehandleren og den andre er medielagringen.

Så det du kan løse dette problemet. Jeg har gitt deg noen metoder som har vært ganske nyttige både for meg og for tusenvis av brukere. Av denne grunn anbefaler jeg at du prøver det og dermed løser android.process.media har stoppet.

Hvis du i ditt tilfelle har problemer med din Samsung Galaxy S7 mobilenhetnoe som faktisk er ganske vanlig, det mest anbefalte er at du vet hvordan du løser Samsung Galaxy S7-feilen, veldig enkelt og raskt.

Index
  1. Med denne metoden kan du løse feilen: Tøm hurtigbuffer og data
  2. Sjekk Google Sync-lagringsinnstillinger og medielagring

Med denne metoden kan du løse feilen: Tøm hurtigbuffer og data

Dette er en av de enkleste metodene så du trenger ikke å ha noe problem når du gjør det, selv om det virker ganske vanskelig, er det noe som kommer til å være veldig enkelt for deg.

1-Gå til Innstillinger > Applikasjoner > Applikasjonsbehandling og klikk deretter på "Alle".

2-Når du gjør det vil en lang liste over alle applikasjonene som er installert på mobilen din vises, der vil du gå ned og søke etter "Google Services Framework". Når du har skrevet inn vil du tømme hurtigbufferen og dataene.

3-Etter at du har gjort det skal du gå lenger ned og søke etter "Google Play Butikk”, akkurat som du gjorde før du skal gå inn og tømme hurtigbufferen og dataene.

4-Deretter går du tilbake til alternativet "Google Services Framework", skriv inn og trykk Tving stopp og tøm hurtigbufferen.

5-Nå skal du åpne Google Play Store i applikasjonspanelet, Så snart en feil vises, må du trykke godta.

6-Det du til slutt må gjøre er å slå av mobilen ved å trykke av/på-knappen og klikke på slå av. Dette burde løse problemet for deg, hvis ikke kan du prøve de andre metodene.

Noe du bør huske på er det du må ha det oppdaterte Android-operativsystemetsiden disse feilene vises fordi operativsystemet er utdatert, hvis du vil oppdatere Android-versjonen, kan du gjøre det direkte via det offisielle nettstedet til Google Support.

Sjekk Google Sync-lagringsinnstillinger og medielagring

1-Først må du stopp google-synkronisering som du vil gjøre som følger:

  • Gå til Innstillinger > Kontoer og personlig > Google Sync >Fjern merket for alle avmerkingsboksene

2-Så du skal deaktivere og slette alle data Medielagring som du vil gjøre slik:

  • Gå til Innstillinger > Applikasjoner > Alle applikasjoner > Medielagring > Slett data > Deaktiver/deaktiver

3-Etter at du skal deaktivere og slette alle data fra Download Manager/Gestor eller Download Manager ved å utføre samme metode som i forrige punkt.

4-Når du gjør alle de foregående punktene, går du slå av enheten og slå den på igjenpå denne måten ville du løse problemet android.process.media har stoppet.

Huske aktiver Google Sync and Download Manager slik at mobilen fortsetter å fungere som alltid. Med en av disse to metodene må du fikse android.process.media stoppet, bare prøv en av dem.

Det er mange problemer knyttet til Android-operativsystemet, som er hyppigere enn du kan forestille deg, løsningene på disse problemene de er generelt de samme.

men det er tider der feil forårsaker mer skade og så å finne problemet som forårsaker det er bare for mye av en ekkelt feil enn du er vant til.

De android.process.media Han stoppet, Dette er direkte relatert til funksjonsfeilen i operativsystemet på mobiltelefoner, men her hjelper vi deg med å løse det raskt og enkelt.

Når du har påfølgende Android.process.media har stoppet varsler på smarttelefonen, må handle raskt og prøv å finne feilen for å kunne løse den, siden dette kan gi deg svært alvorlige konsekvenser som å gjøre det umulig å bruke mobiltelefonen.

Denne feilen er svært vanlig i vår smarttelefon vanligvis skjer når endre versjonen av operativsystemet på mobiltelefonen din eller når vi installerer en skadelig applikasjon for operativsystemet.

Det kan være på grunn av systeminkompatibilitet eller fordi applikasjonen er dårlig utviklet, endre android rom eller en enkel oppdatering.

Hvis du ikke vet hvordan kan du flashe rom på mobiltelefonen dinDet vi faktisk kan anbefale mest er at du vet hvordan du kan flashe en ROM på en Android-mobil uten PC med Flashify.

I tilfelle av å løse Android.process.media-feilen, kan vi gjøre det gjennom noen enkle trinn på mobiltelefonen vår, det må være få tilgang til innstillingene på smarttelefonengå til applikasjonsalternativet, klikk på vis systemapplikasjoner, gå deretter til alternativet for nedlastingsbehandling og klikk på tvingestopp.

Den veien applikasjonene som kjørte de vil stoppe slik at programmet som ga den feilen vil bli reparert.

Hvis du bruker innstillingsalternativet for å gå til nedlastingsbehandlingen og stoppe applikasjonene som kjørte og du ser at du fortsatt får androir.process.media-feilen, er det bare en litt mer invasiv løsning som vil føre oss til utfør en tørking eller tilbakestilling til fabrikk.

Som vil innebære at alle filer, dokumenter, applikasjoner, innstillinger og alt du har lagret på mobiltelefonen din vil bli slettet hvis du ønsker å tilbakestille fabrikken Du må gå til innstillingene til smarttelefonen din, være der, finne sikkerhetskopieringsalternativet og klikke på tilbakestilling av fabrikkdata.

Så operativsystemet ditt er så godt som nytt og Android.process.media-feilen er fikset. Husk at hvis du utfører en fabrikktørking vil du miste alle filene dine, så vi anbefaler at du gjør det før lage en kopi av sikkerhet.

Denne feilen skjer også vanligvis på mobiltelefoner eller mobile enheter som Samsung eller LGmen du bør ikke bekymre deg fordi akkurat som dette kan du også fikse process.com.android.phone har stoppet feil på Samsung og LG.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Go up