Hvordan finne e-postadressen til personer eller selskaper

Hvordan kan du søke etter den virkelige e-postadressen til en person eller profesjonell eller et selskap eller offentlig forvaltningsorgan

Det kan være vanskelig å søke etter e-postadressen til en person, en fagperson eller et offentlig organ spesielt, spesielt hvis vi ikke kjenner personen det gjelder eller (som i tilfellet med offentlige organer eller selskaper) deres nummer eller kontakter ikke er synlige først gulv.

Heldigvis nå for tiden flere og flere mennesker, bedrifter og fagfolk de deler e-postadressen på sosiale medier, på nettet, på Google eller på andre plattformerog dermed gjøre oppgaven enklere for de som leter etter en gyldig adresse å sende e-posten til.

I den følgende guiden vil vi vise deg hvordan gjenopprette e-postadressen til en person eller en hvilken som helst type enhet eller selskapspesielt hvis vi leter etter offentlige instanser, offentlige og private virksomheter og frilansere.

Vi vil ikke gi deg råd ingen verktøy som er skadelig for personvernet eller designet for å hacke folks profiler: dessverre deler mange mennesker fortsatt alt på sosiale medier eller nettsteder uten å ta seg av personvernspørsmålet, og blir dermed lett identifiserbare.

LES OGSÅ: Finn hvor en e-post sendes fra for å spore avsenderen fra e-postadressen

1) E-postadresser til fagfolk og bedrifter

Hvis vi ser etter PEC-adressen til en profesjonell eller et selskap, kan vi bruke nettstedet INI-PECadministrert direkte av den italienske staten.

Med dette nettstedet kan vi finne PEC-e-postadressen til alle fagfolk med et MVA-nummer som er til stede i Italia, eller PEC-adressen til selskaper som opererer i det nasjonale territoriet. For å bruke nettstedet, sørg for at du velger riktig seksjon fra Fagfolk Og Bedrifterså fyller vi ut feltene med informasjonen vi allerede har (vi anbefaler alltid å sette inn navn, etternavn, provins, firmanavn og yrkeskategori), vi passerer reCAPTHA-sjekken nederst og trykker til slutt på Søk i PEC.

Nettstedet vil umiddelbart vise PEC-adressene knyttet til den oppgitte informasjonen, slik at vi umiddelbart kan kontakte fagpersonen eller firmaet vi lette etter.

Alternativt kan vi få en tradisjonell e-postadresse for profesjonelle og bedrifter som bruker nettstedet Hvite sidersøk etter telefonnumre og e-poster.

Ved å bruke denne siden finner vi fagpersonens telefonnummer, men også annen svært nyttig informasjon. For å bruke funksjonene på nettstedet åpner vi siden angitt ovenfor, skriv inn navn og etternavn til personen vi ønsker å søke etter, velg også byen hvor du vil utføre søket og trykk deretter på Nær.

I listen over kontakter som vises, velg den mest sannsynlige kontakten og trykk på oppføringen Mer informasjon og vi sjekker om visittkortet med e-postadressen eller annen nyttig informasjon for å gjenopprette e-postadressen finnes på siden.

2) E-postadresse for offentlig forvaltning

Men hvis vi trenger en PEC-adresse for et offentlig administrasjonskontor, kan vi bruke nettstedet iPAogså administrert av den italienske staten.

Ved å åpne siden og skrive inn navnet på byen eller det offentlige organet vi ønsker å kontakte (i feltet Navn/akronym for institusjon) og trykk på knappen Forskningfor å få et detaljert kort med telefonnummeret, gaten til hovedkvarteret og PEC-adressen som vi kan bruke til å kontakte kontoret selv uten å forlate hjemmet, slik at vi kan fullføre papirene uten personlig å gå dit og stå i kø.

3) E-postadresse til enhver person

Leter vi etter e-postadressen til en bekjent eller venn? Hvis vi ikke kan spørre ham personlig, kan vi prøve lykken ved å søke videre Facebookhvor vanligvis mange brukere legger igjen e-postadressen sin som offentlig informasjon.

Hvis personen vår er på Facebook og ikke er oppmerksom på personvernet, vil vi ved å gå inn på profilen hans også se e-postadressen på kortet Informasjon: la oss notere e-postadressen og kontakte ham. Hvis personvernet til profilen ikke tillater deg tilgang til denne typen informasjon, kan du like gjerne spørre etter en venn og kontakte ham via Messenger, for å spare tid.

Alternativt kan vi spore opp all en persons offentlige informasjon, inkludert de sosiale nettverkene han eventuelt er registrert påkan vi bruke siden Se deg søker offentlig informasjon om enhver person.

For å bruke tjenesten, skriv inn navnet i vinduet som åpnes (i feltet Fornavn), etternavnet (i feltet Etternavn) og til slutt angir vi plasseringen og trykker på forstørrelsesglassikonet. Den interne søkemotoren vil vise de mest relevante resultatene: hvis vi finner det som interesserer oss, klikker du bare på den for å finne e-postadressen, men også Facebook-siden, LinkedIn eller andre sider som er opprettet på sosiale nettverk og som svarer til beskrivelsen.

4) Avanserte søk på Google

Som en siste utvei kan vi også stole på det enkle Google søkemotor.

Ved å gå inn i fornavn, etternavn, by, stat og uttrykket "e-postadresse" som et resultat vil vi få en rekke sammenfallende informasjon, ofte hentet direkte fra de sosiale nettverkene som personen er registrert på eller tilgjengelig på andre typer plattformer.

For mer informasjon kan vi lese vår guide til alternative søkemotorer til Google.

Konklusjoner

Det er ikke lett å søke etter en e-postadresse som starter med navn og etternavn, men med verktøyene vi har angitt ovenfor vil vi kunne utnytte all kraften til Internett for å gjenopprette e-posten til enhver person, offentlig organ, bedrift eller frilanserinkludert PEC-adresser (for å kunne sende gyldige e-poster som registrert post).

Hvis organisasjonen eller personen vi ser etter har kontaktet oss tidligere La oss ikke undervurdere søkemotoren integrert i Gmail eller Outlook: med den kan vi søke etter gamle e-poster mottatt og svare på bedrifter eller brukere som har kontaktet oss, uten å måtte lete etter e-posten deres andre steder.

Hvis vi allerede har en e-postadresse og ønsker å finne ut hvem som står bak kan vi lese vår guide på Hvordan finne ut hvem sin e-postadresse det er.

For de som leter etter en profesjonell eller et selskap kan du også lese vår dybdeanalyse på hvordan se etter en profesjonell på Internett (murer, rørlegger, etc.).

Index
  1. 1) E-postadresser til fagfolk og bedrifter
  2. 2) E-postadresse for offentlig forvaltning
  3. 3) E-postadresse til enhver person
  4. 4) Avanserte søk på Google
    1. Konklusjoner

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Go up