Hvordan frigjøre plass eller internt lagringsminne på Samsung J2, J3, J5 og J7

Det kan vi ikke nekte for J-linjen er en av de mest ettertraktede i verden og Galaxy J5 Den er en av de mest kjøpte, fordi den ikke bare tilbyr gode funksjoner, men også prisen den har er ekstremt rimelig.

Derfor er den ganske populær. Problemet er at selv om det har sine veldig gode ting, er det klart at det har mange dårlige og en av disse er lagringsplass.

Ved flere anledninger hender det oss at vi ønsker å laste ned en applikasjon på enheten vår og vi får en irriterende advarsel som sier: "Utilstrekkelig lagringsplass" noe som er ganske irriterende siden selv om vi eliminerer de viktigste applikasjonene på mobilen vår, fortsetter det å dukke opp.

Index
  1. Det er mulig å frigjøre plass på mobil Samsung J2, J3, J5 og J7
  2. Hvordan frigjøre lagringsplass på Samsung J2, J3, J5 og J7
  3. Løsning på problemet med lite lagringsplass på din Samsung J2, J3, J5 og J7 mobil
  4. Minne fullt av lagring i mobil Samsung J2, J3, J5 og J7, Solution

Det er mulig å frigjøre plass på mobil Samsung J2, J3, J5 og J7

Problemet er at i tilfellet med Samsung J5 kommer den med lite plass, og det må tas i betraktning at det meste av denne plassen det ender opp med å bli båret av operativsystemet faktisk.

Og derfor, hvis du legger til de aktuelle applikasjonene vi endte opp med å ha veldig lite plass for oss selvfor appene våre som vi laster ned senere fra Play-butikken og for ikke å nevne for bilder eller videoer osv.

Det du må gjøre er å prøve å være litt mer bevisst på plassen du har og alt du ønsker å ha. Noen ganger lagrer vi store filer som vi bare bruker én gang og da De tar opp plass på enheten vår.

Først av alt, sørg for at du har alle appene du bruker og de du ikke bruker, ikke la dem være installert, men slett dem helt for å forhindre at de bruker plass. Prøv å flytte de mindre viktige bildene og videoene til et minne i tilfelle du trenger dem.

Vær også oppmerksom på at hvis du har en microSD, lagres alle bildene direkte der, konfigurer kameraet fra innstillingene til har SD-kort som standard.

Gjør det samme i WhatsApp, det hele bilder eller videoer lagres direkte på microSD, den konfigurerer til og med slik at ingenting lastes ned automatisk i tilfelle det er mange grupper.

Facebook er derimot en av applikasjonene som bruker mest plass, den kan spise opptil 300-400 MB, vi anbefaler at du glemmer appen du kjenner og deaktiverer den, men i stedet installerer den andre offisielle appen som heter Facebook Lite, som bare veier 4 MB plass.

Derfor ender det opp med å være betydelig mindre vekten som det sosiale nettverket kan tære på deg.

Bortsett fra alt det ovennevnte last ned CCleaner-appen Med som du kan frigjøre en stor mengde plass i dupliserte filer, hurtigbuffer og søppelfiler, kan du til og med frigjøre 2 GB plass stille og rolig med denne appen, så det anbefales sterkt å kunne ha en god mengde tilgjengelig plass på denne måten.

At vi vet at det ellers ville vært opptatt i rett og slett søppelfiler eller dokumenter som vi ikke bruker til noe. Ved mange anledninger forblir filene til applikasjonene vi sletter på enheten vår, og dette tar opp mer plass, og det er grunnen til at CCleaner-appen rense alt avfallet til overs fra de slettede appene.

Hvordan frigjøre lagringsplass på Samsung J2, J3, J5 og J7

De Galaxy J3 det er en av de bestselgende Samsung J-familie-enhetene på markedet.

Til en ekstremt tilgjengelig pris uten tvil og med mye potensial, er det en mobil som har veldig gode egenskaper med tanke på kostnadene, selv om man åpenbart ser bort fra design og spesifikasjoner Generelt sett er de alle veldig gode, som sagt, prisen tatt i betraktning.

Det er en som kanskje ikke er det, og det er plassen. Mobilen har en lagringsplass som ikke akkurat er det veldig bra det vi sier, og det er derfor vi skal lære deg hvordan du kan frigjøre plass og til og med spare litt.

Løsning på problemet med lite lagringsplass på din Samsung J2, J3, J5 og J7 mobil

Installer Clean Masterfor å gjøre en fullstendig rengjøring av alle filene du har på din mobile enhet, ikke bare RAM, men også cache, dupliserte filer, etc.

Med noen få ord, fra tid til annen er det godt å bestå denne typen søknader for å kunne holde alt i god stand, og som sagt, ved mange anledninger kan du ende opp sparer en betydelig mengde plass.

WhatsApp cleaner er en annen app jeg anbefaleralle mobiltelefoner har WhatsApp installert, så det er viktig å ha denne appen for å holde applikasjonen så lett som mulig, fordi vi vet at over tid samler bildene og videoene som sendes til oss seg opp.

Det ender opp med å etterlate oss en enhet med svært lite lagringsplasskan du laste den ned fra Play Store ved å følge denne lenken.

Minne fullt av lagring i mobil Samsung J2, J3, J5 og J7, Solution

Så er det andre komplementære apper som vi tror kan være nyttige i disse tilfellene, for eksempel den såkalte WhatsApp Cleaner, som du kan laste ned som lar deg se gjennom alle bildene eller videoene som er lagret på enheten din mer enn én gang, det vil si gjentatte, slik at du kan slette dem og frigjøre plass.

På den annen side, som Android-operativsystemet er også i stand til å generere sitt eget avfallvi mener at du bør ha en renholdstjeneste for det, og blant de mange vi anbefaler, er vi ikke i tvil om at Clean Master er den beste av dem.

Etter det anbefaler vi at du installer et SD-kort i Galaxy J3 for å øke lagringskapasiteten.

Ikke glem at for at alle tipsene våre skal fungere for deg og for å kunne løse det lille problemet som plager deg, må du følg dem trinn for trinn og du vil garantert kunne frigjøre lagringsplass på enheten din slik at du kan lagre bildene, videoene eller installere applikasjonene du ønsker.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Go up