Hvordan gi en Amazon-kupong som gave

Index
 1. 1) Velg en Amazon-kupong
 2. 2) Kjøp en Amazon-kupong i butikk
 3. 3) Hvor mye koster en Amazon-kupong?
 4. 4) Løs inn en Amazon-kupong
 5. 5) Hvordan gi en bedrifts Amazon-kupong
  1. Konklusjoner

Vi vet ikke hva vi skal gi til jul eller bursdag? La oss oppdage Amazon-kuponger sammen, for å gi en annen og praktisk tanke

Amazon lar deg tilby et gavekort som en gave, en sum penger som skal legges til kontoen og kan brukes til ethvert kjøp innen 10 år etter innløsning av kupongen. Amazon-gavekort kan gis på forskjellige måter, det er opp til oss å velge den mest populære versjonen.

I denne guiden vil vi vise deg hvordan gi Amazon-kuponger som gaverfor å gi bort penger på den måten vi eller den som skal motta dem liker best. Amazon-kuponger kan tilpassesså det er også mulig å gi flere forskjellige Amazon-kuponger basert på hvem som skal motta den.

LES OGSÅ -> Beste gaveideer med kort og kuponger å bruke på netttjenester

1) Velg en Amazon-kupong

For å gi Amazon-kuponger som gaver, sørg for at du har en Aktiv Amazon-konto; hvis vi ikke har en Amazon-konto, la oss gå til Amazon hjemmesidetrykk på toppen HI. Logg Inn og trykk til slutt på Ny klient? Start her.

Etter å ha fylt ut alle data og mottatt e-postbekreftelsen, kan vi gi bort en Amazon-kupong som tar oss til dedikert side for Amazon-gavekort. Som du kan se på skjermbildet har vi et bredt utvalg av kuponger å gi som gaver:

 • Digitale kuponger: disse kupongene er de enkleste og kan enkelt deles via e-post, bare velg beløpet du vil gi, fyll ut det virtuelle kortet og skriv inn mottakerens e-post. I tillegg til det enkle kortet, er det mulig å ta en hilsen video, legge til et personlig bilde eller lage et bokmerke (som også kan brukes etter at du har løst inn koden). Kupongen som sendes vil inneholde en kode for å løse inn Amazon-kupongen.
 • Å printe: vi kan også få kuponger for å skrive ut med vår printer, for å gi en papirgave. Kupongen vil inneholde din personlige melding og en kode for å løse inn Amazon-kupongen.
 • I et gratulasjonskort: Gjør kupongen din spesiell ved å få ditt signerte Amazon-hilsenskort sendt til deg innen én arbeidsdag. Tilpassbar grafikk for enhver type hendelse og personlig melding, som koden for å løse inn Amazon-kupongen er lagt til.
 • I et bokssett: den mest elegante og komplette versjonen, meldingen eller gratulasjonskortet vil bli oppbevart i en fargerik boks, komplett med en sløyfe. Mulighet for å tilpasse billetten og boksen, samt meldingen som skal settes inn i. Også i dette tilfellet vil det være en kode for å løse inn Amazon-kupongen.

Når vi har valgt stil og metode vi ønsker å gi kupongen med, velger vi beløpet som skal gis og legger inn den forespurte informasjonen, inkludert eventuelle tilpasninger.

Hvis du for eksempel vil gi esken som inneholder gavekortet som gave, kan du velge en rekke temaer og former, selv for bestemte høytider (f.eks. bokser med juletema, bursdagsbokser eller for spesielle arrangementer).

Alle de ulike skjemaene og tilpasningene av kupongen er tilgjengelige på kupongsiden, mens under feltet Navn det er mulig å velge beløpet som skal gis som gave innenfor Amazon-kupongen.

2) Kjøp en Amazon-kupong i butikk

Amazon lar deg også kjøpe gavekort bruk av kontanter og kjøp av fysiske bilag.

Hvis vi ikke ønsker å bruke kreditt- eller debetkortet, er det nok gå til en stor elektronikkbutikk (Euronics, Unieuro, MediaWorld, Expert etc.) eller i et kjøpesenter f.eks se etter Amazon-kupongen blant de som er tilgjengelige i gavekortdisplayet (også kalt gavekort).

Denne løsningen kan være veldig interessant hvis vi ikke har en Amazon-kontovi ønsker ikke å lage en, men vi ønsker fortsatt å gi en Amazon-kupong til våre barnebarn eller barn, betale i kassen med en minibank eller bruke kontanter.

3) Hvor mye koster en Amazon-kupong?

Prisene på kupongene varierer avhengig av typen valgt: det er mulig å gi bort pengesummer fra €0,15 opp til €5000. Hvis du velger digitale kuponger kan du sende dem via e-post, slik at de vil være tilgjengelig umiddelbart (vi kan også sende dem til vår e-post og videresende gaven til rett tid).

Velger du papirkuponger eller esker i stedet, vil de bli sendt til oppgitt adresse innen 1 virkedag (de bruker Poste Italiane som en rask fraktmetode). I Amazon-gavekort sendt i posten finner vi kupongkoden ved å skrape sølvdelen på baksiden eller innsiden.

4) Løs inn en Amazon-kupong

Vi mottok en Amazon-kupong i gave, men vi vet ikke hvordan vi skal løse den inn? Operasjonen er egentlig veldig enkel og alle kan gjøre det.

For å fortsette er det tilstrekkelig å ha en Amazon-konto (hvis vi ikke har en, bruker vi samme prosedyre som i det første kapittelet for å skaffe en), og så snart vi er klare, la oss gå til siden Løs inn Amazon-gavekort.

Vi vil se et nytt vindu åpnes med et tekstfelt; vi skriver inn koden vi fikk fra gavekortet og klikker Legg til kontoen min; om noen sekunder vil vi se saldoen oppdateres til verdien av kupongen vi har løst inn; nå kan vi bruke dette beløpet til å foreta alle typer kjøp på Amazon.

Hvis i stedet Amazon-kupongen ble gitt til oss av support (som refusjon for en returnert vare eller som delvis kompensasjon) blir det automatisk lagt til vår Amazon-saldo, uten å måtte skrive noe! Bare sjekk Amazon-saldoen din på siden ovenfor, for å verifisere riktig lasting av Amazon-kupongen som er gitt som refusjon.

5) Hvordan gi en bedrifts Amazon-kupong

I tillegg til private gavekort er det mulig å gi gaver Amazon bedriftsgavekortutmerket for bedrifter som ønsker å gi gaver til sine ansatte.

Amazon-kuponger kan distribueres personlig, men du kan også levere unike rabattkoder (for bedriftsrelaterte produkter), gi kupongen direkte til den ansattes private Amazon-konto (via SwiftClaim), eller bruke APIer for å levere Amazon-kuponger på kundenes personlige sider.

For å gi bort bedriftens Amazon-kuponger må vi aktiver din Amazon Business-konto og deretter registrere deg for tjenesten Amazon-insentiver og følg instruksjonene på siden når du registrerer deg.

Konklusjoner

Amazon-gavekortet er en fin måte å gjøre dine slektninger, venner, kolleger og ansatte glade på: du velger beløpet du vil gi som gave, du velger et av formatene til gavekortet og du sender det eller sender det (også i digitalt format).

Hvis vi derimot er "gammeldagse" og bare har likvide penger, kan vi fortsatt gjøre det kjøp Amazon-kuponger i butikk og gi kort med den hemmelige koden i gavefor å glede alle som forventer en "gave" fra oss til høytiden.

For å lære mer kan vi lese guidene våre om hvordan gi bort kort og kuponger som du kan bruke på nettjenester og hvordan oppnå det animerte postkort for å sende hilsener med videoer, bilder og musikk.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Go up