Hvordan gjøre en gammel TV om til en Smart TV

Hvis vi fortsatt har en gammel TV uten internettforbindelse, kan vi enkelt forvandle den til en komplett Smart TV

De som har en gammel TV har ikke noen Smart-funksjoner, og finner seg selv med en utdatert TV for å se filmer og TV-serier i streaming eller for å få tilgang til innhold på forespørsel.

Vi kan godt utsette utgiftene til å skifte det gamle fjernsynet ved å bruke flere enheter for å forvandle hvilken som helst TV til Smart TVbruker mye mindre enn å kjøpe en ny TV.

I den følgende guiden har vi samlet alle metodene for forvandle hvilken som helst TV uten internettforbindelse til en komplett Smart TVbruke et mye lavere beløp enn den forventede kostnaden for å bytte ut TV-apparatet (utgiften er alltid mindre enn €100, ofte med en utgift på mindre enn €50).

LES OGSÅ -> Slik ser du TV-kanaler på Fire stick

1) Smartenheter med appbutikker

Den beste og billigste måten å få Smart TV-funksjoner på en gammel TV er å få Fire TV Stick Litetilgjengelig for kjøp på Amazon for mindre enn €50.

Med denne enheten vil vi ha umiddelbar tilgang til de mest kjente strømmeappene (Netflix, Prime Video, Disney+, YouTube, DAZN, NOW og TIMVision), og med sin enkle fjernkontroll kan vi enkelt navigere gjennom appene som allerede er installert og se våre favorittinnhold.

Hvis vi ikke finner en app, kan vi alltid bruke butikken integrert på alle Fire TV Sticks for å søke etter den: butikken er stor og støtter mange forskjellige apper; hvis vi ikke finner den ønskede appen, laster du bare APK-en til Android-appen på Fire TV Stick, som vist i veiledningen på hvordan installere Android-apper på Fire Stick TV fra APK.

Som et alternativ til Fire TV Stick Lite (den billigste) kan vi også bruke Standard Fire TV med talekommandoerThe Fire TV Cube eller Google Chromecast med Google TValle utmerkede alternativer med en integrert butikk for å laste ned de ønskede appene.

2) Streaming mottaksenheter

Hvis vi ikke vil administrere apper på smart-TVen vår, men vi ønsker det strømme videoer fra telefonen til TV-enkan vi gjøre vår gamle TV moderne ved å fokusere på Standard Google Chromecast.

Denne enheten kobles til en HDMI-kontakt på TV-en, og når den er koblet til Internett, vil den være synlig som avspillingsenhet fra hvilken som helst Android-telefon, Android-nettbrett, iPhone, iPad eller PC med Google Chrome tilstede i samme hjemmenettverk.

Vi trenger ikke å installere noen apper: bare åpne favorittappen eller -nettstedet, trykk på kringkastingsikonet, velg Chromecast og nyt avspilling av innhold direkte på TV-en.

Det eneste reelle alternativet til Chromecasten som bare mottar er Microsoft 4K trådløs videoadapter designet for å bruke Miracast som en skjermkastingsmetode fra din PC eller mobile enheter (caster hele skjermen, ikke bare videoen).

I denne forbindelse kan vi lese våre guider om hvordan du kan se videoer og filmer som strømmes fra PC-en din på TV med Chromecast kom igjen hvordan caster til TV fra iPhone og iPad med Chromecast.

3) Dekoder med Smart TV-app

Hvis vår gamle TV ikke er kompatibel med ny digital bakkenett og den har ingen smart app, vi kan løse begge problemene med en enkel smart TV-dekoder som Telesystem UP T2 4K.

Denne dekoderen støtter alle digitale terrestriske standarder, den har også SCART-kontakt (for å koble til TVer uten HDMI-porter) og har Android TV som et operativsystem, og gir dermed maksimal kompatibilitet med alle de mest kjente streaming-appene (allerede til stede i dekoderen eller fritt nedlastbare fra Google Play Store).

Hvis vi ser etter et gyldig alternativ uten antenne, kan vi prøve Nokia Streaming Box (også basert på Android TV) eller stole på Fire TV Sticksom nå også integrerer direktesendinger av RAI TV-kanaler uten antenne.

For å lære mer kan vi lese guidene våre på hvordan se TV-kanaler på Fire stick og på beste smarte dekodere for gammel TV.

4) PC Stick med Windows

Hvis vi ofte ser streaming innhold fra en nettleser, kan det være en god idé bruk en PC Stick å forvandle gammel TV til smart-TV.

Disse pinnene er utstyrt med Windows-operativsystem, støtter alle apper fra Microsoft Store og kan gjøres "smart" ved hjelp av nettleseren innebygd i Windows (Microsoft Edge) og et fjernkontrollsystem som f.eks. Unified Remote (skal installeres på PC-en og på den mobile enheten som skal brukes som fjernkontroll).

Om dette emnet kan vi lese artiklene våre om beste PC-fjernkontrollapper for Android og iPhone kom igjen hvordan gjøre TV-en om til en PC.

5) Spillkonsoll

Hvem eier en spillkonsoll som PS5den PS4 eller noen Xbox-konsoller du trenger ikke bruke noen annen enhet for å gjøre gammel TV om til smart-TV.

Alle konsoller på markedet støtter de viktigste streaming-appene som YouTube, Twitch, Disney+ og Amazon Prime Video (inkludert Nintendo Switchder YouTube mangler), slik at du raskt kan få tilgang til ditt favorittinnhold som filmer og TV-serier uten å måtte koble andre enheter til TV-en.

Konklusjoner

Med metodene vi har beskrevet er det mulig forvandle en gammel TV til en smart TV for svært lite penger eller til og med uten å bruke noe (hvis vi allerede eier en spillkonsoll). Det beste valget er Fire TV Stick Litemen også Chromecast med Google TV eller Smart TV-dekodere er utmerkede løsninger for å integrere smarte funksjoner i TV-er som er mange år gamle (eller «falske smarte» TV-er som faktisk ikke støtter noe).

For å lære mer kan vi lese guidene våre på hvordan se Amazon Prime Video på TV kom igjen hvordan installere IPTV Extreme-appen på TV.

Index
  1. 1) Smartenheter med appbutikker
  2. 2) Streaming mottaksenheter
  3. 3) Dekoder med Smart TV-app
  4. 4) PC Stick med Windows
  5. 5) Spillkonsoll
    1. Konklusjoner

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Go up