Hvordan gjøre et nettsted om til en Android-widget

Har ikke favorittsiden vår en praktisk app å bruke på Android? La oss se hvordan du forvandler den til en praktisk widget å plassere på skjermen

Android-widgets er tilleggskomponenter som flere og flere brukere legger til telefonen sin, ettersom de lar deg raskt få tilgang til enkelte appfunksjoner uten å måtte åpne dem i full skjerm.

Alle som vil, kan forvandle et hvilket som helst nettsted på nettet til en praktisk Android-widget, der den bare inkluderer den delen av nettstedet som interesserer oss og også velge oppdateringsfrekvensen til den nye widgeten (utmerket for finansnettsteder, nyhetssider eller nettsteder vær prognose).

I den følgende guiden vil vi vise deg hvordan gjøre et nettsted til en Android-widget bruker nettstedet vårt som referanse, og viser deg dermed alle hovedfunksjonene til appen som lar deg opprette nye widgets fra nettsteder.

1) Forvandle nyhetsside til widget

Appen vi kan bruke til å gjøre et hvilket som helst nettsted til en Android-widget er Widgetifyfritt nedlastbar på alle enheter med Android 6 eller nyere operativsystem.

For å gjøre om et nyhetsnettsted til en praktisk widget (for eksempel https://www.teknisketriks.com/) åpne appen, trykk på +-ikonet nederst til høyre, bekreft tillatelser til å opprette nye widgets på hjemmesiden, gå til den nye telefonskjermen og trykk på den opprettede widgeten (Klikk her for å konfigurere).

En spesiell nettleser vil nå åpnes, hvor vi må skrive inn nettstedet som skal konfigureres i topplinjen; så snart vi kommer til nyhetssiden bruker vi valgboksen til å velge den delen av siden som skal inkluderes i widgeten (i vårt tilfelle Navigaweb søkefeltet), vi trykker øverst Lagrebekrefter vi trinnene for energisparing (som vi må deaktivere for denne appen), slik at vi kan se den nye widgeten.

Ved å klikke på den kan vi umiddelbart få tilgang til nettstedet, justere oppdateringsinnstillingene, endre området som fanges opp av widgeten, endre varslene og dele widgeten med andre venner som har samme app.

2) Gjør Google Nyheter om til widgets

De samme trinnene som ble sett i forrige kapittel kan brukes til å umiddelbart lese den første nyheten som vises på Google Nyheter.

For umiddelbart å lage denne widgeten åpner vi appen Widgetifyla oss gå til Google Nyheter-siden, ramme inn området der den første nyheten er til stede og bekreft på Lagre for å opprette den nye widgeten, som automatisk oppdateres hver time (vi kan endre oppdateringsfrekvensen i widgetinnstillingene).

Hvis vi har problemer med å lese, kan vi også forstørre widgeten ved å holde og dra den på plass, for å øke det viste området.

3) Gjør sosiale medier til widgets

Selv sosiale nettverk liker Facebook, Twitter, TitTok og andre kan transformeres til praktiske widgets (som absolutt bruker mindre batteri enn offisielle widgets!).

For å utføre transformasjonen åpner vi appen Widgetifytrykk på +-ikonet, gå til favorittnettverket ditt, logg på og sørg for at valgboksen dekker hele nyhetsdelen eller delen der oppdateringene vises.

Fra nå av er det bare å se widgeten for å se om det er nye innlegg, nye bilder, nye meldinger eller nye videoer å se, kanskje redusere oppdateringsfrekvensen (for eksempel hvert 20. minutt).

4) Gjør værnettstedet til widget

Selv om Android vær-app de har utmerkede dedikerte widgets, ingenting hindrer oss i å forvandle værmeldingen fra Google (eller et annet nettsted) til en praktisk widget som alltid er tilgjengelig.

Til opprette Google vær-widgeten la oss starte appen Widgetifyla oss gå til nettstedet www.google.itla oss skrive Værmelding (for lokalt vær) eller vær "bynavn" (skriv inn navnet på byen), sett inn hele seksjonen om Google vær i boksen og bekreft ved å trykke på Lagre.

Nå gjenstår det bare å endre størrelsen på widgeten til ønsket størrelse og endre oppdateringsfrekvensen til en halv time, for ikke å gå glipp av værendringer.

5) Gjør finansnettstedet til widget

En annen kategori nettsteder som vi kan forvandle til praktiske widgets er finanssider, aksje- og børsdiagrammersom vi kan få både fra Google og fra spesialiserte nettsteder.

For å lage en finansiell widget åpner vi appen igjen Widgetifytrykk på + nederst til høyre og søk «selskapsnavn»-aksjer (for eksempel Investing.com) og lag widgeten med utvalget som tilbys av appen.

Vi vil dermed ha en eller flere praktiske widgets å plassere på Android-telefonskjermen, med mulighet for å justere oppdateringsintervallet etter våre behov (den laveste oppdateringstiden som kan settes er 5 minutteret ideelt tidspunkt når man snakker om aksjer og aksjemarkedet).

Konklusjoner

Widgetify-appen er et veldig fint funn for de som vil ha det fyll telefonen med Android-widgets basert på de mest populære nettstedene: Bare noen få trykk på skjermen er nok til å forvandle en del av nettstedet til en praktisk widget for alltid å ha kontroll uten å måtte åpne en app.

Widget-tema kan vi også lese våre ai-artikler Mest nyttige widgets for Android-smarttelefoner kom igjen hvordan installere varslingswidgeten for Facebook på Android.

Index
  1. 1) Forvandle nyhetsside til widget
  2. 2) Gjør Google Nyheter om til widgets
  3. 3) Gjør sosiale medier til widgets
  4. 4) Gjør værnettstedet til widget
  5. 5) Gjør finansnettstedet til widget
    1. Konklusjoner

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Go up