Hvordan koble en enhet fra Netflix

Har vi for mange enheter koblet til den samme Netflix-kontoen? La oss sammen se hvordan du fjerner de ubrukte og forhindrer tilgang

Netflix lar deg administrere enheter koblet til en enkelt konto, slik at du kan fjerne enheter du ikke lenger bruker eller for frigi enhetene til venner og slektninger som har migrert til deres personlige kontoer (etter Netflixs nedbryting av kontodeling utenfor familiemiljøet).

I den følgende guiden vil vi vise deg hvordan koble en enhet fra Netflix ved å bruke menyene som tilbys på siden Netflix-kontoadministrasjon eller ved å bruke Netflix-appen (tilgjengelig for både Android og iPhone).

1) Logg ut av Netflix-kontoen din på PC

For å koble fra en enkelt enhet fra Netflix-kontoen som er i bruk, er alt vi trenger å gjøre å åpne en hvilken som helst nettleser på PC-en vår (Google Chrome eller Microsoft Edge), gå til Netflix-sidenlogg inn (om nødvendig), trykk på brukermenyen og deretter på min konto og klikk til slutt på Administrer tilgang og enheter.

Alternativt kan vi raskt få tilgang til administrasjonssiden for tilkoblede enheter ved å åpne lenken Administrer tilgang og enheter.

En gang på siden identifiserer vi enheten vi vil koble fra (leser nøye navnet på enheten, dens omtrentlige plassering og siste tilgang) og klikker på knappen Du går ut å logge ut.

Den valgte enheten vil ikke lenger kunne få tilgang til Netflix-katalogen med kontoen vår: du må logge på igjen for å fortsette å se.

2) Logg av Netflix-kontoen din fra telefonen og nettbrettet

For å logge ut fra en enkelt enhet ved hjelp av Netflix-appen (for Android og for iPhone/iPad) alt vi trenger å gjøre er å åpne appen på enheten vår, åpne menyen Annen og vi presser på Du går ut for å koble fra enheten.

Hvis vi ønsker koble fra en annen enhet vi må nødvendigvis Logg på Netflix fra en mobilnettleser og bruk prosedyren som allerede er sett i forrige kapittel.

3) Koble fra alle enheter

Vi vet ikke hvor mange enheter som er koblet til kontoen vår og vi ønsker å gjøre en total rengjøring? I dette tilfellet er frakoblingsprosedyren litt annerledes enn den som er sett så langt (tør vi si mer drastisk og direkte).

For å fortsette med den totale frakoblingen av Netflix, la oss gå til siden for å logge ut av kontoen din på alle enheter fra en PC eller mobil nettleser, logg inn på Netflix (om nødvendig) og trykk på knappen Du går ut for å koble fra alle tilkoblede enheter.

Nå kan vi få tilbake kontrollen over kontoen ved å logge inn igjen kun på autoriserte enheter eller på enhetene som finnes i vår familieenhet, og holder ubudne venner og slektninger ute.

4) Endre Netflix-passordet ditt

Etter å ha koblet enhetene fra Netflix (muligens ved å følge prosedyren for å logge ut av alle enhetene som brukte den kontoen) anbefaler vi at du endre tilgangspassordet umiddelbartfor å hindre en uautorisert (og nylig utlogget) bruker fra å logge på igjen uten vår tillatelse.

For å endre passordet på Netflix åpner vi Netflix påloggingshjelpesidetrykker vi på E-postskriv inn e-postadressen knyttet til kontoen og klikk på Send meg en e-post.

Nå trenger vi bare å følge prosedyren for tilbakestilling av passord mottatt i e-postadressen som er oppgitt: bare klikk på linken for å opprette et nytt sikkert passord og logge på Netflix igjen.

Samme prosedyre er også tilgjengelig hvis vi har registrert et telefonnummer for Netflix-kontoen: i dette tilfellet åpner vi Netflix påloggingshjelpesidetrykker vi på Tekstmelding (SMS)skriv inn det registrerte telefonnummeret, trykk på Send meg en tekst og vi gir koden mottatt via SMS; nå vil vi kunne velge det nye passordet for den personlige Netflix-kontoen.

Med det faktiske telefonnummeret La oss legge til tofaktorautentisering, avgjørende for å alltid ha full kontroll over aktiviteten til Netflix-kontoen din; hvis vi ennå ikke har oppgitt telefonnummeret, foreslår vi at du leser veiledningen ovenfor hvordan du legger til et telefonnummer på Netflix-kontoen din.

Konklusjoner

Siden kontoen ikke lenger kan deles utenfor familieenheten, er det bedre å gripe inn umiddelbart, koble fra alle enheter til venner og slektninger utenfor kjernen: vi kan enten koble fra de tilkoblede enhetene individuelt (foretrukket valg hvis det er få enheter) eller koble fra alle enhetene samtidig, endre Netflix-passordet og logge inn kun på smart-TV-en hjemme, familietelefoner/nettbrett og PC-er som er tilstede inni. vårt hjem.

Alltid på Netflix-temaet vi kan lese guidene våre til beste Netflix-triks og skjulte funksjoner kom igjen hvordan se Netflix i 4K.

Hvis vi ikke liker Netflixs nye bedriftspolicy, er det ingenting som hindrer oss i å fortsette med den kansellering av personlig kontovel vitende om at de kan gå tilbake til å bruke kontoen på et senere tidspunkt.

Index
  1. 1) Logg ut av Netflix-kontoen din på PC
  2. 2) Logg av Netflix-kontoen din fra telefonen og nettbrettet
  3. 3) Koble fra alle enheter
  4. 4) Endre Netflix-passordet ditt
    1. Konklusjoner

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Go up