Hvordan lage en avatar på Instagram

Som på Facebook og Whatsapp, på Instagram kan du også lage din egen avatar via appen

Instagram omfavner Metaverse-verdenen takket være støtten fra avatardigitale alter egoer skapt i vårt bilde og likhet som er i stand til å erstatte oss i profilbildet, men også i historiene, uten å glemme muligheten for å bruke dem som memoji.

I den følgende guiden vil vi vise deg hvordan lage en avatar på Instagram, tilpasse utseende og klær; i påfølgende kapitler vil vi også vise deg hvordan du bruker den nyopprettede avataren som et profilbilde, som en integrert del av historier og som en avatar i chat-meldinger.

1) Lag avatarer på Instagram

For å lage avataren på Instagram åpner vi appen på telefonen vår, trykk på profilbildet nederst til høyre, trykk på ikonet med de tre linjene øverst til høyre, trykk på Innstillinger og la oss endelig komme på reisen Kontoer -> Avatarer.

En skjerm åpnes umiddelbart der vi kan velge fargen på avataren vår; etter dette valget vil vi se en forhåndsdefinert avatarmodell vises, som kan tilpasses ved å velge hårklipp, hårfarge, klær som skal brukes og andre fysiske detaljer som:

 • øyeform, farge og sminke;
 • form og farge på øyenbryn (med mulig indisk bindi);
 • neseform, med mulighet for å legge til en piercing;
 • form og farge (sminke) på munnen;
 • formen på ansiktet, med tillegg av merker og linjer;
 • form og farge på skjegg og bart;
 • form og farge på piercing og/eller høreapparat;
 • type briller, med valg av farge;
 • type lue, med valg av farge.

Som sett har vi store tilpasningsmuligheter; for å gjøre avataren lik oss kan vi også trykke på den speilformede knappen for å åpne frontkameraet og la appen lage avataren ved å bruke ansiktet vårt til kopier detaljene og gjør avataren veldig trofast.

Når endringene er fullført, trykk på Etter deg og bekreft mulig synkronisering med Facebook-kontoen (valgfritt, men anbefalt). Alt vi trenger å gjøre for å slette avataren er å åpne menyen igjen Avatarer og trykk på søppelbøtteikonet.

2) Legg til avataren din som profilbilde

For å legge til den nye avataren som profilbilde på Instagram åpner vi appen igjen, trykk nederst til høyre på profilbildet, trykk på Rediger profil og trykk til slutt på Lag avatar. Vi vil bli bedt om å opprette eller bekrefte avataren som allerede er til stede i editoren, og til slutt trykke på Lagre øverst til høyre for at endringene skal tre i kraft.

Hvis vi bruker Facebook som en konto for Instagram, vil vi bli bedt om å dele den nye avataren på samme profil når vi oppretter avataren: dette vil tillate oss å oppdatere profilbildet på begge kontoene, umiddelbart ved å bruke avataren som profilbilde .

Hvis vi allerede har avataren som profilbilde, trykk på Rediger profil (som sett akkurat nå) og trykk på Rediger avatar for å gjøre endringer eller slette avataren helt.

3) Legg til avataren i historiene

Avataren vi laget kan fint legges til alle Instagram-historiene våre ved å bruke den spesielle taggen. For å fortsette, trykk øverst til høyre på profilbildet for å åpne delen Historiertrykker vi på et bilde for å laste opp eller på Kameratar vi bildet med den hvite knappen, og i sammendragsskjermen trykker vi på det klistremerkeformede ikonet øverst og velger Avatarer.

En skjerm åpnes med avataren i forskjellige positurer, som kan plasseres fritt innenfor rammen for å få virkelig vakre og unike historier. Hvis det allerede er en avatar av en annen bruker på bildet, kan vi også legge til vår egen ved siden av det, for å lage en historie om forening eller kjærlighet via avatar.

For å lære mer kan vi lese veiledningen til app for Instagram, for å lage spesielle innlegg og historier og innlegg fra PC og mobil.

4) Bruk avataren din i chattemeldinger

Avataren opprettet på Instagram kan også brukes på appen Facebook Messengerslik at du kan vise den til venner, kolleger eller slektninger.

For å bruke avataren i meldinger åpner vi Messenger-appen på telefonenåpner vi chatten for å bruke avataren, trykker på smiley-ikonet og velger i menyen som vises Avatarer nederst for å åpne de forskjellige stillingene til avataren som er opprettet.

Hvis vi har delt avatarinformasjon mellom Instagram og Facebook-konto vi vil umiddelbart se vår avatar i menyen, ellers må vi opprette en ny fra denne gangen fra Facebook-appen. For å unngå å måtte lage den samme avataren to ganger vi deler alltid Instagram-avatarer også på Facebook (på skjermen som vises umiddelbart etter opprettelsen).

Konklusjoner

Det er veldig enkelt å lage en avatar for Instagram, Facebook og Messenger samt moro! La oss bruke de mange verktøyene som er tilgjengelige for å tilpasse avataren vår så mye som mulig og dele den som et profilbilde, som en karakter i Instagram-historiene våre og som en memoji til bruk i Messenger-appen.

For å lære mer kan vi lese guidene våre om hvordan forvandle bildet til personlig Emoji med ansiktet vårt og på alt det beste App for å lage Avatar av meg selv på Android og iPhone.

Index
 1. 1) Lag avatarer på Instagram
 2. 2) Legg til avataren din som profilbilde
 3. 3) Legg til avataren i historiene
 4. 4) Bruk avataren din i chattemeldinger
  1. Konklusjoner

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Go up