Hvordan laste ned, installere og lytte til FM-radio for Samsung Galaxy S8 og S8 Plus hvis jeg ikke har radio på mobilen min

Samsung S8 er en avansert mobiltelefoner selskapets nyeste flaggskip og det er normalt at man tror at dette har alt.

Men vi er faktisk overrasket over at den for eksempel ikke har FM-radio. Derfor er det nødvendig å laste ned en spesifikk applikasjon for å kunne lytt til radio på Samsung S8.

Selv om det i dag er mye mer normalt for oss å bruke applikasjoner for å lytte til eller laste ned musikk som Spotify, vet vi at det er folk som foretrekker å høre på Radio slik det ble gjort for lenge siden da du ønsket å høre på musikk i hverdagen.

Selv om før enhetene brakte radioen direkte installert, er det i dag mange enheter som ikke har det, og mange ganger tror vi at hvis vi gjør en hard tilbakestilling på vår Samsung Galaxy S8 kan vi få tilgang igjen til mange applikasjoner eller til og med fikse problemer.

Men i tilfelle du vil ha radio på enheten din, er ikke Hard Reset en av løsningene, men ikke bekymre deg for at du i denne artikkelen vil vi hjelper deg med å fikse dette.

Hvordan kan jeg laste ned FM Radio APK for Samsung Galaxy S8 trinn for trinn

Sannheten er at FM-radioer, i motsetning til andre alternativer som kan legges til enheten Det er en av de minst brukte eller rundt det minst nyskapende så det ikke trekker for mye oppmerksomhet, derfor ender de opp med å ikke inkludere det i mobilen.

Men du kan laste ned en FM-radioapplikasjon uten problemer i tilfelle du er en av dem som elsker å høre på radio nå. være mens de jobberde rydder huset eller bare mens de tar en matbit og slapper av litt.

Det eneste ille ville være at det er nødvendig å ha internett for å kunne høre på radioSiden telefonen ikke kommer fra fabrikk med FM-radio, har den ikke antenne eller noe for å unngå å bruke mobildata for å få radioen til å fungere, så det eneste farbare alternativet er dette.

FM-radio for Samsung S8

Den aktuelle søknaden heter "FM-radio – Gratis stasjoner” Absolutt veldig kreativt navnet og for beskrivende EKTE?

Ser man bort fra ironiene, er det en av de beste radioapplikasjonene du finner i Play Store siden den har en stort utvalg av stasjoner av god kvalitet og generelt har appen et ekstremt komfortabelt grensesnitt som lar oss navigere mellom de forskjellige alternativene på en veldig enkel og effektiv måte.

En annen av applikasjonene som vi kan anbefale i tilfelle den forrige ikke overbeviser deg er "TuneInRadio" som har mer enn 100 tusen radiostasjoner så uten tvil har du mange alternativer når du hører på radio.

Kan du søk dem etter land, etter spesifikt område, så det er ikke slik at det blir noe rot å finne den radioen du liker best eller som passer dine behov.

I tilfelle du vil høre på en lokalradio, er det meget mulig det samme er på listendet er rett og slett et spørsmål om å bruke et filter og søkemotoren og det er det, du finner radioen din i løpet av noen få minutter.

Har du en Samsung Galaxy mobilenhet, uten uansett hvilken familie av mange av dette koreanske firmaet tilhører?

Vel, da vil du vite at noen av disse modellene ikke har en applikasjon eller system for innebygd FM-radioså vi skal lære deg hvordan du kan overvinne denne situasjonen raskt og enkelt.

Det første du må huske på er det det finnes metoder å installere en FM-radio på en Samsung Galaxy, så la oss gå med dem.

Selv applikasjonen vi skal snakke om vil tillate deg å lytte til FM-radioen på Android-mobiler som disse uten å være Koblet til internett.

Hvor kan du laste ned FM Radio APK uten Internett Samsung Galaxy trygt?

Det som skjer er at Samsung av en eller annen ukjent grunn har bestemt seg for at noen av sine nyeste mobiler ikke har innebygget radio, og da forblir alt i brukernes hender, slik at vi kan løse problemet.

Vi skal da lære deg hva du bør vite om en FM-radioapplikasjon for lytte til musikk på disse terminaleneså det første trinnet har å gjøre med å laste ned en applikasjon for å kunne bruke FM-radioen.

Det skjer at hvis mobilen din har en innebygd FM-radiomottaker, selv om du ikke har det har du en app for detvil du kunne løse det bare ved å laste ned en applikasjon som har dette målet.

Selv om det er mange, anbefaler vi spesifikt last ned Spirit FM. Det er en helt gratis FM-radioapplikasjon, som også fungerer med lokale radiostasjoner i alle land.

Selv om det er sant at det er andre apper innenfor dette segmentet du kan finn på google playvårt råd i denne forbindelse er at du gir det en sjanse hvis din Samsung Galaxy har en FM-tuner, da det er et veldig godt valg.

Hvis du ikke liker det også det blir veldig bra å lytte til internettradio andre app som FM-radio – gratis stasjoner, slik at du kan nyte musikken mens du gjør dine daglige aktiviteter.

Last ned FM-radio for Samsung trinn for trinn

Hvis ingen av disse alternativene gir deg resultater, har alternativet som forblir tilgjengelig direkte å gjøre bruk en USB-adapter gjennom 3,5 mm Jack-porten, et system som lar deg enkelt generere en FM-radiotuner for å lytte til musikk.

Dette gjør at du ikke har Internett, med den fordelen at det også er en ekstremt billig tilbehørbare 10 dollar.

Med disse løsningene vil du kunne lytte til FM-radio på mobiltelefonen, enten du har Internett-tilgang eller ikke.

Har du vært i stand til å lytte til FM-radioen på din Samsung med denne applikasjonen?

Index
  1. Hvordan kan jeg laste ned FM Radio APK for Samsung Galaxy S8 trinn for trinn
  2. FM-radio for Samsung S8
  3. Hvor kan du laste ned FM Radio APK uten Internett Samsung Galaxy trygt?
  4. Last ned FM-radio for Samsung trinn for trinn

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Go up