Hvordan laste opp bilder og historier til Instagram fra PC

5 måter å laste opp og legge ut bilder og bilder til Instagram fra din PC og Mac, selv fra nettstedet

Instagram er den mest brukte applikasjonen i verden for å publisere bilder og dele dem på nettet. Instagram ble født som en app for telefoner, så mye at det de første årene ikke en gang var mulig å se bildene publisert fra nettstedet.

I dag har situasjonen endret seg og selv om Instagram forblir en telefon-app kan også brukes fra hvilken som helst datamaskinved å bruke noen offisielle apper for PC og noen triks laget for å få Instagram til å tro at den kjører på telefonen.

La oss sammen se hvordan du bruker Instagram fra PC til å laste opp bilder og publisere historier, unngå bruk av telefonen i størst mulig grad og publisere innholdet vårt direkte fra datamaskinen, uten at følgerne våre kan innse forskjellen.

LES OGSÅ: Søk og last ned bilder fra Instagram online og på PC

1) App for Windows 11 og Windows 10

Den enkleste metoden for å bringe Instagram til Windows eroffisiell app for Windowssom vi finner direkte fra Microsoft Store.

Denne applikasjonen er veldig lik versjonen for iPhone og Android, fordi den lar deg ikke bare søke og bla gjennom bilder, men også ta nye bilder via PC-webkameraet og lage historier komplett med klistremerker og filtre.

Fra Windows-appen kan du også sende private meldinger til venner, sende selvødeleggende video- og fotomeldinger og selvfølgelig publisere nytt innhold ved hjelp av kameraknappen. Du kan legge til nye folk å følge, lagre bildene du liker å beholde og se gjennom dem når du vil, administrere profilen din.

Ved å laste ned denne appen på Windows vil vi kunne lese innleggene og se bildene, men vi vil ikke kunne laste opp bildene på datamaskinen og vi vil ikke kunne lese historiene og publisere hjulene, noe som gjør appen litt mer enn et utstillingsvindu for å lese oppdateringer.

2) Nettleser med smarttelefoninnstillinger

For å bruke Instagram helt fra PCmå vi få tilgang til direkte Instagram-side og "tvinge" nettleseren som en telefon, for å tvinge Instagram til å vise den komplette mobilversjonen som du virkelig kan gjøre alt fra.

Hvis vi bruker Google Chrome som systemnettleser vi kan fortsette med dette trikset ved å åpne Instagram-siden, klikke med høyre museknapp på hvilken som helst del av siden og deretter trykke på Undersøke. I boksen som åpnes klikker du på mobiltelefonknappen øverst til venstre og trykker på rullegardinmenyen Mottakelig (i linjen som vises over nettstedet) og trykk på iPhone eller opp Piksler.

På denne måten vil siden bli lastet inn på nytt i mobilmodus og det vil være mulig last opp bilder og legg ut historier til Instagram fra datamaskinen dinved å trykke på kameraknappen som vises til venstre på siden eller ved å trykke på bildet ditt for å publisere en historie.

Fra mobilversjonen av Instagram-siden er det også mulig sende meldinger med Instagram Directved å trykke på flyknappen øverst til høyre.

Mozilla Firefox

Som et alternativ til Google Chrome kan vi også prøve å åpne Instagram-nettsiden fra Mozilla Firefox nettleser.

Med åpen kildekode-nettleseren kan vi tvinge mobilskjermen ved å åpne siden, høyreklikke hvor som helst på siden, klikke på elementet Analysere og i feilsøkingsvinduet som vises nederst, trykker vi på telefon- og nettbrettikonet (nederst til høyre, på slutten av skillet mellom vinduet og feilsøking); nå er det bare å trykke på rullegardinmenyen øverst Fleksibel og velg iPhone eller Galaxy.

3) Android-emulator for PC

For de mest krevende vi kan bruk Instagram Android-appen direkte fra din Windows-PCmed fokus på en kraftig emulator som BlueStacks.

For å følge denne metoden laster vi ned emulatoren på datamaskinen vår, la oss se etter Instagram-appen i den integrerte butikken og installere den i emulatoren; etter installasjonen starter vi den emulerte appen, for å ha de samme funksjonene som er sett på Android-appen for hånden og dermed kunne laste opp alle bildene til PC-en og lage nye historier.

For å lære mer kan vi lese guidene våre på hvordan du bruker BlueStacks på Windows og Mac og på Topp 10 Android-emulatorer for Windows.

4) Overfør Android-skjermen til PC

En annen effektiv metode for å følge Instagram live-sendinger og Reels på PC innebærer bruk av skjermspeiling som f.eks ApowerMirrorfor å lastes ned enten på datamaskin enn på vår Android-smarttelefoner.

Etter å ha lastet ned begge, åpne appen installert på telefonen, start sammenkoblingsprosedyren med PC-appen (vi må ramme inn QR-koden som vises) og så snart vi ser telefonskjermen vises på PC-en, åpner du bare appen av Instagram og start direktesendingen eller ønsket Reels for også å se dem på dataskjermen.

Om samme tema kan vi lese våre guider om hvordan du ser Android-skjermen på PC og bruker den og hvordan bruke nettbrettskjermen (Android eller Windows) som en ekstra PC-skjerm.

5) Utvidelser for PC-nettlesere

Hvis vi ikke ønsker å bruke testmetodene som tilbys på Chrome og Firefox, kan vi bruke Instagram fra PC-en ved å fokusere på beste utvidelser for Instagram på PC.

Den beste utvidelsen for Google Chrome er definitivt INSISTERE Den lar deg åpne Instagram som om det var Android-appen i Chrome på en PC og lar deg laste opp bilder, publisere historier, laste opp Reels, søke og laste ned andres bilder.

Konklusjoner

Selv om Instagram ikke offisielt gir full støtte på PC-er, er det ingen mangel på metoder for å omgå disse grensene: fra feilsøkingsmodusene inkludert i hovednettleserne til utvidelsene designet spesielt for Instagram, uten å glemme emulatoren BlueStacks, sannsynligvis den mest praktiske og umiddelbare måten å umiddelbart ha Android-versjonen direkte på PC.

På Instagram kan vi også lese guidene våre 10 nyttige triks og alternativer på Instagram Og Hvordan bruke Instagram.

Index
  1. 1) App for Windows 11 og Windows 10
  2. 2) Nettleser med smarttelefoninnstillinger
    1. Mozilla Firefox
  3. 3) Android-emulator for PC
  4. 4) Overfør Android-skjermen til PC
  5. 5) Utvidelser for PC-nettlesere
    1. Konklusjoner

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Go up