Hvordan legge til en bakgrunn i Word

Passer ikke det vanlige hvite arket for vårt dokument? La oss se sammen hvordan du legger til en farget bakgrunn eller bakgrunnsbilde i Word.

Word gir dokumenter med tomme sider som standard; de er fine for de fleste profesjonelle dokumenter og for å skrive rapporter og semesteroppgaver, men det betyr ikke at vi ikke kan slippe løs vår kunstneriske strek ved å legge til bakgrunner og velge mellom egendefinerte bilder, solide farger og eller et bestemt mønster.

I den følgende guiden vil vi vise deg hvordan du legger til et bilde eller en bestemt farge som bakgrunn i Wordsom viser deg hvordan du bruker denne endringen på alle sidene som utgjør dokumentet.

1) Legg til ensfarget bakgrunn

Åpne menyen for å bruke en ensfarget bakgrunn på siden eller hele dokumentet Design øverst klikker du på knappen Sidefarge og velg din favorittfarge i rullegardinmenyen som vises.

Hvis fargen vi ser etter ikke er tilgjengelig, er det bare å trykke på En annen farger og kombiner den nye fargen, velg fargetonen (i honeycomb-grafen) og fargeintensiteten (i den nederste honeycomb-linjen). For et ekstra nivå av tilpasning kan vi også trykke på fanen Personlig tilpasset og lag en ny farge ved å flytte trådkorset mellom farger og fargeintensitet (i sidefeltet).

For å bekrefte den nye fargen, trykk på OKfor å umiddelbart bruke den på alle sider.

2) Legg til en gradient ensfarget bakgrunn

Den solide fargen er veldig vakker, men kan gjøres enda mer interessant ved å bruke en gradienteffekt.

For å bruke denne effekten umiddelbart, trykk på øverst i menyen Designtrykker vi på knappen Sidefarge og etter å ha valgt ensfarget trykker vi på menyen Fylleffekter.

På siden som åpnes kan vi velge å blande en enkelt farge, å blande to forskjellige farger (vi må også velge den andre fargen som skal brukes) eller velge Forhåndsinnstilt og velg en av gradientfargene som allerede finnes i Word.

Gradienten kan tilpasses ved å velge gjennomsiktighetsnivå og gradienttype (horisontal, vertikal, diagonal opp, diagonal ned, fra et hjørne og fra midten); etter å ha oppnådd ønsket effekt, trykker vi OK for å bruke den på dokumentet.

3) Legg til teksturert eller mønstret bakgrunn

Alltid fra menyen Sidefarge -> Fylleffekter vi kan åpne fanene Plott Og Grunnen tilutmerket for å bruke spesielle bakgrunner eller for å gi et resirkulert papir eller en realistisk papireffekt til dokumentet.

En av de beste teksturene vi kan bruke er Resirkulert papir: for å få det, trykk på toppen Designvelger vi ikonet Sidefargetrykker vi på Fylleffekterla oss komme inn i menyen Plott og vi velger Resirkulert papir.

Andre interessante teksturer å bruke på dokumentet vårt er Pergament, Avis, Skrevet ut Og Blått silkepapir.

Ved å trykke på knappen Et annet plot vi kan laste inn andre tekstureffekter for Word ved å bruke en fil som er lagret på PC-en din, ved å bruke Bing-bildesøkelinjen, og ved å bruke en teksturbildefil lagret på OneDrive.

I fanen Grunnen til vi kan velge et motiv som skal påføres arket, med mulighet for å tilpasse forgrunnsfargen og bakgrunnsfargen.

4) Legg til bilde eller bilde som bakgrunn

For å legge til et vakkert bilde eller personlig bilde som bakgrunn i Word-dokumentet, trykk igjen øverst i menyen Designklikk på knappen Sidefargesørg for at du åpner Bilde-fanen og til slutt trykker på Velg bilde.

Et vindu vil nå åpnes som ligner veldig på det som ble sett i forrige kapittel: vi kan da velge et bilde eller en fil som finnes i PC-minnet (knapp Bla gjennom ved siden av oppføringen Fra en fil), velg et bilde som er tilgjengelig på Internett (søk i linjen ved siden av elementet Bing bildesøk) eller ved å velge ett av bildene vi har lagret på OneDrive-skyen (inkludert evt bilder tatt med telefonens kamera).

Nå som bildet er valgt, trykk OK for å legge det til som bakgrunn på hver Word-side.

5) Hvordan fjerne tilpasset tapet

Vi mottok et dokument med tilpassede bilder eller bakgrunner men teksten kan ikke leses eller er den forvirrende?

Vi kan angre denne endringen selv (su ubeskyttede dokumenter) som bringer oss tilbake til menyen Designved å trykke på knappen Sidefarge og til slutt trykke på elementet Ingen farge.

6) Hvordan skrive ut et dokument med en tilpasset bakgrunn

Med standardinnstillinger Word skriver ikke ut noen dokumenter med tilpasset bakgrunnsom en politikk for blekksparing (vi vil kun skrive ut teksten på sidene).

For å komme rundt denne begrensningen, trykk øverst til venstre i menyen Filklikk på menyen Alternativerla oss komme inn i menyen Visualisering og under seksjonen Utskriftsalternativerla oss få stemmen ut Skriv ut bakgrunnsfarger og bildertrykker vi på OK og vi bruker nøklene CTRL+P for umiddelbart å starte prosessen med å skrive ut dokumentet med bakgrunnen.

Konklusjoner

Vanlige eller fargede dokumenter gikk av moten for mange år siden (kanskje de fortsatt var i bruk i 2000) men teksturer for Word-dokumenter ser fortsatt bra utspesielt hvis vi bruker Word til å skrive viktige brev, til å skrive dikt og romaner, for å imponere en arbeidsgiver eller en partner eller hvis vi bruker brevpapir på kontoret.

Hvis vi ønsker å bruke Word til å sende hilsener eller for å simulere effekten av linet eller firkantet papir, anbefaler vi at du leser våre guider om hvordan du sender hilsener med Word og hvordan kom igjen hvordan lage et ark med lined eller firkantet bakgrunn i Word.

Index
  1. 1) Legg til ensfarget bakgrunn
  2. 2) Legg til en gradient ensfarget bakgrunn
  3. 3) Legg til teksturert eller mønstret bakgrunn
  4. 4) Legg til bilde eller bilde som bakgrunn
  5. 5) Hvordan fjerne tilpasset tapet
  6. 6) Hvordan skrive ut et dokument med en tilpasset bakgrunn
    1. Konklusjoner

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Go up